Lydighetskurs og grunnleggende hundedressur i Rogaland

Her finner du adferdskurs og dressurkurs for hund. Er du en nybakt hundeeier kan det være lurt å ta et kurs i lydighetstrening slik at hunden din kan fungere som familiehund.
Vi gjør oppmerksom på at valpekurs, bronsemerkekurs, klikkertrening og andre hundekurs ligger i egen kategori. Se oversikt over alle hundekurs.

Hverdagslydighet

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet. Målsettingen med kurset er at hunden skal lære seg grunnleggende ferdigheter med positive, belønningsbaserte metoder. Vi videreutvikler øvelser som hunden allerede kan, og trener med forstyrrelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 02.03.2020 6 kvelder02.03.2020 1.800 kr
Karmøy Karmøy 02.03.2020 6 kvelder02.03.2020 1.800 kr

Hverdagslydighet (helg)

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet over 1 helg. Målsettingen med kurset er at hunden skal lære seg grunnleggende ferdigheter med positive, belønningsbaserte metoder. Vi videreutvikler øvelser som hunden allerede kan, og trener med forstyrrelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 14.02.2020 (+1) 1 helg14.02.2020 (+1) 1.900 kr
Karmøy Karmøy 14.02.2020 (+1) 1 helg14.02.2020 (+1) 1.900 kr

Passeringskurs

Vi tilbyr passeringskurs. Er det en utfordring å passere andre hunder og mennesker på tur. Gjør hunden utfall eller er den ivrig og bare vil hilse. Dette er en utfordring mange hundeeiere sliter med. Gjennom kurset vil du få verktøy som du kan bruke i veien videre mot å mestre disse utfordringene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 3 dager 1.600 kr
Karmøy Karmøy 3 dager 1.600 kr

Unghundkurs

Vi tilbyr unghundkurs. På kurset lærer du å trene de viktigste hverdagsferdighetene som en god familiehund trenger. Vi bygger videre på ferdighetene fra valpekurset, og tar tak i nye utfordringer tilpasset hver enkel hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 09.03.2020 6 kvelder09.03.2020 1.800 kr
Karmøy Karmøy 09.03.2020 6 kvelder09.03.2020 1.800 kr

Gjeterhund test/kurs

Vi tilbyr gjeterhund test/kurs. Vi er så heldige at vi har fått Erlend Kvinnesland som instruktør på gjeterhund test/gjeterhund kursene, som tilbys fra oss. Erlend er oppvokst på gård med sau og border collie. Han driver i dag som fulltidsbonde med sau og border collie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 2 dager 750 pr dag kr

Hverdagslydighet

Hverdagslydighetskurs er ett kurs hvor vi setter mer krav til hund og eier. For at du skal lykkes med dine krav til hunden, bruker vi lystbetonte og konsekvente innlæringsmetoder, vi lærer deg hvordan du er en god veileder for hunden din i alle situasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 12 timer fordelt på 6 uker 1.890 kr

Hverdagslydighet - weekendkurs

Hverdagslydighetskurs går over 1 helg. Dette er et intensivkurs hvor en får en innføring i øvelsene sitt, dekk, sitt å bli, dekk å bli, innkalling, gå fint i bånd, innlæringsmetoder, flokktrening, lederskapsøvelser, kontakt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 6 timer fordelt på 1 helg 1.390 kr

Hverdagslydighetskurs - del 2

Kurset er et påbyggingskurs for de som har deltatt på Hverdagslydighetskurset. Det er mange som har etterspurt dette kurset, da de føler at en trenger mer trening, når en ferdes ute blant andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 12 timer fordelt på 6 uker 1.890 kr

Videregåendekurs hundekurs / apellmerkekurs

Vi tilbyr videregåendekurs / apellmerkekurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 8 uker fordelt på 16 timer 2.300 kr

Lydighetskurs

Jeg holder lydighetskurs som går en gang i uken over 6 uker. Hunden må være 6 måneder eller mer. Ingen aldersgrense oppad :-) Ingen forkunnskap nødvendig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 6 uker 1.850 kr

Barn & hund kurs (helg)

Vi tilbyr barn og hundkurs over 1 helg. Barna vil lære hvordan man behandler hunden og lære mange triks, lære å føre hunden igjennom en hinder løype. Et kurs der barn kan kose seg med hunden. Dette er utrolig bra for barn og hundens samarbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 4 ganger 1.500 kr

Dyrekommunikasjon & Healing på dyr

Vi tilbyr dyrekommunikasjon & Healing på dyr. Healing & kommunikasjon er en naturlig & helbredende tilstand for mennesker og dyr. Du vil lære å kjenne energiene som strømmer til og fra dyr. Føre en hjerte til hjerte samtale med dyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 2 dager 250 kr

Foredrag - Å leve med hund

Vi tilbyr foredraget å leve med hund, med foredragsholder Lillian Bekkeheien. Høres dette spennende ut meld deg på, å hør min tro på den perfekte hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 1 dag 250 kr

Hundedressur - videregående kurs (Apellmerke, kl 1 øvelser)

Vi tilbyr dressurkurs på videregående nivå med apellmerke kl 1 øvelser. På dette kurset lærer vi forskjellige lydighetsøvelser som innkalling fra sitt, dekk under marsj, stå og mer. Her har vi mer om aktivisering av sin hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 2.000 kr

Hundens språk kurs (helg)

Vi tilbyr kurs i hundens språk.Du lærer å forstå hunden på en mye bedre måte. Hvorfor ubehagelige situasjoner oppstår og hvordan unngå dette. Dette er et kurs der du vil lære å forstå din hund på en mye bedre måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 1 helg 2.500 kr

Lørdagsaktivisering av din hund

Vi tilbyr lørdagsaktivisering til dere som ønsker en rolig og avbalansert hund! Vi lærer triks og går hinderløype. Hunden lærer sitt bamse, rull rundt, bang, slalom, m.m.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 1 time 100 kr

Triks / aktiviseringskrus

Vi tilbyr triks / aktiviseringskrus. Lær trikseøvelser og hvordan hunden bruker energi på andre ting om du ikke aktiviserer mentalt din hund

Sted Neste kurs Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 3 ganger 1.500 kr

Hundekurs - Gøy på tur

Lyst å booste kreativiteten litt når det kommer til de daglige turene med hunden? Det er nemlig uendelige ting man kan finne på istedenfor å kun spasere sammen. Ved å disponere tiden litt annerledes, og legge inn litt aktiviteter underveis, får man en glad og sliten hund!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 01.02.2020 1 helg01.02.2020 2.000 kr

Hundekurs - Hjernetrim og triks du kan gjøre inne!

Har du lyst å utfordre hunden din, få den litt mer sliten? Lyst å ha flere ting å holde på med med hunden din? Da er dette kurset for deg! Vi skal utfordre både nesen og hjernen til hunden din, med gøy trening du kan gjøre hjemme!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 6 kvelder 1.950 kr

Hverdagslydighet - samarbeid og kontroll del 1

Vi tilbyr hundekurs i hverdagslydighet - samarbeid og kontroll del 1. En hund som nyter livet, er en hund du nyter å leve med. Vår trening er vinn vinn for alle parter, her finnes ingen tapere! Lær alt du trenger for å få et godt hundeliv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 10.03.2020 (+1) 8 kvelder10.03.2020 (+1) 2.500 kr

Hverdagslydighet - samarbeid og kontroll del 2

Vi tilbyr hundekurs i hverdagslydighet - samarbeid og kontroll del 2. Du har gått valpekurs eller samarbeid og kontroll del 1, og vil bygge videre på øvelsene! Vi tar alle øvelsene til neste nivå, så vi få enda bedre kontroll og samarbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 09.03.2020 (+1) 8 kvelder09.03.2020 (+1) 2.500 kr

Hverdagssituasjoner - fra null til full kontroll

Vi tilbyr hundekurs om hverdagssituasjoner - fra null til full kontroll. Ønsker du en hund som kan ignorere forstyrrelser og velge deg i alle situasjoner? På dette kurset trener vi spesifikt på hverdagssituasjoner som kan være vanskelig for hunden din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 6 kvelder 1.950 kr

Innkalling og båndtreningskurs del 1

Innkalling er en av de viktigste øvelsene vi trenger for et trygt og godt liv med hunden. Tur går vi minst tre ganger til dagen, så det er vesentlig at hunden også går fint forbi andre hunder og mennesker uten å trekke. Vi legger grunnlaget for god kontroll og behagelige turer!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 8 kvelder 2.500 kr

Lær å lese din hund og planlegge trening!

Vil du bli en bedre hundetrener? Lær å lese din hund, og planlegge effektive treningsøkter! Finn ut hvordan din hund er satt sammen og hvilke belønninger som fungerer for din hund. Du lærer mer om hund generelt, og blir bedre kjent med din hund spesielt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 helg 2.500 kr

Passeringpakken: Få turgleden tilbake

Har turene blitt et mareritt? Gruer du deg til å treffe på andre hunder på tur, og kanskje også mennesker og andre forstyrrelser? Vi hjelper deg med å få tilbake kontrollen og turgleden gjennom 8 kurskvelder og veiledning mellom kurskveldene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 8 kvelder 4.500 kr

Triks og kroppskontroll del 1

Vi tilbyr kurs i triks og kroppskontroll del 1. Enten du vil ha en sterk og smidig hund, vil ha tips til aktivisering som er lett å gjøre både inne og ute, eller vil drive med kreativ lydighet så har dette kurset noe å by på for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 8 kvelder

Valp / unghundkurs - weekend

Våre valp / unghundkurs gir deg grundig innføring i hundeforståelse og konsekvenstenkning. Svært nyttig og lærerikt med hensyn til hvordan du kan komme uheldige situasjoner i forkjøpet. Kurset tar for seg alle elementer av praktisk hundehold. Vær tidlig ute og meld deg på i god tid!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 helg 3.750 kr

Hundekurs - privatundervisning

Vi tilbyr hundekurs som privatundervisning på dagtid eller kveldstid. Her kan du få individuell hjelp til akkurat det du ønsker å jobbe med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 time 750 kr

Fokus og kontroll

Oslo hundeskole er en av norgest største hundeskoler. Kures Fokus og kontroll er for for deg som ønsker å jobbe med kontroll i viktige hverdagsøvelser . Vi har fokus på gå pent i bånd, Innkalling, passeringstrening og bliøvelser med forstyrrelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

Tirsdagsklubben hundetrening

På tisdagsklubben tilbyr vi personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Ønsker du å vedlikeholde treningen etter kurs og være i et artig treningsmiljø, er dette noe for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

 |  1 2   |  Neste side >>


Område

Kategorier