Dr. Bach`s Blomstermedisin - Trinn 1 - nettkursKursarrangør: heartlight.one
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: 3 ettermiddager/kvelder, fra 17.30- ca. 21.10
Varighet: 3 kvelder
Pris: 3.300

Dr. Bach`s Blomstermedisin - Trinn 1 som nettkurs. Den internasjonale Bachterapeututdanningen. Trinn 1 av den Internasjonale Bachterapeututdannelsen, godkjent av Bach senteret i England.

Detaljer
Trinn 1 av den Internasjonale Bachterapeututdannelsen, godkjent av Bach senteret i England. Kurset har fokus på hvordan du kan bli kjent med remediene innenfra, ved å bevisstgjøres om dine egne tanke, handlings og følelsesmønstre, og hvilke remedier du kan bruke for å få større emosjonell balanse. Ved å linke de til eget liv, kan du lettere bruke de på deg selv, dine nære og kjære, eller på dine klienter.

Dr. Bach`s Blomstermedisin - Trinn 1 er godkjent som faglig oppdatering av NNH, Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon, og medlemmer av NNH får 10% rabatt på kursene.

Spørsmål vi vil utforske kan være:
Hvordan flykter du fra deg selv når livet blir vanskelig? Eller i det daglige? Hva slags tanke, handlings og følelsesmønstre pleier du å ta i bruk når livet butter imot?

Hvordan klare å stå plantet midt i dine følelser på godt og vondt, og bruke de som ditt skattkammer til innsikt, bevisstgjøring, og forløses til dyp kontakt med deg selv, din sjel, og din livsvei.

Nettkurs:
Gjennom 3 ettermiddager/kvelder, fra 17.30-21.10, fordyper vi oss i de 38 Bachremediene.
Du vil få en grunnleggende innsikt i hvert enkelt remedie, og hvordan ta de i bruk på deg selv, dine nære og kjære, barn og dyr.
Kurset består av fellesundervisning, med muligheten for å stille spørsmål og komme med innspill underveis, oppgaver, egenrefleksjoner og meditasjoner.

Prisen er inkludert Susanne Løfgren sin bok "Introduksjon til Bachs Blomsterremedier", utsalgspris 269,-

Legg ved ditt navn, adresse, tlf. nr, mailadresse, samt evt. firma/foretaks navn og org.nr. så får du faktura tilsendt for innbetaling av kursavgiften.

Etter påmelding er det kr. 250,- i avmeldingsgebyr fram til 1 mnd før kursstart.

Etter dette er påmelding bindende, og kursavgift refunderes ikke.

Du er garantert plass først når du har foretatt innbetaling til konto nr: 98520545123

Legg deg gjerne til min FB gruppe Heartlight.one, for oppdatering om kurs og foredrag, samt poster om kropp, sinn og sjel.

Om kursholder
Kursholder Isabelle Schjelderup er forfatter. Hun har skrevet boken «Lek med Yoga» utgitt på CappelenDamm akademisk i 2019. Boken viser yoga for barn gjennom de 4 årstidene.

Den kommende boken "Yoga og livsmestring i skole og oppvekst" er underveis med medforfatterinner Ingunn Hagen- professor i psykologi ved NTNU og Anodea Judith- internasjonalt bestselgende forfatter, psykolog og yogalærer.

Isabelle er også mor til 4 barn. Hun er sosionom med videreutdanning i Akutt og Ambulant krisehåndtering. Hun er yogalærer, mindfulness-instruktør, helhetsterapeut og lyd og vokalhealer, lærer i den Internasjonale Bachterapeut utdannelsen, og har flere andre komplementær medisinske fordypningsområder og utdannelser.

Hjertelig velkommen