Jegerprøven og andre jaktkurs i Tvedestrand

I denne kategorien finner du kurs, opplæring og oversikt over jaktsertifiseringer for alt som har med jakting å gjøre i Norge. Som for eksempel jegerprøven, jakthundkurs, blodsporkurs, jaktkurs på småvilt og storvilt, haglekurs, riflekurs, jaktlederkurs og skyteinstruktørkurs. For din egen og dyras del; pass på at du har den rette kunnskapen og sertifiseringer som skal til før jaktsesongen setter i gang.
Se også under kategorien Jakthundkurs for flere kurs for deg med jakthund. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Gratis jaktkurs

Noen som kunne tenke seg å bli med meg på jakt? Jaktkortet er på meg personlig, slik at det er jeg som må dra i avtrekkeren. Før og etter vil vi begge gjøre akkurat de samme tingene som jeger. Her vil du om du ønsker få lære både slak og partering ute i naturen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

Jegerprøven - hele landet

Vi tilbyr jegerprøven over hele landet. Våre instruktører har et høyt nivå grunnet mange års erfaring innen all slags jakt og skyting. Vi har meget gode resultater på våre kurs. Jegerprøvekurset vårt har en av Norges beste resultater på eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

intensiv kurs jegerprøve

Fordelen med å gå kurs hos oss er at du kommer rett inn i jaktmiljøet i Borre Jeger og Fiskerlag om du ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 6 dager 2500 kr