Hundsund Skolerestaurant - noe å kopiere - nettkursKursarrangør: Nettbasertekurs.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 3 måneder
Pris: 250

Denne filmreportasjen er laget til foreldre og FAU på norske grunnskoler for å inspirere til oppbygging av ordentlige skolemattilbud på skoler, uten å vente på myndighetene.

Alt for mange av barna våre er i ferd med å kose seg til svake skoleresultater, og mulig fremtidig dårlig helse ved å spise for mye sukkerholdig hvete-bakst, bruk, nudler, energidrikker og godteri i det daglige. Denne filmreportasjen er laget til foreldre og FAU på norske grunnskoler for å inspirere til oppbygging av ordentlige skolemattilbud på skoler, uten å vente på myndighetene.

Det er jo dessverre bare partier på ytre fløy med dette på programmet! Så å vise til mange vellykkede foreldrestyrte skolematordninger, tror vi er den eneste måten å få myndighetene på banen etter hvert. Det spiller ingen rolle hvor mange lærere man har per elev så lenge denne eleven er sulten, har tåke i hodet og er utilpass! Det skal innsats til for å bygge fundamentet barn og unge trenger for å øke muligheten til å bygge sin egen gode helse, klare å konsentrere seg lenger på skolen, skaffe god utdannelse, og i tillegg få livslang positiv interesse for god og fersk tilberedt mat.


Målgruppe for kurset:
Foreldre og FAU på norske grunnskoler


Eksamen/sertifisering:
Kursbevis