Andre yoga- og pilateskurs

Yoga Pilates etter fødsel

Vi tilbyr kurs i yoga og pilates etter fødsel. Dette er et intensivt spesialkurs for alle som nylig har født. Vanligvis er det greit å starte 6 uker etter fødselen. Ved keisersnitt er det andre hensyn, ta kontakt for informasjon!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Familieyoga

Vi tilbyr kurs i familieyoga. Ute etter en gøy aktivitet sammen med barna dine? Familieyoga er morsom, relasjonsbyggende og helsefremmende for barn og voksne. Barna elsker å leke og enda mer elsker de at voksne leker sammen med de. I denne timen får voksne og barna være med på et yogaeventyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 time 150 kr

FysioYoga

Dette er en time som er hovedsakelig basert på mensendieck fysioterapi, medisinsk yoga og mindfull restorativ yoga. Dette er en skånsom form for yoga og passer for deg som vil få god hvile for kropp og sinn på slutten av dagen. Myke rolige vinyasaer er kombinert med enkle statiske asanaer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 time 150 kr

Morgenyoga

Vi tilbyr morgenyoga.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 time 50 kr

Slyngeyoga

Vi tilby kurs og drop-in- timar i slyngeyoga. Dette er ei yogaform der øvingane blir gjort hengande i ei slynge eller som hjelpemiddel til yogaøvingane. Kurs og drop-in.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ulstein / Ulsteinvik Ulstein / Ulsteinvik

Workshop Raja Yoga

Velkommen til vårt Kongsberg -studio, her finner du vår liste over instruktører og medlemsalternativer. Kongsberg er vårt største studio, vi har flere profesjonelle og ekspert yoga instruktører som underviser i flere forskjellige typer yoga, inkludert hot yoga.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 420 kr

Yin Yogakurs

Yin Yogakursi tilbyr Yin Yogakurs. Yin Yoga kurs passer for absolutt alle og vi har kurs både formiddag og kveld. Yin Yoga er en rolig og meditativ yogaform som passer for absolutt alle. De fleste stillingene gjør i liggende eller sittende på deilige, myke og varme ullmatter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 90 minutter Ta kontakt for informasjon kr

Hormonyoga for en lettere overgangsalder - Live online

Horomonyoga - medisinsk yoga for kvinner er rolige og meditative øvelser designet for kvinnekroppen, og som hjelper deg med å balansere deg fysisk, mentalt og emosjonelt. Dette er et verktøy for å hjelpe deg å håndtere overgangsalderen på - en viktig fase i alle kvinners liv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 kvelder 1.600 kr

Yoga For Feminin Flyt - Medisinsk Yoga For Kvinner i lokale

Medisinsk yoga for kvinner: rolig og myk yoga, pustebevissthet, avspenning og meditasjon som tar sikte på å balansere deg fysisk, psykisk og emosjonelt. Kurset foregår på Galleriet til kafeen "Fire Årstider" på Slependen. Maks 12 plasser. Nytt kurs starter tirsdag 30.august.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 6 kvelder 1350 kr

 |  1 2   |  Neste side >>


Område

Kategorier