Det har vært mye fokus på helse og kosthold de siste årene og mange har blitt mer oppmerksomme på kostholdet sitt. I denne kategorien finner du kostholdskurs og slankekurs. Du vil også finne kurs om fordøyelse og økologisk mat. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.
I forkant av din strålebehandling ønsker vi deg og dine pårørende velkommen til informasjon og omvisning. Det blir generell informasjon om strålebehandlingen og omvisning på avdelingen. Det vil bli tid for spørsmål, men vi vil ikke gå inn på den enkeltes diagnose, behandling eller bivirkninger.
Vi tilbyr gratis juridisk rådgivning om rettigheter og muligheter hvis de har fått kreft eller er pårørende til noen med kreft. På Vardesenteret får du tilbud om en samtale med en jurist opp til 30 minutter.
Lærings- og mestringskurs er et tilbud fra sykehuset for pasienter og pårørende. Det finnes en rekke ulike kurs, både knyttet til spesifikke diagnoser og til temaer som fatigue, seneffekter eller livet med kreft.
På dette kurset du få kunnskap om mindfulness og hvordan du kan bruke dette aktivt i din hverdag for å få økt indre ro og som en hjelp til å takle vanskelige faser i livet. Samlinger annenhver uke- Kurset består av 4 samlinger.
Vi tilbyr avspenning i pusterommet. Pusterommet er et treningssenter hvor kreftpasienter kan trene under og etter kreftbehandling. På Pusterommet kan pasientene trene under kyndig veiledning og i trygge rammer
Vi tilbyr egentrening i pusterommet. Pusterommet er et treningssenter hvor kreftpasienter kan trene under og etter kreftbehandling. På Pusterommet kan pasientene trene under kyndig veiledning og i trygge rammer
Vi tilbyr stretching i pusterommet. Pusterommet er et treningssenter hvor kreftpasienter kan trene under og etter kreftbehandling. På Pusterommet kan pasientene trene under kyndig veiledning og i trygge rammer
Pasienter og pårørende kan få råd og tips fra en klinisk ernæringsfysiolog på Vardesenteret på Haukeland universitetssykehus. Å spise godt før, under og etter kreftbehandling kan gjøre at du tåler behandlingen bedre, opprettholder styrke og energi og føler deg bedre.
Vi tilbyr temakafé for pårørende til noen som er rammet av kreft. Temakafeen er til for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp kreftrelaterte temaer og byr på ulike kulturelle innslag.
Vi tilbyr temakveld for pårørende til noen som er rammet av kreft. Som pårørende er du nær den det gjelder, men likevel kan du oppleve at du står på sidelinjen. Pårørende er viktig for den som er syk. Hvordan ta vare på seg selv, samtidig som du skal være der som pårørende.
Hvordan velge rett – når alle hevder å ha fasiten? Åpent møte om hvordan du kan ta gode kostholdsvalg når du har fått kreft. Det finnes et mylder av råd der ute om matvarer, dietter og kosttilskudd, som lover deg bedre helse eller at du vil bli frisk. Hva skal du tro på?
Barn og unge som har alvorlig sykdom i familien eller som har mistet noen kan ha god nytte av å møte andre som har opplevd det samme. Her får de et pusterom fra sykdom, men også mulighet til å snakke.
Vi tilbyr turgruppe for kreftpasienter og pårørende. Turgruppen er til for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tilpasser turen slik at den passer for alle. Hver uke møtes en gjeng med turglade folk i Kristiansand for å dra på tur sammen.
Vardesenteret er en gratis møteplass på de største sykehusene i landet for alle som er rammet av kreft. Du er like velkommen om du er pårørende, etterlatt, nåværende eller tidligere kreftpasient.
Vi tilbyr kurs om avføringsendringer som nettkurs. Avføringsforstyrrelser er en vanlig problemstilling i allmennpraksis. Symptomet kan skjule en lang rekke diagnoser fra trivielle til livstruende sykdommer.
Vi tilbyr kurs om dyspepsi som nettkurs. Dyspepsi er plager fra øvre del av magen. Utfordringen for legen er å avklare hvilke diagnoser som er relevante, om det er nødvendig å henvise til endoskopi og hvilken behandling som skal gis til de ulike underliggende sykdommene.
Vi tilbyr kurs om gastroenterologi, voksne som nettkurs. Magetarmsykdommer i øvre og nedre del av fordøyelseskanelen er vanlige i allmennpraksis.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i generell legemiddelhåndtering for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr grunnkurs i dokumentasjon for sykepleiere som nettkurs. Det er et overordnet mål at kvaliteten på sykepleie og behandling av den enkelte pasient skal være best mulig ut fra tilgjengelige ressurser. Dokumentasjon av sykepleien er et virkemiddel for å oppnå høy kvalitet.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering for assistenter (medhjelper) som nettkurs. Kurset bygger på relevant lovverk og basiskunnskap om legemidler og sykdommer.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring av legemiddelhåndteringen i kommunene.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering til barn for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Kurset er utviklet av Anita Baadstø (sykepleier). Innholdet i kurset er basert på artikler i NEL og Kommune-NEL. Artiklene oppdateres kontinuerlig, og det anbefales at du bruker dem i oppgaveløsningen.
Vi tilbyr grunnkurs i matomsorg og ernæringstiltak for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Kurset har som mål å styrke ernæringsarbeidet i hjemmetjenesten og institusjoner, og bidra til at nødvendige tiltak iverksettes på et tidlig stadium, før personen utvikler underernæring.
Vi tilbyr grunnkurs i observasjonskompetanse for helsefagarbeider som nettkurs. Med observasjonskompetanse mener vi oppmerksom iakttagelse av pasienten i den hensikt å innhente data om helsetilstanden.
Vi tilbyr grunnkurs i observasjonskompetanse for medhjelper som nettkurs. Innholdet i kurset er basert på artikler i NEL. Artiklene oppdateres kontinuerlig, og det anbefales at du bruker dem i oppgaveløsningen. Du får tilgang til artiklene via lenker i kurset.
Vi tilbyr nettkurs i samtykkekompetanse. Helsehjelp kan etter hovedregelen bare gis med pasientens samtykke, men hva om pasienten ikke kan samtykke? Når skal samtykkekompetansen vurderes, hvem skal vurdere den og hvordan. Kurset gir deg en innføring i dette viktige temaet.
Vi tilbyr grunnkurs i samtykkekompetanse for helsefagarbeider som nettkurs. Helsehjelp kan etter hovedregelen bare gis med pasientens samtykke, men hva om pasienten ikke kan samtykke. Når skal samtykkekompetansen vurderes, hvem skal vurdere den og hvordan.
Vi tilbyr grunnkurs i tvungen somatisk helsehjelp for helsepersonell som nettkurs. Pasient og brukerrettighetsloven kapittel 4 A regulerer muligheten for å kunne gi helsehjelp til personer uten samtykkekompetanse, som motsetter seg helsehjelpen.
Vi tilbyr grunnkurs i matomsorg og ernæringstiltak for helsefagarbeider som nettkurs. Eldre og syke med hjemmesykepleie eller i sykehjem skal vurderes for ernæringsmessig risiko.
Vi tilbyr grunnkurs, innføring i omsorgsyrket for assistenter som nettkurs. Dette kurset er utviklet for pleie- og omsorgspersonell som ikke har helsefaglig utdanning.
Vi tilbyr nettkurs i grunnleggende palliasjon. Kurset starter med en pre-test bestående av tilfeldig utvalgte spørsmål fra kurset. Det er ikke noe minstekrav for å bestå denne testen. Hensikten er å gi deg et innblikk i kurset, og hva du selv kan fra før.
Vi tilbyr grunnleggende palliasjon for helsefagarbeider som nettkurs. Med prinsipper for grunnleggende palliasjon, iht. Nasjonalt handlingsprogram med retningslinjer for palliasjon i kreftomsorgen, 2015.
Vi tilbyr kurs om hudsykdommer som nettkurs. Pasienter med utslett og hudsykdommer er hyppig forekommende i allmennpraksis. Som regel dreier det seg om milde og forbigående tilstander, men alvorlige og livstruende sykdommer forekommer også.
Vi tilbyr kurs om hverdagsmestring som nettkurs. Innføring i hverdagsmestring og hverdagsrehabilitering. Hverdagsmestring og hverdagsrehabilitering er noen av tiltakene i reformen Leve hele livet. Målet er å øke mestring og livskvalitet og å forebygge funksjonssvikt.
Høyt blodtrykk, hypertensjon, er en risikofaktor for å kunne utvikle hjertekarsykdom. Særlig ved mild hypertensjon er det viktig å avklare pasientens kardiovaskulære totalrisiko, før beslutningen om eventuell behandling tas.
Velkommen til NHIs innføringskurs i norsk allmennpraksis. Dette e-læringskurset gir deg en rask og praktisk innføring i hvordan det er å jobbe som allmennpraktiker i Norge.
Vi tilbyr kurs i klinisk beslutningslære som nettkurs. Klinisk beslutningslære er den prosessen hvor vi bestemmer hvem som behøver hva, når. Det handler om beslutninger som tas i møte med pasienten. Ofte er dette en nokså subjektiv prosess hos legen, men den er sjelden vilkårlig.
Vi tilbyr kurs i type 2-diabetes, del 1 som nettkurs. Type 2-diabetes er en folkesykdom du kan leve godt med hvis du har god kunnskap om sykdommen. Kurset gir både pasienter og helsepersonell en oversikt over hva type 2-diabetes er, dens behandling og hva du kan gjøre selv.
Vi tilbyr kurs i type 2-diabetes, del 2 som nettkurs. I denne delen går vi grundig gjennom hvordan diabetes oppstår, hva som er et sunt kosthold, om medikamentell behandling, om diabeteskontrollen og om insulinbehandling. Hva kan du gjøre selv.
Kurset er godkjent som valgfritt kurs med 3 poeng i videre- og etterutdanningen i allmennmedisin (gammel ordning) og i ny ordning -se læringsmål.
Vi tilbyr kurs om magesmerter hos barn som nettkurs. Bak magesmerter hos barn skjuler det seg et mangfold av mulige diagnoser. Hvordan bør du utrede disse barna, hvilke diagnoser bør du vurdere og hvordan behandler du de ulike underliggende sykdommene.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i aldring og legemiddelbehandling av eldre som nettkurs. Dette kurset passer også for hjelpepleiere og omsorgsarbeidere.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i medikamentregning for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering ved epilepsi og utviklingshemming for assistenter som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler til eldre for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler ved diabetes for sykepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering ved hjerte- og kar sykdom for sykepleiere som nettkurs. Sykdomslære, observasjoner og legemidler ved angina pectoris, hjerteinfarkt og atrieflimmer.
Vi tilbyr kurs om psykoser som nettkurs. Kurset dreier seg om tilstandene schizofreni, paranoia, postnatal psykose og en sesjon generelt om psykose.
Vi tilbyr kurs om skulderlidelser som nettkurs. Kurset er godkjent som klinisk emnekurs i videreutdanningen og klinisk emnekurs i etterutdanningen i allmennmedisin av Legeforeningen, og det gir 15 kurspoeng.
Vi tilbyr kurs om smerter ved demens som nettkurs. Lindring av fysisk smerte må prioriteres like høyt hos personer med demens som hos andre, og en kompetent smertevurdering er en forutsetning for god smertebehandling.
Vi tilbyr søvn og insomni som nettkurs. Det skrives stadig om søvn i media og ikke alt er like presist. Langvarige problemer med insomni behandles best med ikke-medikamentelle tiltak - først og fremst søvnrestriksjon og stimulus-kontroll.
Vi tilbyr trygdemedisin som nettkurs. Dette kurset gjør rede for nåtidig faglig og etisk grunnlag for å forstå og gjøre en god trygdemedisinsk jobb.
Vi tilbyr kurs om tungpusthet som nettkurs. Pasienter med tungpusthet er en diagnostisk utfordring i allmennpraksis. Pustevansker kan skyldes sykdom og svikt i flere organsystemer. Er det hjertesykdom, lungesykdom, sykdom i andre organ.
Dette er et kurs for deg som ønsker å jobbe som sekretær på sykehus og ser gevinsten av å fordype deg i arbeidsoppgaver som tilfaller stillingen. Du må ha helsefaglig bakgrunn!
Vi tilbyr kurs i DIPS pasientjournalsystem for kontorpersonell. Dette grunnkurset går over en dag og passer for deg som er utdannet helsepersonell og som har et mål om å jobbe på sykehus som sekretær på sengepost, poliklinikk eller ekspedisjon
Jobber du som helsesekretær, medisinsk sekretær eller tilsvarende og ønsker å bli helsesekretær? Dette er enklere enn du tror.
Dette kurset er for deg som mangler helseservice Vg2. Det går over ett semester, med digital undervisning.
Ønsker du å bli bedre på å kommunisere i vanskelige situasjoner? Da er dette VR-kurset det rette for deg.
Vi har glede av å tilby kurs for allergitesting i form av prikktesting. Prikktest er en allergitest som brukes for å avklare om du har allergi. Resultatet av tester er basert på om pasienten får en lokal reaksjon på huden og eventuelt hvor stor den blir.
Hoe Total er et av de mest brukervennlige journalsystemer på markedet og flere tusen brukere benytter programmet daglig på legekontorer med allmennpraksis, spesialister, større klinikker og private sykehus. Dette er både et teoretisk og praktisk kurs. Nå går System X over til navnet Hove Total og pr
Føler du deg trygg nok på å sette vaksine? Har du fått endrede arbeidsoppgaver eller ønsker å bli enda mer sikker i din jobb med å sette vaksine? Kurset består av teori med hovedvekt på å trene på å sette vaksine.
I dag finnes det ikke et sted for privatister å øve seg til å ta den tverrfaglige eksamen for å oppnå autorisasjon som helsesekretær. Det kan du gjøre hos oss. Kurset er for deg som aldri har jobbet med laboratoriearbeid eller har lite erfaring fra lab.
Har du behov for friske opp dine laboratoriekunnskaper? Er du under omskolering, eller ønsker du å bli tryggere i din rolle som laboratoriemedarbeider?
Prøveeksamen tverrfaglig lab helsesekretærer - For deg som skal ta eksamen i tverrfaglig lab-arbeid helsesekretær på den videregående skole.
Har du behov for friske opp dine kunnskaper i sårbehandling? Dette er et kurs som er rettet for sekretærer som ønsker mer kunnskap om sår og behandling av disse. Kurset holdes av sykepleier med mange års erfaring med stell av sår. Det er ikke sponset av bandasjist.
Ønsker du å lære mer om diabetiske fotsår? Da har vi et lærerikt kurs for deg! Sårdannelse på foten til pasienter med diabetes er svært vanlig. Fotsår kan være hemmende for pasienten og kan i verste fall føre til amputasjon.
Har du eksamensnerver og trenger personlig veiledning i forkant av eksamen? Da er dette noe for deg!
Har du fått endrede arbeidsoppgaver eller ønsker å bli enda mer sikker i din jobb som blodprøvetaker? Nå kan du lære dette over over to dager i helgen. Passer for deg som er utdannet og har noe erfaring fra helsesektoren enten som hjelpepleier, sykepleier, helsesekretær, medisinsekretær
Kurset er spisset inn på det mest eksamensaktuell i hvert av programfagene helse og sykdom, kommunikasjon og samhandling og yrkesliv i helsesekretærfaget. I tillegg vil det bli gode tips og råd til eksamen. Vi har laget et digitalt kurs i virtuelt klasserom. Du kan sitte hvor som helst å følge kurse
Vi arrangerer workshop for deg som skal opp til eksamen i programfagene.Vår yrkesfaglærer som er utdannet helsesekretær, apotektekniker, medisinsk sekretær i tillegg til å være yrkesfaglærer vil lose dere gjennom det viktigste før eksamen.
Et høreapparat er et lite elektronisk hjelpemiddel som forsterker lyd. Alle høreapparater inneholder mikrofon, forsterker, mottaker og batteri. Alle deler i et høreapparat arbeider sammen for å forsterke lyd.
Hørselssansen vår er et unikt og svært komplisert sanseorgan, som har stor betydning for våres opplevelse av omverdenen og evne til kommunikasjon. Konsekvensene av et hørselstap kan oppleves som store og uoverkommelig for deg som opplever det.
For hørselshemmede kan det være nyttig med andre hørselstekniske hjelpemidler i tillegg til høreapparat. Det kan lette hverdagen hjemme, på skolen, på institusjon, på jobb, i offentlige bygg og andre steder.
AudioPlus As skal være et ledende hørselsteknisk kjedekonsept med produkter og tjenester som øker livskvaliteten hos våre brukere. Vi kan ikke gi deg normal hørsel tilbake med høreapparater, men en kvalitetsmessig god høreapparattilpasning og oppfølging i etterkant.
Vi tilbyr følgende 3-timers kurs Å leve med nedsatt hørsel. Psykisk helse og mestring Tinnitushabituering, Forebyggende hørselstiltak.
Vi tilbyr kurset Det lille Kjøkkenhagekurset. Det lille Kjøkkenhagekurset er ett dagskurs med både praktisk og teoretisk læring.Kurset gir en innføring og oppfriskning om økologisk kjøkkenhagebruk.
Vi tilbyr kurset Dyrking av økologiske veksthusgrønnsaker. Kurset er aktuelt både for yrkes og markedshagedyrkere, men også for hobbydyrkere som vil fordype seg i drivhusdyrking. Kurset er en dagskurs på en ukedag. Kurset gir deg inspirasjon til å doble veksthusarealet ditt umiddelbart!
Vi tilbyr kurset Økologisk kjøkkenhagedyrking -og planlegging. Kjøkkenhagekurset inneholder både praktisk og teoretisk læring og går over to dager. Kurset skal gi deg inspirasjon til å sette i gang, viljen til å fortsette, og kompetanse til å ta hagen i bruk, -utvikle og leve med den lenge!
Bruk av makt og tvang knyttet til helsehjelp overfor pasienter uten samtykkekompetanse forekommer fra tid til annen, og kan i enkelte situasjoner være nødvendig. Da er det viktig at alle ansatte kjenner seg trygg på rettsreglene og etikken som er knyttet til dette.
Vi tilbyr kurs om ernæring og livsstil. Kosthold og livsstil påvirker vår fysiske og psykiske helse - det vet vi! Små justeringer kan gi stor effekt og virke forebyggende på ulike sykdommer og lidelser.
Vi tilbyr kurs i Helsepersonelloven. Pasient- og brukerrettighetsloven. Helse- og omsorgstjenesteloven. De tre grunnleggende lovene som ligger til grunn for de ansattes arbeid i helse- og omsorgstjenesten, gjennomgås på ett og samme kurs!
Vi tilbyr kurs i hverdagsrehabilitering. Deltakerne får grunnleggende kunnskap om hverdagsrehabilitering med en praktisk tilnærming. Deltakerne får innsikt i hvordan ledelsen, hjemmetjenester, institusjonstjenester og rehabiliteringstjenester må jobbe sammen for å lykkes med hverdagsrehabilitering.
Vi tilbyr juss for ledere i helse og omsorgstjenesten over 2 samlinger. Studentene skal tilegne seg kunnskap om den juridiske metoden på helserettens område som basis for å forstå reglenes innhold.
Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 1. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 190 kommuner, og 3500 deltakere har vært i studieløpet på en eller flere moduler i studiet.
Vi tilbyr lederutdanning, helse og omsorg, modul 2 - strategisk kompetanseplanlegging, styring og utvikling. Studiets til sammen 9 moduler kan tas enkeltvis og uavhengig av hverandre, og hver modul gir 7,5 studiepoeng ved fullført eksamen.
Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg modul 3+7. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 190 kommuner, og 3.500 deltakere / 1.600 enkeltpersoner har vært / er i dette studieløpet.
Vi tilbyr lederutdanning, helse og omsorg modul 4. Mer enn 1.600 deltakere fra 170 kommuner har siden 2012 tatt en eller flere moduler i studiet "Lederutdanning - helse og omsorg". Dette verktøyet håndterer utfordringer i hverdagen innen helse- og omsorgssektoren i kommunene.
Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg modul 4+8. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 190 kommuner, og 3500 deltakere har vært i studieløpet på en eller flere moduler i studiet.
Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 5. I helse og omsorgstjenestene stilles det sterkere krav til juridisk kompetanse. Dette studiet vil gi deg oversikt over hvilke lover og regler som regulerer helse og omsorgstjenesten. Undervisningen bygger på studentenes praksiserfaring.
Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 6. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 190 kommuner, og 3500 deltakere har vært i studieløpet på en eller flere moduler i studiet.
Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 7. Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 170 kommuner, og 1.580 enkeltpersoner har vært / er i studieløpet på en eller flere moduler i studiet Lederutdanning - helse og omsorg.
Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 8. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 170 kommuner, og 2700 deltakere / 1600 enkeltpersoner har vært/er i dette studieløpet.
Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 9. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 190 kommuner, og 3.500 deltakere / 1.600 enkeltpersoner har vært / er i dette studieløpet.
Vi tilbyr lederutdanning, helse og omsorg - modul 3. Mer enn 2.700 deltakere fra over 115 kommuner har hittil deltatt på Lederutdanning - helse og omsorg. De får verktøy til å håndtere utfordringer i sin hverdag innen helse- og omsorgssektoren i kommunene.
Vi tilbyr kurs i Marte Meo-metoden, et virkemiddel i demensomsorgen. Marte Meo-metoden, en filmveiledningsmetode i utviklings - og funksjonsstøttende kommunikasjon. Metoden ble utviklet av Maria Aarts fra Nederland på 1980-tallet, og er nå i bruk i mange land.
Vi tilbyr fagdag om jus og fag i NAV og helse og omsorgstjenesten. Pasienter, brukere og tjenestemottakere kan oppleve å falle mellom to stoler i vår komplekse organisering av tjenester og ytelser.
Kurset er ment å gi trygghet og kunnskap om hva som skjer ved livets slutt, slik at den enkelte står bedre rustet i krevende situasjoner. Kurset vil bestå av forelesning, diskusjoner i gruppe og plenum og erfaringsutveksling.
Vi tilbyr kurs om overvekt hos barn - mat og måltider i barnehage og SFO. Hvordan kan vi møte utfordringer med økende overvektsproblematikk hos barn? Vi vet at vaner og handlingsmønstre tar form allerede fra tidlig alder. Gode vaner som tilegnes i barnealder, kan derfor vare livet ut.
Vi tilbyr kurs om riktig kost og ernæring - ei forutsetning for god helse. Formålet med kurset er å bidra til økt forståelse for kostholdets betydning for god helse og forebygging av sykdommer. Mat kan være den rette medisin.
Formålet er å gi økt kunnskap og forståelse for viktigheten av god ernæringspraksis. Gi praktiske tips og verktøy som gjør det lettere å ivareta pasientens ernæringsbehov i arbeidshverdagen, og på den måten øke deltakernes motivasjon og interesse for området mat og ernæring.
Vi tilbyr kurs i hvordan etablere en matskog / skogshage. Kurset gir deg en praktisk introduksjon til permakultur og skoghage gjennom deltakelse i etablering av en skoghage på Eker Gård.
Lær å spise det du finner i naturen. Vi har glemt det meste av hva vi viste om å spise det vi kunne finne i naturen. Oppdag spennende smaker og muligheter i det som finnes i grøftekanten.
Avansert kurs i Trauma Release Exercises, for viderekommende. Dette kurset er for deg som har erfaring med Trauma Release Exercises fra tidligere, og ønsker å lære mer om TRE.
Vi tilbyr kurset Gå bedre, lettere og mer komfortabelt. Hvordan bevege seg mer behagelig, mer effektivt og med mindre anstrengelse? Et praktisk kurs hvor vi utforsker og utvikler måten vi beveger oss på.
Nettkurs med videoer og månedlig gruppe. Kurset består av videoer med øvelser du kan se og gjøre når du selv vil, der du er. Disse får du tilgang til ved påmelding.
Du har nå mulighet til å delta på en utdannelse i TRE, som gir deg mulighet til å bruke TRE med enkeltklienter, og med grupper.
Lær stress og traumereguleringsmetoden TRE, Trauma Release Exercises. I kurset får du en enkel teoretisk og praktisk innføring i metoden slik at du kan starte å anvende den til personlig bruk.
Lær stress og traumereguleringsmetoden TRE, Trauma Release Exercises - nettkurs. I kurset får du en enkel teoretisk og praktisk innføring i metoden slik at du kan starte å anvende den til personlig bruk.
TRE® talk, connect and tremor session A talk by Cheda Mikic ND, BCST, TRE® Trainer There are 2 parts for this event: 1. a free talk, starting at 5 pm and 2. a TRE® session, starting at 6:15 pm.