Nordmarka på langs - bedrifter, utdrikningslag, vennegjenger etc.



Kursarrangør: Klatrekompaniet
Sted: Nordmarka
          Oslo
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 dager
Pris: Avtales

Vi tilbyr opplevelsesrik tur gjennom Nordmarka på langs med kano over 2 dager. Målsettingen for opplevelsen er trygge og opplevelsesrike dager sammen, veiledet og tilrettelagt av våre instruktører. Under disse turene vil dere bli bedre kjent og knytter nye bånd.

Innhold:
Dette er en kortreist opplevelse for deg som bor i Oslo. Klatrekompaniet tilrettelegger slik at din gruppe kan bruke tog. Vi transporterer dere det siste stykke fra Grua stasjon opp til der padleturen starter. Her er kanoene ferdig rigget med alt nødvendig utstyr og mat for en to dagers tur. Vi avslutter padleturen på en av Oslos nærmeste togstasjoner og den videre ferden mot Oslo går med tog.

Turen er en kombinasjon av koselig padling i gjennom Nordmarkas flotte skogsterreng og noen transportetapper av kano. Under transport av kanoer på land bruker vi hjultraller (på grusvei) som er en komfortabel måte å transportere kano og utstyr på land. En liten del av transporten på land (noen hundre meter) må vi bære kanoene.

Målgruppe for kurset:
Dette er en tur vi leverer til grupper (bedrifter, utdrikningslag, vennegjenger etc).

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Vi hadde en veldig fin tur, og fikk oppleve høstmarka på sitt aller vakreste. Veldig bra for de av våre ansatte som er nyflyttet til Oslo å få bli kjent med flotte naturopplevelser en liten togtur fra Oslo S, og samtidig bli bedre kjent med hverandre. Også gøy at dere har god lokalkunnskaper og kan fortelle oss spennende markahistorier underveis. Det ble fin liten ekspedisjon med mange deltakere, og en relativt fysisk tur til tider. Takk for en fantastisk tur:-)
- Lisa Marlen Heistad, Statnett