Friluftslivskurs i Sør-Trøndelag

I denne kategorien finner du kurs for friluftsliv, jakt, og fiske. Har du kanskje jegerinstinktet i deg? Gjør deg klar til jaktsesongen og meld deg på et kurs for jegerprøven. Kanskje du er mer interessert i fiske og har lyst til å ta et fluebindingskurs? I denne kategorien finner du også kano og kajakk kurs, brevandring kurs, og kurs i juving. Vi gjør oppmerksom på at klatrekurs, raftingkurs og kurs i elvepadling ligger i kategorien mosjon og idrett. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.

Bedriftskurs - klatring, skred eller sykkel

Vi tilbyr klatrekurs for bedrifter. En rekke firma betaler hele eller deler av kursavgiften for sine ansatte dersom noen tar initiativet til et slikt kurs. Kurset arrangeres etter samme mal som vårt standard nybegynnerkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Avtales kr

Klatreskole fra 5 - 17 år

Velkommen til UTE.no sin populære klatreskole for barn fra 5-17 år. Klatreskolen har gått i 14 år og vi har hver sesong mer enn 200 barn som deltar fordelt på ca 20 ulike grupper. Skolen starter i februar/september (Uke 6 og 36), varer 14 uker og koster 2795 (2695 for 5-8 år).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14 uker 2.795 kr

Nybegynnerkurs klatring

UTE.no arrangerer hver uke nybegynnerkurs i klatring. Dette foregår i UTE-hallen, Trondheims eneste tauklatrehall med noe annet enn lav-vegger. (en viss høyde på veggene er viktig for å ha nødvendig trygghet til å kunne klatre i forskjellige klatreannlegg samt på utendørs felt.)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 helg 990 kr

Grunnkurs klatring - Brattkortprøve

Dette kurset gir deg kunnskap til å sikre en klatrer på led på en trygg måte og også klatre trygt selv. Kurset bygger på kursopplegget som er utarbeidet av Norges Klatreforbund og ender opp i Brattkortprøven.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim, Sluppen Trondheim 8 timer over to kvelder 1.500 kr
Trondheim, Leangen Trondheim 8 timer over to kvelder 1.500 kr

Klatrekurs - oppfriskning (ledkortet)

For deg som har klatret før, men trenger en oppfriskning før sikringskortprøven (ledkortet) Kurset blir kjørt som dag 1 av grunnkurs inne..

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim, Sluppen Trondheim 4 timer Ta kontakt kr
Trondheim, Leangen Trondheim 4 timer Ta kontakt kr

Klatreleder inne

Vi tilbyr klatreleder inne. Klatreleder inne er et NKF kurs som skal sikre at grunnkurs og andre klatreaktiviteter holdes på en sikker og bra måte. Bestått kurs kvalifiserer til instruktørgodkjenningen Klatreleder inne. Kurset er delt i to moduler, en metodedel og en veilederdel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim, Sluppen Trondheim 12 timer fordelt på 2 kvelder 2.200 kr
Trondheim, Leangen Trondheim 12 timer fordelt på 2 kvelder 2.200 kr

Klatring inne til ute kurs

Vi går gjennom sikker klatring ute, blant annet risikomomenter utendørs, topptau og led klatring, rigge topptaufester, snu i toppen, hensynsfull opptreden på klatrefeltet og klatre og kose oss masse. Forhåpentligvis blir du kjent med andre klatrere og får dermed flere å klatre med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim, Sluppen Trondheim 8 timer 1.800 kr
Trondheim, Leangen Trondheim 8 timer 1.800 kr

Prøv klatring

Er du nysgjerrig på klatring og har lyst til å finne ut om dette er noe for deg? I kurset prøv klatring får du muligheten til å klatre i tauveggen og buldre på de flotte buldreveggene våre med instruktør og får gode råd om hvordan man beveger seg i bratt lende.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim, Sluppen Trondheim 8 timer over to kvelder 200 kr
Trondheim, Leangen Trondheim 200 kr

Ridetur / Telttur

Vi tilbyr telttur. Oppmøte på Stugudal søndag ettermiddag, hvor det blir prøveridning / utdeling av hest, informasjon, middag og pakking. Overnatting skjer i telt f.o.m mandag, og vi lager maten rundt leirbålet. Vi har med god hjemmelaget mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tydal Tydal 1 uke 15.200 kr

En smak av Femundsmarka (voksne)

Vi tilbyr fottur med en smak av Femundsmarka for voksne. Sensommeren er kanskje den fineste tiden i Femundsmarka. Normalt er myggsesongen slutt og feriefolket har kommet seg hjem. Fargene endrer seg og luften begynner å bli klar og kjølig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Røros Røros 29.08.2024 4 dager29.08.2024 fra 5.900 kr

Feltkontroll av hjorteviltkjøtt

Vi tilbyr kurs i feltkontroll av hjorteviltkjøtt. Skogkurs har utviklet bransjestandard og et kursopplegg med tilslutning av Mattilsynet. I henhold til de nye forskriftene, skal Mattilsynet vurdere og gi sin tilslutning til opplegget for opplæring av feltkontrollører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.950 kr

Kurs om natur og småkryp - Natursafari i Meldal

Sammen med en dyktig naturveileder vil barna utforske kurspakken de får utdelt og går på tur der de undersøker planter og dyr. De vil lære om økosystem i skog og på beite, og hvordan vi mennesker påvirker økosystemet!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Meldal Meldal 2 time 500 kr

Jegerprøvekurs

Jegerprøven er en grunnopplæring i håndtering av våpen/ fangstredskap, artskunnskap og lovverk, slik at vi som jegere kan drive ansvarlig høsting av naturens overskudd. Den skal gi deg trygghet om at du gjør ting på riktig måte, men jakterfaringa må du bygge sjøl gjennom praktisk jakt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 06.05.2024 (+1) 06.05.2024 (+1) fra 2.000 kr

Randonee - Innføringskurs

Har du kjøpt deg nytt utstyr og er usikker på hvordan du skal bruke det? Eller ønsker du å prøve randonee i kontrollerte former før du investerer i utstyr og inntar de største toppene? Vi arrangerer innføringskurs som gjennomgår viktige aspekter i bruk av utstyr og løypevalg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 timer 500 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>