Juvekurs

Her finner du både juvekurs og organiserte juveturer rundt om i landet. Juving er en kombinasjon mellom vandring, svømming, vading og hopping i kulper, samt klatring og rappellering. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Dagstur - Juving Play & Fun

Vi tilbyr dagstur i jJuving Play & Fun. Juving er en spennende oppdagelsesferd, eller eventyrtur inn i en, for de fleste, ukjent verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sel / Otta Sel / Otta 5 timer 990 kr

Dagstur ekstrem - juving i Sjoa

Vi tilbyr dagstur ekstrem - juving i Sjoa. Dette er en skikkelig utfordrende juvtur der vi tar oss ned Mæhlumsåa på baksida mellom Otta og Sjoa. Klassisk juvtur, og med høye rappelleringer på både 20 og 30 meter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sel / Otta Sel / Otta 7 timer 1.490 kr

Dagstur juving Classic i Sjoa

Vi tilbyr dagstur i juving Classic i Sjoa. Dette er en klassisk juvtur. I vill og urørt natur tar vi oss ned Mette-juvet som ligger i kort avstand fra vår base. Guidene leder an, instruerer og gir opplæring, samt sikrer dere på partier der vi trenger tausikring. Her får du nærkontakt med naturen og

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sel / Otta Sel / Otta 5 timer 990 kr

Familietur juving

Barn elsker å gå på oppdagelsesferd i bekkefár. Dette blir noe av det samme, men i stort format og i trygge rammer med erfarne guider. Utrolig flott og spennende natur, og med hjelp av guidene og tau tar vi oss ned et spennende juv med fosser og stryk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sel / Otta Sel / Otta 4 timer 890 kr

Firmatur, kick-off og teambuilding utenom det vanlige

Bedrifter består jo som oftest av forskjellig typer mennesker. Noen har prøvd det meste før, mens andre er ferske på det meste. Her er et forslag på et opplegg som vi har kjørt for mange firma med stor suksess.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sel / Otta Sel / Otta 2 dager fra 3.610 pr person kr

Juving for skoleklasser i Sjoa

Turen gjennomføres vanligvis i Veojuvet i Sjodalen. Her får dere en spennende dag i uvante omgivelser. Mange forskjellige delaktiviteter som hopping i kulper, zip-line, svømming i stryk og rappellering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sel / Otta Sel / Otta 5 timer

Rafting - klassetur i Sjoa

Vi arrangerer klassetur i Sjoa. Mange skoleklasser ønsker en markering på begynnelse eller avslutning av en periode, gjerne noe spennende som fenger. Dette skal jo kombineres med en økonomi som ikke er all verdens, og her har vi et par forslag som kan passe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sel / Otta Sel / Otta 2 dager 2.090 kr

Juving i Røa

Juving er en tur der man virkelig drar nytte av tusenvis av år med erosjon og elvers utgravning i elementene. Naturopplevelsen i seg selv er fantastisk! Våre guider tar deg gjennom juvet ved Røafallene med sine fem fossefall.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trysil Trysil 5,5 time 1.250 per person kr

Klassetur i Trysil

Ta med klassen på en aktiv og spennende klassetur i naturens fornøyelsespark!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trysil Trysil