Kajakkpadling.no

Kajakkpadling.no drives av Tine Raisbæk, og jeg betrakter meg selv som en velintegrert danske. Etter 8 år i Telemark fant jeg kjærligheten i Kodal - og da ble det flytting til Vestfold. Jeg har elsket kajakkpadling siden jeg prøvde det første gang på folkehøgskole i 1996, og har de siste 10 år holdt utallige kurs. Det er ikke mye som gir meg mer glede enn å se mine kursister knekke koden til ny padleteknikk- eller oppleve sin første velt på en trygg måte. Her er det plass for alle og jeg kan stille med alt utstyr Med 16 ulike kajakker , kvalitetsutstyr og tørrdrakter så trenger ikke du annet enn lysten til å bli med.
Kajakkene ligger på henger - og jeg kommer gjerne til dere for å holde kurs eller ta en padletur. Primært har jeg dog aktiviteter i Vestfold og Telemark.


 |  1 2   |  Neste side >>

Brygga fra kajakk - Tønsberg fra ett nytt perspektiv

Vi tilbyr guidet kajakktur fra Brygga fra kajakk - Tønsberg fra ett nytt perspektiv. Nå er det liten aktivitet på vannet langs brygga og dermed ideelt for kajakkpadling så dere inviteres til å oppleve Tønsberg fra en helt ny vinkel.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2 timer 900 kr  

Færder Fyr i kajakk

Vi tilbyr tur til Færder Fyr i kajakk. I havgapet ligger Færder Fyr, et ikon som markerer innseilingen til Oslofjorden. Har du litt padleerfaring og lyst på et eventyr så kan også dette fyret nås med kajakk. Nå har du muligheten!

Sted Dato Varighet Pris
Tjøme Tjøme 4 timer Ta kontakt kr  

Grunnkurs kajakkpadling

Vi tilbyr grunnkurs kajakkpadling. Grunnkurset passer for deg som er sikker på du vil padle og vil ha best mulig start. Her har vi tid til å bli ordentlig kjent med kajakken, teste forskjellig utstyr og finne det som passer deg.

Sted Dato Varighet Pris
Bamble Bamble 16 timer 2.700 kr  
Larvik Larvik 16 timer 2.700 kr  
Sandefjord Sandefjord 16 timer 2.700 kr  
Tjøme Tjøme 16 timer 2.700 kr  

Grunnkurs kajakkpadling - Privat/større grupper

Vi tilbyr grunnkurs kajakkpadling for deg og din familie eller andre grupper. Grunnkurset passer for deg som er sikker på du vil padle og vil ha best mulig start. Her har vi tid til å bli ordentlig kjent med kajakken, teste forskjellig utstyr og finne det som passer deg.

Sted Dato Varighet Pris
Larvik Larvik 16 timer 2.700 kr  
Telemark Telemark 16 timer 2.700 kr  
Vestfold Vestfold 16 timer 2.700 kr  

Guidede kajakkturer med opplæring på bestilling

Vi tilbyr guidede kajakkturer. Opplev Tønsberg brygge skumringen, Havparadiset i Bamble ved morgengry eller Verdens Ende når været er litt ekstra fint. Vi tilbyr alt fra kortere turer til heldager til eksempelvis Veierland hvor vi tar lunsjen på den lokale cafe.

Sted Dato Varighet Pris
Bamble Bamble Avtales Avtales kr  
Tjøme Tjøme Avtales Avtales kr  
Tønsberg Tønsberg Avtales Avtales kr  

Guidet halvdags kajakktur mot Verdens Ende

Vi tilbyr guidet halvdags kajakktur mot Verdens Ende. Også utenom høysesongs byr skjærgården rundt Havna Hotell på utallige muligheter for padling - og om været er flott kommer vi kanskje helt til Verdens Ende. Tørrdrakter gir trygg padling utover vinteren.

Sted Dato Varighet Pris
Tjøme Tjøme 3 1/2 time 1.100 kr  

Guidet kajakktur - Brygga fra kajakk - når mørket faller på

Vi tilbyr guidet kajakktur fra Brygga fra kajakk - når mørket faller på. På høsten blir det plass for kajakkpadlere langs vannet i Tønsberg. Vakkert å se byen fra ett nytt perspektiv. Tørrdrakter gir trygg padling utover vinteren - og dere er tøffest på brygga etterpå!

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2 timer 900 kr  

Guidet kajakktur - Fra Tenvik til Tønsbergsfjordens bilfrie øy

Vi tilbyr guidet kajakktur fra Tenvik til Tønsbergfjordens bilfrie øy med lunsj på Villa Veierland. På høsten er det idyllisk og flott på vannet med båttrafikken med et minimum. Veierland er en helt egen verden - men ett oppnåelig turmål også for den uerfarne padler.

Sted Dato Varighet Pris
Nøtterøy Nøtterøy 5 timer 1.200 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>