Hvordan takle isolasjon - nettkursKursarrangør: SMB Norge
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 10 minutter
Pris: 105

Vi tilbyr kurs i hvordan takle isolasjon som nettkurs. Vi er sosiale vesener. Å fjerne det aspektet fra våre allerede komplekse liv kan føre til ubehagelige effekter

Kursbeskrivelse
Å være menneske er ingen spøk. Vi er kompliserte, takket være de irriterende følelsene våre. Har du for eksempel noen gang følt deg ensom, selv når du er midt i en folkemengde? Kanskje du andre ganger har vært frivillig alene, og likevel vært helt tilfreds. Vanligvis er det opp til oss selv om vi vil være alene eller sammen med andre.

Men hva skjer når det valget blir tatt fra deg? Kanskje du er adskilt fra andre fordi verden har blitt angrepet av et virus? Kanskje har arbeidet ført deg til et fjerntliggende sted? Uansett vil det ha noen store effekter på livet ditt. Og når du ikke lenger kan velge å være sosial, kan det være vanskelig å takle. Dette kurset er her for å hjelpe deg med det.


Vi er sosiale vesener. Å fjerne det aspektet fra våre allerede komplekse liv kan føre til ubehagelige effekter – som depresjon, stress, alkoholavhengighet og andre negative utfall. Å ta dette kurset er ditt første skritt mot å forstå, bekjempe og takle disse effektene, noe som vil gjøre deg lykkeligere og friskere.

Innhold
• Effekter av isolasjon
• Mestringsstrategier
• Oppsummering

Målgruppe for kurset

Alle som vil lære om hvordan takle isolasjon

Kursspråk:
• Engelsk, Norsk