Fokus på Cellesalt, melk og gluten - foredrag



Kursarrangør: Filmpraksis AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du vil
Varighet: Spilletid er 2 timer og 54 min.
Pris: 299

Cellesalter er sammensatt av en rekke ulike mineraler kroppen trenger. Man kan finne noen av de samme mineralene i diverse tilskudd man kan kjøpe på helsekosten.

Men cellesaltene er delt opp i 12 kategorier som virker ulikt på kroppens funksjoner, og utgjør en helhet. Brukeren får mulighet til spesifisere bruken etter sine egne behov, når kunnskapen er tilstede.

Kursdeltajer
Dette kurset varer i 2 timer og 54 minutter og er fordelt på 1 leksjon. Kurset er tilgjengelig i 6 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!


Målgruppe for kurset
Voksne

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Se det - lytt og lær!