Foredrag og workshops om ernæring



Kursarrangør: Mat for deg by Norse food
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Ta kontakt

Ernæring er et aktuelt tema for mange, og gjennom foredrag og workshops inspirerer jeg din gjeng til å få mer energi gjennom et godt kosthold! Glem wienerbrød som møtemat, her er det full energi med smart mat som gjelder!

Tjenesten skreddersys dine behov, med den hjelpen akkurat du trenger, være seg web-baserte løsninger eller 1:1 kontakt.

Kontakt meg gjerne angående ditt ernæringsbehov – eller om du har spørsmål omkring kosthold. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.

Om kursholder:
Randi Vassbotn Norheim, klinisk ernæringsfysiolog hjelper mennesker med noe så enkelt (og så vanskelig) som å spise vanlig, sunn mat og få et kosthold som er i balanse. Noen har sykdommer og plager som gjør at man må regulere kosthold og medisin for å være i balanse, mens andre har lite overskudd og energi der en endring i matinntak kan være alt som skal til for å få mer overskudd i hverdagen.

Etter mine år på Ullevål sykehus, med problematikk som hjerte-karsykdommer, diabetes og overvekt, ønsker jeg nå å være en ressurs for endring av livsstil. Min visjon er å hjelpe både forebyggende og behandlende, for at flere skal få god helse med mindre bruk av medisiner.

Helse kan endre seg ettersom hvor man er i livet, og hvilke utfordringer man har. Det vil si at kostholdet man har hatt i en fase i livet ikke nødvendigvis er det riktige på et annet tidspunkt. Jeg hjelper derfor deg med å finne det riktige kostholdet for akkurat deg, akkurat nå, slik at du kan holde deg frisk fra livsstilssykdommer, eller ha det best mulig dersom du allerede er syk.