Vi tilbyr barnevernskonferansen 2023. En nasjonal barnevernkonferanse om ungdom og psykiske helse. Barnevernet har en økning i antall bekymringsmeldinger og flere unge med sammensatte og psykiske vansker. Dette utfordrer det samlede hjelpeapparatet.
Vi tilbyr barnevernkonferansen 2023 som webinar. En nasjonal barnevernkonferanse om ungdom og psykiske helse. Barnevernet har en økning i antall bekymringsmeldinger og flere unge med sammensatte og psykiske vansker. Dette utfordrer det samlede hjelpeapparatet.
Vi tilbyr dagsenterkongressen 2021 - en mulighetskonferanse som ser etter potensiale i den enkelte. Gjennom god tilrettelegging vil den enkelte finne sin plass, enten i aktivitet eller i det ordinære arbeidslivet.
En av de største sosialpolitiske utfordringer i Norge og Europa i de kommende tiår er å sikre syke, sårbare og gamle mennesker et verdig og meningsfullt liv helt til det siste. Konferansen Omsorg ved Livets slutt vil presentere ulike sider av arbeidet i møte med døende.
Vi tilbyr webinar om omsorg ved livets slutt 2022. En av de største sosialpolitiske utfordringer i Norge og Europa i de kommende tiår er å sikre syke, sårbare og gamle mennesker et verdig og meningsfullt liv helt til det siste. Konferansen vil presentere ulike sider av arbeidet i møte med døende.
Dette er et kurs for deg som ønsker å jobbe som sekretær på sykehus og ser gevinsten av å fordype deg i arbeidsoppgaver som tilfaller stillingen. Du må ha helsefaglig bakgrunn!
Vi tilbyr kurs i DIPS pasientjournalsystem for kontorpersonell. Dette grunnkurset går over en dag og passer for deg som er utdannet helsepersonell og som har et mål om å jobbe på sykehus som sekretær på sengepost, poliklinikk eller ekspedisjon
Dette kurset er for deg som vil bli helsesekretær med fokus på ekstra mye praktisk laboratoriearbeid. Det går over 2 semestre på dagtid med 2 eksamener i hvert semester.
Jobber du som helsesekretær, medisinsk sekretær eller tilsvarende og ønsker å bli helsesekretær? Dette er enklere enn du tror.
Dette kurset er for deg som mangler helseservice Vg2. Det går over ett semester, med digital undervisning.
Vi har glede av å tilby kurs for allergitesting i form av prikktesting. Prikktest er en allergitest som brukes for å avklare om du har allergi. Resultatet av tester er basert på om pasienten får en lokal reaksjon på huden og eventuelt hvor stor den blir.
Hoe Total er et av de mest brukervennlige journalsystemer på markedet og flere tusen brukere benytter programmet daglig på legekontorer med allmennpraksis, spesialister, større klinikker og private sykehus. Dette er både et teoretisk og praktisk kurs. Nå går System X over til navnet Hove Total og pr
I dag finnes det ikke et sted for privatister å øve seg til å ta den tverrfaglige eksamen for å oppnå autorisasjon som helsesekretær. Det kan du gjøre hos oss. Kurset er for deg som aldri har jobbet med laboratoriearbeid eller har lite erfaring fra lab.
Har du behov for friske opp dine laboratoriekunnskaper? Er du under omskolering, eller ønsker du å bli tryggere i din rolle som laboratoriemedarbeider?
Prøveeksamen tverrfaglig lab helsesekretærer - For deg som skal ta eksamen i tverrfaglig lab-arbeid helsesekretær på den videregående skole.
Har du behov for friske opp dine kunnskaper i sårbehandling? Dette er et kurs som er rettet for sekretærer som ønsker mer kunnskap om sår og behandling av disse. Kurset holdes av sykepleier med mange års erfaring med stell av sår. Det er ikke sponset av bandasjist.
Har du fått endrede arbeidsoppgaver eller ønsker å bli enda mer sikker i din jobb som blodprøvetaker? Nå kan du lære dette over over to dager i helgen. Passer for deg som er utdannet og har noe erfaring fra helsesektoren enten som hjelpepleier, sykepleier, helsesekretær, medisinsekretær
Vi tilbyr barnas kreative verksted - verksted som inspirerer til kreativitet og lek! En kreativ møteplass for barn og unge uansett alder: være seg pårørende, de som har mistet noen eller selv er syk.
Dialog- og kreftkafeen er et møtested for kreftpasienter og pårørende. Den er etablert i samarbeid mellom kommunen, Sykehuset, Kreftforeningen, Sanitetsforeningen og pasientforeninger.
I forkant av din strålebehandling ønsker vi deg og dine pårørende velkommen til informasjon og omvisning. Det blir generell informasjon om strålebehandlingen og omvisning på avdelingen. Det vil bli tid for spørsmål, men vi vil ikke gå inn på den enkeltes diagnose, behandling eller bivirkninger.
En kreftdiagnose fører til mange spørsmål. På inforommet finner du noen svar. I vestibylen på kreftbygget, første etasje, finner du Inforommet til Kreftforeningen. Her er det brosjyrer om kreft, behandling, rehabiliteringstilbud og mye mer
Vi tilbyr gratis juridisk rådgivning om rettigheter og muligheter hvis de har fått kreft eller er pårørende til noen med kreft. På Vardesenteret får du tilbud om en samtale med en jurist opp til 30 minutter.
Kreftkoordinator Lene Sunde og Charlotte Bless fra Frisklivssentralen i Ås kommune arrangerer kurs som består av gruppetrening i psykomotorisk fysioterapi og temasamlinger.
På Vardesenteret har vi klinisk ernæringsfysiolog som du kan spørre om det du lurer på rundt kosthold og ernæring ved kreftsykdom
Vi tilbyr temakveld for pasienter med gynekologisk kreft.
Vi tilbyr temakveld for pårørende til noen som er rammet av kreft. Som pårørende er du nær den det gjelder, men likevel kan du oppleve at du står på sidelinjen. Pårørende er viktig for den som er syk. Hvordan ta vare på seg selv, samtidig som du skal være der som pårørende.
Hvordan velge rett – når alle hevder å ha fasiten? Åpent møte om hvordan du kan ta gode kostholdsvalg når du har fått kreft. Det finnes et mylder av råd der ute om matvarer, dietter og kosttilskudd, som lover deg bedre helse eller at du vil bli frisk. Hva skal du tro på?
Vi tilbyr torsdagskafé - en møteplass som passer for eldre. Kom innom for en kopp kaffe og en matbit - og hyggelig samtale med andre som har erfaringer med kreft.
Barn og unge som har alvorlig sykdom i familien eller som har mistet noen kan ha god nytte av å møte andre som har opplevd det samme. Her får de et pusterom fra sykdom, men også mulighet til å snakke.
Vardesenteret er en gratis møteplass på de største sykehusene i landet for alle som er rammet av kreft. Du er like velkommen om du er pårørende, etterlatt, nåværende eller tidligere kreftpasient.
Vi tilbyr Klassisk mindfulness basert på stressmestringkurset. Mindfulness basert stressmestrings kurs er et gruppebasert kurs som lærer deg de grunnleggende teknikkene i Mindfulness.
Helsefagarbeidere vil spille en stadig viktigere rolle i å støtte og hjelpe mennesker i deres daglige liv i fremtiden. Det er forventet at det vil være et stort behov for helsefagarbeidere i årene som kommer, og dette kurset vil gi deg de nødvendige ferdighetene og kunnskapene du trenger.
Få grunnleggende kompetanse som pleiemedarbeider i helsesektoren. Etter fullført og bestått kurs, mottar du helsekortet og et kursbevis som dokumenterer dine kvalifikasjoner.
Med Reiki får du en fantastisk mulighet til å ta vare på deg selv og dine nærmeste. Du får en dypere kontakt med deg selv og et verktøy som på en naturlig måte hjelper deg mot en bedre helse og en bedre flyt i hverdagen.
Vi tilbyr Reiki grunnkurs privat, på bestilling. Om du som arrangerer kurset, får med deg 3 kursdeltakere i tillegg til deg selv så får du selv kurset for halv pris. Hvis du får med deg 5 kursdeltakere får du kurset gratis.
Er du klar til å ta et nytt skritt på Reiki veien? Reiki "energien" er fortsatt den samme men på dette kurset lærer nye teknikker som forsterker alt det du tidligere har lært og du får tilgang til 3 Reiki symboler som gir deg mange nye muligheter til å jobbe med deg selv og andre.
Bruk av makt og tvang knyttet til helsehjelp overfor pasienter uten samtykkekompetanse forekommer fra tid til annen, og kan i enkelte situasjoner være nødvendig. Da er det viktig at alle ansatte kjenner seg trygg på rettsreglene og etikken som er knyttet til dette.
Vi tilbyr kurs i Helsepersonelloven. Pasient- og brukerrettighetsloven. Helse- og omsorgstjenesteloven. De tre grunnleggende lovene som ligger til grunn for de ansattes arbeid i helse- og omsorgstjenesten, gjennomgås på ett og samme kurs!
Vi tilbyr kurs i hverdagsrehabilitering. Deltakerne får grunnleggende kunnskap om hverdagsrehabilitering med en praktisk tilnærming. Deltakerne får innsikt i hvordan ledelsen, hjemmetjenester, institusjonstjenester og rehabiliteringstjenester må jobbe sammen for å lykkes med hverdagsrehabilitering.
Vi tilbyr juss for ledere i helse og omsorgstjenesten over 2 samlinger. Studentene skal tilegne seg kunnskap om den juridiske metoden på helserettens område som basis for å forstå reglenes innhold.
Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 1. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 190 kommuner, og 3500 deltakere har vært i studieløpet på en eller flere moduler i studiet.
Vi tilbyr lederutdanning, helse og omsorg, modul 2 - strategisk kompetanseplanlegging, styring og utvikling. Studiets til sammen 9 moduler kan tas enkeltvis og uavhengig av hverandre, og hver modul gir 7,5 studiepoeng ved fullført eksamen.
Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg modul 3+7. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 190 kommuner, og 3.500 deltakere / 1.600 enkeltpersoner har vært / er i dette studieløpet.
Vi tilbyr lederutdanning, helse og omsorg modul 4. Mer enn 1.600 deltakere fra 170 kommuner har siden 2012 tatt en eller flere moduler i studiet "Lederutdanning - helse og omsorg". Dette verktøyet håndterer utfordringer i hverdagen innen helse- og omsorgssektoren i kommunene.
Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg modul 4+8. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 190 kommuner, og 3500 deltakere har vært i studieløpet på en eller flere moduler i studiet.
Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 5. I helse og omsorgstjenestene stilles det sterkere krav til juridisk kompetanse. Dette studiet vil gi deg oversikt over hvilke lover og regler som regulerer helse og omsorgstjenesten. Undervisningen bygger på studentenes praksiserfaring.
Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 6. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 190 kommuner, og 3500 deltakere har vært i studieløpet på en eller flere moduler i studiet.
Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 7. Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 170 kommuner, og 1.580 enkeltpersoner har vært / er i studieløpet på en eller flere moduler i studiet Lederutdanning - helse og omsorg.
Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 8. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 170 kommuner, og 2700 deltakere / 1600 enkeltpersoner har vært/er i dette studieløpet.
Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 9. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 190 kommuner, og 3.500 deltakere / 1.600 enkeltpersoner har vært / er i dette studieløpet.
Vi tilbyr lederutdanning, helse og omsorg - modul 3. Mer enn 2.700 deltakere fra over 115 kommuner har hittil deltatt på Lederutdanning - helse og omsorg. De får verktøy til å håndtere utfordringer i sin hverdag innen helse- og omsorgssektoren i kommunene.
Vi tilbyr kurs i Marte Meo-metoden, et virkemiddel i demensomsorgen. Marte Meo-metoden, en filmveiledningsmetode i utviklings - og funksjonsstøttende kommunikasjon. Metoden ble utviklet av Maria Aarts fra Nederland på 1980-tallet, og er nå i bruk i mange land.
Vi tilbyr fagdag om jus og fag i NAV og helse og omsorgstjenesten. Pasienter, brukere og tjenestemottakere kan oppleve å falle mellom to stoler i vår komplekse organisering av tjenester og ytelser.
Kurset er ment å gi trygghet og kunnskap om hva som skjer ved livets slutt, slik at den enkelte står bedre rustet i krevende situasjoner. Kurset vil bestå av forelesning, diskusjoner i gruppe og plenum og erfaringsutveksling.