Dr. Bach`s Blomstermedisin - Trinn 2



Kursarrangør: heartlight.one
Sted: Hjerterommet Yogasal
          Akershus, Nesodden
Kursadresse: Lise Mariesvei 20b, 1459 Nesoddtangen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag og søndag kl 10.15- 17.15 begge dager
Varighet: 1 helg
Pris: 3.500

Dr. Bach`s Blomstermedisin - Trinn 2. Den internasjonale Bachterapeututdanningen. I Trinn 2 av Den Internasjonale Bachterapeut utdannelsen, godkjent av Bachcenter, vil vi fordype oss ytterligere i kunnskapen om remediene, og hvordan de kan brukes.

Detaljer
Dr. Bach`s Blomstermedisin - Trinn 2 er godkjent som faglig oppdatering av NNH, Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon, og medlemmer av NNH får 10% rabatt på kursene.

Du vil lære forskjellene på remedier som tilsynelatende kan minne om hverandre, og remedier som ser ut til at de ikke kan brukes på samme tid.

Vi arbeider med gruppearbeid, egenarbeid, og felles undervisning.

Vi vil også ha fokus på å bli mer kjent med oss selv, hvilke måter akkurat du har tendens til å reagere, agere, og hva slags følelsestilstander du har lettere for å gå inn i, og hva som rører seg i deg nå for tiden. Til dette vil vi bruke mindfullness øvelser, meditasjoner og refleksjoner.

Kurset er både for deg som ønsker å bruke remediene som terapeut, og for deg som ønsker å bruke remediene mest på deg selv og dine nære og kjære.

Les mer på www. bachcentre.com om utdannelsen og om remediene, og på www.heartlight.one.

Legg ved ditt navn, adresse, tlf. nr, mailadresse, samt evt. firma/foretaks navn og org.nr. så får du faktura tilsendt for innbetaling av kursavgiften.

Etter påmelding er det kr. 250,- i avmeldingsgebyr fram til 1 mnd. før kursstart.

Etter dette er påmelding bindende, og kursavgift refunderes ikke.

Du er garantert plass først når du har foretatt innbetaling til konto nr: 98520545123

Legg deg gjerne til min FB gruppe Heartlight.one, for oppdatering om kurs og foredrag, samt poster om kropp, sinn og sjel.

Om kursholder
Kursholder Isabelle Schjelderup er forfatter. Hun har skrevet boken «Lek med Yoga» utgitt på CappelenDamm akademisk i 2019. Boken viser yoga for barn gjennom de 4 årstidene.

Den kommende boken "Yoga og livsmestring i skole og oppvekst" er underveis med medforfatterinner Ingunn Hagen- professor i psykologi ved NTNU og Anodea Judith- internasjonalt bestselgende forfatter, psykolog og yogalærer.

Isabelle er også mor til 4 barn. Hun er sosionom med videreutdanning i Akutt og Ambulant krisehåndtering. Hun er yogalærer, mindfulness-instruktør, helhetsterapeut og lyd og vokalhealer, lærer i den Internasjonale Bachterapeut utdannelsen, og har flere andre komplementær medisinske fordypningsområder og utdannelser.

Hjertelig velkommen!