Kurs i økologisk mat

Her finner du kurs der du lærer om økologisk mat.

Dyrking av økologiske veksthusgrønnsaker

Vi tilbyr kurset Dyrking av økologiske veksthusgrønnsaker. Kurset er aktuelt både for yrkes og markedshagedyrkere, men også for hobbydyrkere som vil fordype seg i drivhusdyrking. Kurset er en dagskurs på en ukedag. Kurset gir deg inspirasjon til å doble veksthusarealet ditt umiddelbart!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker Ta kontakt for informasjon 2.450 kr

Økologisk kjøkkenhagedyrking -og planlegging

Vi tilbyr kurset Økologisk kjøkkenhagedyrking -og planlegging. Kjøkkenhagekurset inneholder både praktisk og teoretisk læring og går over to dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 2 dager 3.450 kr

Økologisk planteoppal

Vi tilbyr kurset Økologisk planteoppal. Kurset økologisk planteoppal er et dagskurs på en uke dag og er primært tenkt for yrkesdyrkere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker Ta kontakt for informasjon 2.250 kr

RawFood til hverdag og fest

Vi tilbyr matkurs i RawFood til hverdag og fest. Bli med på et 2-dagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter, smakfullt, morsomt og variert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Påskegodt - Godt og søtt – onlinekurs

Vi tilbyr kurs i Påskegodt - godt og søtt – onlinekurs. Sunt og godt for et stabilt blodsukker, stabil energi og godt humør! Lær mer om hvordan du bør spise, få gode tips og oppskrifter og bli inspirert! Vi lager mat sammen, på hvert vårt kjøkken!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 390 kr

Magnesiumprotokollen og ren mat

Vi tilbyr et helgekurs i magnesiumprotokollen og ren mat. Anne Gørild og Tore Holtskog er vertskap og byr på vakker natur, ren luft og deilig mat som gjør godt for kroppen. nå inviterer de til et langhelg opphold som gir kunnskap og inspirasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 4 dager fra 5.970 kr

Påskemat - hyttemat, vegetarretter eller tilbehør til kjøtt

Påsken er tid for god mat, gode turer og godt selskap. Bli med på kurs og få inspirasjon til retter du lett kan lage på hytta, ta med på tur, bruke alene eller som tilbehør til lam / kylling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 3 timer 850 kr

"Ugressmat" av løvetann, brennesle, geiterams og andre vekster

Lær å bruke det som gror rundt deg. Vi lager spagetti av løvetann, suppe og salater med det du lett kan finne i hagen eller grøftekanten

Sted Neste kurs Varighet Pris
Øystre Slidre Øystre Slidre 13.06.2021 1 dag13.06.2021 750 kr

Hvordan etablere en matskog / skogshage

Vi tilbyr kurs i hvordan etablere en matskog / skogshage. Kurset gir deg en praktisk introduksjon til permakultur og skoghage gjennom deltakelse i etablering av en skoghage på Eker Gård.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Øystre Slidre Øystre Slidre 18.06.2021 1 helg18.06.2021 2.900 kr

Lær å lage mat fra naturen

Lær å spise det du finner i naturen. Vi har glemt det meste av hva vi viste om å spise det vi kunne finne i naturen. Oppdag spennende smaker og muligheter i det som finnes i grøftekanten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Øystre Slidre Øystre Slidre 13.06.2021 (+1) 1 dag13.06.2021 (+1) 750 kr

Helseretreat

Meditasjonsretreat og helseretreat med Audun Myskja, Reidun Myskja og Linda B. Stokke på det fullkomne stedet, Akinon Resort på Spanias solkyst

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 1 uke 13.200 kr

Vegetarmat

Vi tilbyr kurs om vegetarmat. Grønnsaker er digg! Hvem trenger kjøtt?! På dette kurset skal vi lage fantastiske retter med sesongens lokale grønnsaker. På kurset skal du lage mat. Vi lærer deg masse triks og gir deg masse tips om hvordan gjøre om sesongens grønnsaker til velsmakende måltider.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 07.05.2021 1 dag07.05.2021 1.950 kr

 |  1 2   |  Neste side >>