Andre yoga- og pilateskurs

Workshop Raja Yoga

Velkommen til vårt Kongsberg -studio, her finner du vår liste over instruktører og medlemsalternativer. Kongsberg er vårt største studio, vi har flere profesjonelle og ekspert yoga instruktører som underviser i flere forskjellige typer yoga, inkludert hot yoga.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 420 kr

ONLINE YOGA OG PILATES

Når du registrerer deg vil du ha tilgang til vår online private gruppe!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 499 kr

PILATES OG BABY

Gratulerer som mor! Pilates og Baby er derfor en time der både barn og mor står i fokus.?Kom i gang med en mild treningsform rett etter fødsel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 2500 kr

YOGA FOR GRAVIDE KURS

I dette klasser bruker vi Tradisjonelle Yogateknikker for å hjelpe deg som vordende mor å finne balanse,glede og ro under denne vakre og naturlige prosessen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 2500 kr

Yin Yoga

Vi tilbyr kurs i Yin Yoga. Dette er myk yoga med fokus på stressreduksjon. Perfekt for deg som venter på barn som er på dansetime i Studio 1 eller deg som trenger å roe ned og finne et roligere fokus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ullern Oslo, Ullern 15 uker 2.600 kr

Familieyoga

Vi tilbyr kurs i familieyoga. Ute etter en gøy aktivitet sammen med barna dine? Familieyoga er morsom, relasjonsbyggende og helsefremmende for barn og voksne. Barna elsker å leke og enda mer elsker de at voksne leker sammen med de. I denne timen får voksne og barna være med på et yogaeventyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 11.02.2023 1 time11.02.2023 190 kr

FysioYoga

Dette er en time som er hovedsakelig basert på mensendieck fysioterapi, medisinsk yoga og mindfull restorativ yoga. Dette er en skånsom form for yoga og passer for deg som vil få god hvile for kropp og sinn på slutten av dagen. Myke rolige vinyasaer er kombinert med enkle statiske asanaer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 time 150 kr

Slyngeyoga

Vi tilby kurs og drop-in- timar i slyngeyoga. Dette er ei yogaform der øvingane blir gjort hengande i ei slynge eller som hjelpemiddel til yogaøvingane. Kurs og drop-in.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ulstein / Ulsteinvik Ulstein / Ulsteinvik

Yoga Pilates etter fødsel

Vi tilbyr kurs i yoga og pilates etter fødsel. Dette er et intensivt spesialkurs for alle som nylig har født. Vanligvis er det greit å starte 6 uker etter fødselen. Ved keisersnitt er det andre hensyn, ta kontakt for informasjon!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

KJERNEsterk etter fødsel

7 ukers onlinekurs for de første 7 ukene etter fødsel. Du lærer om grunnleggende bekkenbunnstrening, pusteteknikker, og du lærer å bygge opp kjernestyrken innefra og ut med tilrettelagte styrke- og mobilitetsøkter. Tilgang via egen app.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7 uker 1.498 kr

Yin Yogakurs

Yin Yogakursi tilbyr Yin Yogakurs. Yin Yoga kurs passer for absolutt alle og vi har kurs både formiddag og kveld. Yin Yoga er en rolig og meditativ yogaform som passer for absolutt alle. De fleste stillingene gjør i liggende eller sittende på deilige, myke og varme ullmatter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 90 minutter Ta kontakt for informasjon kr


Område

Kategorier