Alfa Fritid er et foretak beliggende i Tromsø som har som forretningside å være en komplett leverandør innenfor segmentet havpadling tilpasset de forhold vi padler under i Norge.

Vi forhandler også kanoer, telt, lavvuer og annet fritidsutstyr. Vi skal til enhver tid skal være best på service og veiledning. Av den grunn forhandler vi bare anerkjente merker fra høyst seriøse leverandører og du vil oppleve at kvalitet og service er viktigere for oss enn volum.


Padlekurs - Aktivitetslederkurs

Vi tilbyr aktivitetslederkurs hav. Du må i tillegg kunne loggføre ti turer mellom teknikkurset og aktivitetslederkurset. For å bli godkjent Aktivitetsleder må du bestå kurset og i etterkant hospitere på et NPF Grunnkurs.

Sted Dato Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 helg 3.000 kr  

Padlekurs - grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i hav padling. Grunnkurs passer for deg som aldri har sittet i kajakk før eller om du har padlet litt men ikke er helt trygg i forhold til redning og padleteknikk. Du bør være svømmedyktig, og om du har vannskrekk oppfordrer vi deg til å prøve likevel.

Sted Dato Varighet Pris
Tromsø Tromsø 3 dager 2.800 kr  

Padlekurs - Teknikkurs NPF

Vi tilbyr teknikkkurs i hav padling. Dette kurset er for vante padlere og går over to dager. Du bruker eget utstyr, både påkledning, kajakk, åre og sikkerhetsutstyr. Vi du leie kajakk av oss må du ta kontakt på forhånd.

Sted Dato Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 helg 3.000 kr