Zipline / taubane - bedrifter, utdrikningslag, bursdager etc.



Kursarrangør: Klatrekompaniet
Sted: Sentralt i Nordmarka
          Oslo
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: ca 2 timer
Pris: Avtales

Vi tilbyr opplevelse i zipline / taubane for bedrifter og grupper. Sentralt i Nordmarka har Klatrekompaniet en zipline / taubane over et vann i naturskjønne omgivelser. Ziplinen vår går over vannet i en fin og luftig ferd på ca. 100 meter og gir deltagerne en følelse av å sveve over vannet.

Innhold:
Følelsen i det du forlater kanten, for så i neste sekund å befinne deg hengende i det blå mange meter over avgrunnen, kan naturlig nok ikke beskrives. Selv om det er langt ned er det trygt å ta seg over, hengende under tauene i en helkroppssele. Vi tilpasser zipline / taubanen slik at den tilpasses hvilke utfordring deltagerne ønsker. Vi rigger også opp taubane ved andre lokasjoner ved spesielle arrangementer.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter, utdrikningslag, bursdager etc.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg har vært i en del utdrikkingslag, og i de fleste av de har det blitt mye “dø- tid” der man står og ser på at bruden gjør diverse aktiviteter. Jeg ville ha det annerledes, ønsket mitt var at alle skulle delta og ha det gøy. Derfor fikk jeg anbefalt taubanen Klatrekompaniet arrangerer av en kollega. Det var et meget godt valg. Vi satte også utrolig pris på deres fokus på sikkerheten. Det at dere bruker erfarne klatrere gjør at dere virker mer seriøse enn andre aktører på markedet.
Her er brudens kommentar: Kjempebra og profesjonelt opplegg med seriøse instruktører.
- Eliann Johnsrud, forlover

Vis flere tilsvarende kurs: