Kurs for hjem og hage i Tvedestrand

Her finner du kurs for hjem og hage innen kategoriene blomster, gjør det selv, og møbel og interiør. Få tips til hvordan du får blomster og hage til å gro, snekring og muring, og møbler og interiør slik at du kan lage ditt drømmehjem slik du vil ha det. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.

Bonsai introduksjonskurs - Hva er Bonsai i Norge?

Vi tilbyr Bonsai introduksjonskurs. Bonsai introduksjon er for de som ønsker å høre og lære om bonsai og spesielt hvordan denne tradisjonen utføres i Norge. Her kan man lene seg tilbake med kopp kaffe og høre Per Arild fortelle om sin store lidenskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 3 timer 300 kr

Bonsai workshop

Vi tilbyr Bonsai workshop. Bonsai workshop er for de som ønsker å komme et godt stykke på vei med sitt bonsaiobjekt, og det er mulighet for å delta på opptil to sammenhengende dager. Alle deltakere får tildelt et emnet som de kan jobbe med hvis de ikke har med et selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 1 - 2 dager Fra 990 kr

Bonsaikurs for nybegynnere

Vi tilbyr Bonsai kurs for nybegynnere er et 8 timers kurs fordelt på to dager der deltakere får jobbe med sin egen bonsai. Alle deltakerne får tildelt et bonsaiemnet, og nødvendig redskap er tilgjengelig på kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 2 dager 1.140 kr

Kjøkkenhagen del 1 - Nettkurs via Zoom

Vi tilbyr kurset kjøkkenhagen del 1 - Planlegging og gjennomføring av kjøkkenhage. Vi holder nettkurs i anleggelse og bruk av kjøkkenhage. Ta kontakt for mer informasjon

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 kveld 500 kr

Kjøkkenhagen Del 2 - Nettkurs via Zoom

Vi tilbyr kurset kjøkkenhagen del 2 - Vedlikehold og skjøtsel av kjøkkenhagen. Ta kontakt for mer informasjon

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 kveld 500 kr

Online kurs - Slik lykkes du med belysning i boligen

Vi tilbyr online kurs - slik lykkes du med belysning i boligen. Riktig belysning hjemme hos deg er alfa og omega for å skape god stemning, trygghet og fremheve det du ønsker å sette fokus på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 990 kr

Online kurs - Basic Interiørdesign

Vi tilbyr online kurs - basic Interiørdesign. «Har du noen gang malt veggen hjemme for så å oppdage at fargen ikke ble slik du håpet på? Lær hvordan du skal gå frem for å finne den perfekte fargepaletten til din bolig.»

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.299 kr

Online kurs | Boligtegninger - plantegninger

Et godt resultat starter alltid med god planlegging. Alt for mange går i den fella at bruker masse tid og penger på å pusse opp en dårlig planløsning – på den måten får man dårlig avkastning på det som for de fleste er den største økonomiske investeringen vår.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 990 kr

Tegning og møblering - online

Vi tilbyr tegning og møblering. Lær hvordan du bruker tegning, både digitalt og for hånd, for å oppnå best mulig møbleringsplan i ditt hjem!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 uke 800 kr

Lær å mal kalkmaling med Nina Interiørteknikk

Ønsker du å lære å fornye møbler ved bruk av kalkmaling? Da er dette kurset for deg. I dette kurset får du en innføring i hvordan du maler rundt en transfer´ Mouldings/leire: hvordan du støper egne former både med leire og paste. Gode råd og tips på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 300 kr

Feng Shui Living - nettkurs

Feng Shui Living er et fleksibelt og interaktivt web-basert kurs. Du kan jobbe helt i ditt eget tempo, akkurat når det passer deg. Kurssidene har du tilgang til et helt år. Du kan se læringsvideoene så mange ganger du ønsker. Hver fredag legger jeg ut ukens kursmodul.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7 uker Fra 6.300 kr