Frisk hele livet -foredragKursarrangør: Filmpraksis AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du vil.
Varighet: Spilletid er 2 timer og 5 minutter
Pris: 300

Frisk hele livet -foredrag. Online streamet foredrag om hvordan klare det! Dag Viljen Poleszynski er fagredaktør og han har skrevet ere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.

Fett er ikke farlig, det er noe hjernen trenger! Det er slått fast en rekke ganger at det var feil at vi ble lært opp i å være redd for fett på 70- og 80-tallet. Verden har ikke sett så mye fedme som nettopp etter at fet mat ble «forbudt».

I 2007 gikk han sammen med Fedon Lindberg og dannet en ny forening for diabetikere og andre som er plaget av rundt 100 sykdommer og tilstander, som følge av at det moderne kostholdet rettes inn etter hva som er billig og kostnadseffektivt a° produsere. Og er i mindre grad er rettet inn mot det mennesker er ment a° ernære seg pa° fra naturens side. Det sier seg selv at feil kosthold i mange a°r fører sykdommer og plager med seg. Dette har igjen skapt en enorm medisin-industri pa° bare ca. 50 a°r, som aldri blir stor nok til a° dekke behovene.

Gunn-Karin Sakariassen er naturopat og ernæringterapeut. Hun ville, som mange andre, ikke godta forkynnelsen om at hun hadde en uhelbredelig tarmsykdom. Hun leste, lærte og endret kostholdet. Hvilket resulterte i at hun ble frisk. Nå arbeider hun fulltid pa° et helsesenter i Oslo og veileder folk om hvordan praktisk endre kosten.

Er du klar for å holde deg frisk hele livet?

Målgruppe for kurset
Voksne

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg ble så glad for at jeg fikk tak i denne informasjonen.