Dr. Bach`s Blomstermedisin - Trinn 2Kursarrangør: heartlight.one
Sted: Hjerterommet Yogasal
          Akershus, Nesodden
Kursadresse: Lise Mariesvei 20b, 1459 Nesoddtangen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag og søndag kl 10.15- 17.15 begge dager
Varighet: 1 helg
Pris: 3.500

Dr. Bach`s Blomstermedisin - Trinn 2. Den internasjonale Bachterapeututdanningen. I Trinn 2 av Den Internasjonale Bachterapeut utdannelsen, godkjent av Bachcenter, vil vi fordype oss ytterligere i kunnskapen om remediene, og hvordan de kan brukes.

Detaljer
I Trinn 2 av Den Internasjonale Bachterapeut utdannelsen, godkjent av Bachcenter, vil vi fordype oss ytterligere i kunnskapen om remediene, og hvordan de kan brukes. Du vil lære forskjellene på remedier som tilsynelatende kan minne om hverandre, og remedier som ser ut til at de ikke kan brukes på samme tid.

Vi arbeider med gruppearbeid, egenarbeid, og felles undervisning. Vi vil også ha fokus på å bli mer kjent med oss selv, hvilke måter akkurat du har tendens til å reagere, agere, og hva slags følelsestilstander du har lettere for å gå inn i, og hva som rører seg i deg nå for tiden. Til dette vil vi bruke mindfullness øvelser, meditasjoner og refleksjoner.

Kurset er både for deg som ønsker å bruke remediene som terapeut, og for deg som ønsker å bruke remediene mest på deg selv og dine nære og kjære.