Skredkurs

Randonee med guide fra Eidsbugarden

Eidsbugarden ligger i Jotunheimen, ved grensen til nasjonalparken. Med utgangspunkt i Eidsbugarden guider vi toppturer på ski i helger og høytider fra midt i februar til og med første helgen i mai. Dette gjør vi i samarbeid med Eidsbugarden hotell, Filefefjellstuene og JVB beltebiler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vang Vang 2 dager 1.100 pr pers pr dag kr

Randonee-kurs (2 dager)

Her vil du lære om bruk av rando- og skredutsyr, sikker ferdsel på topptur samt teknikk både opp og ned. Hele kurset er praktisk lagt opp og vi kommer oss ut i fjellet så fort vi kan.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vang Vang 2 dager fra 3,490 kr

Skredkurs (2,5 dager)

Vi arrangerer grunnleggende skredkurs med Tyin Aktiv. Målet for kurset er å få en grunnleggende forståelse for turplanlegging, snøskred, terreng, andre faktorer som påvirker skredfaren og gruppedynamikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vang Vang 2,5 dag fra 3.690 kr

Bedriftskurs - klatring, skred eller sykkel

Vi tilbyr klatrekurs for bedrifter. En rekke firma betaler hele eller deler av kursavgiften for sine ansatte dersom noen tar initiativet til et slikt kurs. Kurset arrangeres etter samme mal som vårt standard nybegynnerkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Avtales kr

Skredkurs for fjellski og langrennski - Online

Vi tilbyr skredkurs for fjellski og langrennski. Skredkompetanse.no er et initiativ for å tilgjengeliggjøre grunnleggende kunnskap om snøskred digitalt, hvor pensum er gjennomgått i samarbeid med NVE/ varsom.no, Norges ledende nasjonale aktør på fagområdet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 - 2 timer 399 kr

Skredkurs for topptur og Randonee - Online

Vi tilbyr skredkurs for topptur og Randonee. Skredkompetanse.no er et initiativ for å tilgjengeliggjøre grunnleggende kunnskap om snøskred digitalt, hvor pensum er gjennomgått i samarbeid med NVE/ varsom.no, Norges ledende nasjonale aktør på fagområdet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 - 5 timer 699 kr

Freeskiing i Lofoten, Lyngen & Narvik/Riksgrensen

Søker du urørt terreng, renner, traverser over egger – opp én veg, ned en annen – kanskje en rappell med ski på beina. Nordnorge er en fantastisk lekegrind for skikjørere om vinteren.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestvågøy / Leknes Vestvågøy / Leknes 15 dager 29.000 kr

Skredkurs - helg i Lofoten

På kurset vil du lære deg viktig kunnskap for å kunne ferdes trygt i vinterfjellet. Kurset er for deg som ønsker å få litt mer grep temaet snø og skred. Her vil du lære deg om skredfarevurdering på tur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vågan / Svolvær Vågan / Svolvær 23.02.2024 (+1) 2,5 dager23.02.2024 (+1) 5.000 kr

NF skredkurs for ungdom på Fondsbu (16 - 25 år)

Vi tilbyr NF skredkurs for ungdom på Fondsbu. Ønsker du solid skredinstruksjon krydret med gode skiopplevelser i spektakulær, urørt natur? På Fondsbu starter skredvurderingen rett utenfor dørterskelen og vi nyter gode måltider basert på lokale råvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vang Vang 07.03.2024 4 dager07.03.2024 fra 4.799 kr

NF skredkurs på Fondsbu (fjellsportsinteresserte)

Vi tilbyr NF skredkurs på Fondsbu for fjellsportsinteresserte. Ønsker du solid skredinstruksjon krydret med gode skiopplevelser i spektakulær, urørt natur? På Fondsbu starter skredvurderingen rett utenfor dørterskelen og vi nyter gode måltider basert på lokale råvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lom Lom 04.04.2024 4 dager04.04.2024 fra 8.799 kr
Vang Vang 29.02.2024 4 dager29.02.2024 fra 8.799 kr

NF veilederkurs skred i Hemsedal (voksne)

Vi tilbyr NF veilederkurs skred i Hemsedal for voksne. Basen vår blir i koselige omgivelser på tradisjonsrike Fausko Skysstasjon i Hemsedal, og kurset kvalifiserer til å bli godkjent som skredinstruktør 1 alpint.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hemsedal Hemsedal 03.04.2024 5 dager03.04.2024 fra 7.499 kr

Intro Skredkurs i Lofoten

Ferdes du i vinterfjellet og ønsker å lære mer snøskred? Da er dette kurset for deg. Vi går igjennom grunnleggende kunnskaper slik man evner å gjenkjenne skredterreng, bruke skredredningsutstyr og planlegge trygge toppturer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vågan / Svolvær Vågan / Svolvær 24.02.2024 2 dager24.02.2024 3.000 kr

Videregående skredkurs i Lofoten

Lære om snøkjennskap, enkelhengsvurderinger, snøprofil og gå mer avansert kameratredning på vinter? Dette er kurset for deg. Videregående skredkurs går over fem dager i Lofoten. Kurset passer for deg som har erfaring og gjerne har gått et grunnleggende skredkurs før.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vågan / Svolvær Vågan / Svolvær 26.02.2024 5 dager26.02.2024 7.500 kr

Kurs i fjellmedisin

Vinteren er her igjen, ski preppes, bindinger sjekkes, isøkser slipes, sesongens skallbekledning er klar for å bli lekt i og man har meldt seg på skredkurs. Check!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 1.700 kr

Kurs i fjellmedisin - På forespørsel for bedrifter og grupper

Vinteren er her igjen, ski preppes, bindinger sjekkes, isøkser slipes, sesongens skallbekledning er klar for å bli lekt i og man har meldt seg på skredkurs. Vi holder kurs i hele Norge. Ta kontakt for tilbud.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

Skredkurs

Vi tilbyr skredkurs. Dette kurset har som mål å forberede deg på hva du kan møte og må forholde deg til i alpine områder på vinterstid. Sentrale tema vil være trygg ferdsel i skredutsatt terreng, trygge vegvalg og skredvurderinger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hemsedal Hemsedal 3 dager 4.500 kr