Gå ned i vekt - nettkursKursarrangør: Nettbasertekurs.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 12 måneder
Pris: fra 790

I dette kurset lærer du hvordan du kan bruke Goal Mapping for å gå ned i vekt. Goal Mapping er et fantastisk verktøy å bruke for å gå ned i vekt! Du har kanskje opplevd jojo slanking tidligere? Kanskje flere ganger også. Du vet at du klarer å gå ned i vekt.

Du har gjort det før, men klarer ikke å bli der. Og det er ikke rart da de fleste har fokus kun på kosthold og trening når de slanker seg. De driver dette med viljestyrke og fornuft. Dette hjelper sjelden i det lange løp. Kun 5% klarer å holde vekten nedre med tradisjonell slanking med kaloritelling og trening.

Innhold:
• Positiv tenking
• Tro på deg selv
• Hvor er ditt fokus?
• Hvor er din drivkraft?
• Lag din første Goal Map
• Hvordan gå ned i vekt
• Hjelp til slanking

Med Goal mapping kan du følge den kostplanen og treningen du ønsker, men det er når du får koblet på mental trening at magiske ting å skje. Underbevisstheten din styrer 95% av alt i livet ditt og derfor nytter det sjelden å slanke seg med det bevisste sinn da før eller siden blir du sliten av å styre bevisst all spising og mosjon og underbevisstheten tar deg straks tilbake til gamle mønstre og du får vekten du har slanket bort, tilbake igjen og gjerne litt til. Når jeg slanket bort mine 30 kilo med Goal mapping for 8 år siden, gikk dette lett som bare det.

Jeg lærte goal Mapping teknikkene og lagde mitt første målkart. Jeg inkluderte kosthold og trening i det og jeg fulgte planen. Etter kort tid var det naturlig for meg å sjekke planen min om morgenen, si det høyt og føle hvordan mitt nye liv med min nye vekt ville være. Litt etter litt kom jeg frem uten å sprekke en eneste gang! Jeg gikk faktisk for mye ned å måtte «feite» meg litt opp igjen. Goal Mapping tar i bruk din underbevissthet for å jobbe sammen med ditt bevisste sinn og «lærer» underbevisstheten din til å styre deg mot ditt mål og den nye vekta og ikke tilbake til overspising og usunne jojo-slankinger.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Absolutt et kurs som får deg virkelig til å tenke etter og forandre på livet ditt. Man ser allt på en helt annerledes måte. Et helt fantastisk kurs.
- Monica Radocaj