Spinnestua tilbyr kurs for deg som vil lære å spinne og for de som ønsker å videreutvikle spinneferdighetene sine. Det tilbys kurs for grupper eller enkeltpersoner, for barn, ungdom eller voksne. Kursene holdes i Drammen eller der du/dere bor. Spinnestua holder også spinnekurs for husflidslag, lærere, aktivitetsentre etc.
Spinnestua er forhandler av rokker, kardere, kardemaskiner m.m. fra Louet i Nederland.


 |  1 2   |  Neste side >>

Brodering

Kurs i brodering for nybegynnere og litt viderekomne. Har du lyst til å lære å brodere? Kan du kanskje litt fra før, men har lyst til å lære mer? Ta kontakt.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 1 helg 1800 kr  

Kurs i farging med indigo og vaid

Vi setter opp et nytt kurs i farging med ekte indigo og vaid fra ferdig fremstilt farge. Det blir gjennomgang av historikk, hvordan dyrke og fremstille indigofargen fra vaid og indigo planten, samt demonstrasjon og forklaring av de kjemiske prosessene som gjør at fargen fester seg til garnet.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 24.10.2020 1 helg24.10.2020 2.450 kr  

Kurs i plantefarging med eksotiske planter

Velkommen til et vårt populære og spennende kurs med eksotiske farger. På dette kurset får du mulighet til å farge med krapp, indigo, reseda anatolisk, annatto, alkanna, catechu, blåtre, rødtre- brasilien, henna, kochenille, smørvalnøtt, Lac dye og andre spennende farger.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 10.10.2020 1 helg10.10.2020 2.450 kr  

Kurs i plantefarging med planter fra norsk natur

Spinnestua holder kurs i plantefarging. Kurset holdes på Spinnestua sentralt i Dammen. På kurset farger vi mest med planter som finnes ute i norsk natur og noe med eksotiske natur og plantemateriale.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 15.08.2020 (+1) 1 helg15.08.2020 (+1) 2.300 kr  
Hele landet Hele landet 1 helg 2.300 kr  
Hele landet Hele landet 1 helg 2.300 kr  

Nålefilting

Vi tilbyr nålebindingskurs. Man kan velge en, to eller tre dager. Informasjon kommer. Lærer: Anemieke Giessen, Nederland.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen  

Spinnekurs - kom i gang

Vi tilbyr kom i gang kurs i spinning for nybegynnere. Dette kurset går over en dag og er et innføringskurs i spinning på rokk. På kurset lærer man å karde ulla med håndkarder, men det brukes mest ferdig kardet ull, slik at man får god tid til å spinne, tvinne og lage ferdig en hespe.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 900 kr  

Spinnekurs - lag ditt eget kunstgarn-effektgarn

Har du lys til å lære å spinne kunstgarn? Vi lager tynt garn, tjukt garn, garn som både er tynt og tjukt, klumpete garn og supertynt garn.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 2 helg 1950 kr  

Spinnekurs for nybegynnere og litt øvede

Har du lyst til å lære å spinne på rokk? På dette kurset lærer du å karde ulla med håndkarder, kardemaskin og bruke blandebrett. Man lærer å spinne og tvinne til et to-trådet garn. Man får også muligheter til å prøve seg på ulike spinne og tvinneteknikker ut i fra ønsker og ferdigheter.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 03.10.2020 1 helg03.10.2020 1.800 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>