Yogatid har eksistert som bedrift siden 2010. Vi har vært og er en samlet gjeng yoga og meditasjonslærere. Sigrun Aaen Holst er vår yogamor som nærer bedriften, som har ideèr og tar beslutninger. Hun har stått bak studioet i Håndverkergådren i Drammen (2012-2021), som var et kjært pusterom i hverdagen for både elever og lærere. Mange elever har vært med på våre yogareiser til Spania og Gran Canaria, til fjellet i Norge og på hotellet ved fjorden. Stadig nye finner fram til vår jordnære, kunnskapsrike og omsorgsfulle undervisning, og vi tilbyr nå enda flere yogaretreat og fordypninger, samt helgekurs og pop-up kurs i Oslo og Drammen. Sigrun møter livet med en avslappet holdning og utholdenhet. Hun er ikke redd for endringer, og tar imot det som livet kan tilby.


Sommer yogaretreat på fjellet

Vi tilbyr 1 uke med klassisk yoga, meditasjon og avspenning på Venabygdsfjellet, høyt løftet over Guldbrandsdalen, i forporten til Rondane. Du vil få anledning til å fordype deg i yoga, og å trekke deg tilbake fra hverdagen, - en skikkelig pustepause som gir påfyll og energi.

Sted Dato Varighet Pris
Ringebu Ringebu 09.07.2023 (+1) 1 uke09.07.2023 (+1) fra 10.900 kr  

Stille yogaretreat på fjellet

Vi tilbyr 8 dager med klassisk yoga, meditasjon og avspenning i vakker natur på Venabygdsfjellet, høyt løftet over Gudbrandsdalen, i forporten til Rondane. Du vil få anledning til å fordype deg i yoga, og å trekke deg tilbake fra hverdagen, - en skikkelig pustepause som gir påfyll og energi.

Sted Dato Varighet Pris
Ringebu Ringebu 16.07.2023 8 dager16.07.2023 fra 11.900 kr