Sandefjord Akademi

Sandefjord Akademi er utarbeidet av Grethe Norvoll. Grethe er utdannet frisør, hud og kroppsterapeut og yrkesfaglærer. Grethe har lang erfaring i bransjen og er tidligere grunnlegger av Beauty hudpleiefagskole, Norliner og Microblading Academy Norway. Grethe Norvoll har arbeidet i hudpleie og frisørbransjen siden 1983 og har drevet flere frisørsalonger og hudpleieklinikker. Etter å ha jobbet som lærer i hudpleiefaget siden 2003 utdannet hun seg som yrkesfaglærer i helse- og oppvekstfag, hudpleiefaget. Med en mastergrad i yrkespedagogikk og mange års erfaring fra videregående skole har hun mye erfaring å dele med sine studenter. Frisør og hudpleieutdanningen er rettet mot eksamen, både privatisteksamen, skoleeksamen og Internasjonal eksamen. Vi gleder oss til å føre deg frem til en vellykket og spennende utdanning.


Frisør

Sandefjord Akademi har som målsetting å være Skandinavias ledende skole med læring og trivsel i fokus. Skolen legger stor vekt på at undervisningen skal være av høy kvalitet, slik at studentene har gode forutsetninger for å opprettholde den høye kompetansen innen frisørfaget og innfri eksamenskrav

Sted Dato Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 70 000 kr  

Hudpleieutdanning

Sandefjord Akademi har som målsetting å være Skandinavias ledende hudpleieskole med læring og trivsel i fokus. Skolen legger stor vekt på at undervisningen skal være av høy kvalitet.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 115000 kr  
Sandefjord Sandefjord 1 år 115000 kr  

Kosmetisk hudpleier og frisør

Sandefjord Akademi tilbyr Internasjonal utdanning til Kosmetisk Hudterapeut og frisør. Sandefjord Akademi har som målsetting å være Skandinavias ledende skole med læring og trivsel i fokus.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 semester 45900 kr  
Sandefjord Sandefjord 1 semester 70 000 kr  
Sandefjord Sandefjord 2 semester 45900 kr