Hverdagslydighet - weekendkurs



Sted: Grønvika Gård
          Rogaland, Tysvær
Kursadresse: Høievegen, 5563 Førresfjorden (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 helg
Pris: 1.595

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet over 1 helg. Dette er ett intensivkurs hvor en får en innføring i øvelsene sitt, dekk, sitt å bli, dekk å bli, innkalling, gå fint i bånd, innlæringsmetoder, flokktrening, lederskapsøvelser, kontakt. Kurset er lagt opp til en teoretisk del og en praktisk del.

Kursinnhold:
Er det flere valper legger vi det opp slik at valpene får sosialisere seg med andre valper. Det blir satt fokus på utfordringer vi møter ute på tur i hverdagen + vanlig hverdagsdressur f.eks hva gjør en når en treffer andre hunder, hvordan forholde seg til situasjoner som oppstår ved forbipassering, hilsing, hunden din utagerer mot andre hunder, er redd andre hunder, vil bort hilse/leke med andre hunder.

Kroppsspråket til hund og eier bevisstgjøres, slik at dere er godt forberedt på de utfordringer som kan komme fremover i tiden. Lederskapsøvelser er også en viktig del av kurset som innebærer at hunden løser oppgavene / utfordringene best med deg som veileder. En god veileder er en som alltid er der for hunden i alle situasjoner og tar kontroll over situasjonen. Dette er ett intensivt kurs, med innføring av øvelsene en trenger for å få en hverdagslydig hund.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker weekendkurs i hverdagslydighet. Mange tar dette kurset i forkant av ett 6 ukers kurs eller som ett oppfriskningskurs etter ett 6 ukers kurs. Du kan også delta på dette kurset om du ikke har deltatt på 6 ukers kurs, eller har planer om å delta på ett 6 ukers kurs.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kurskompendie og kursbevis