Her finner du kurs der du lærer om økologisk mat.
Vi tilbyr kurset Dyrking av økologiske veksthusgrønnsaker. Kurset er aktuelt både for yrkes og markedshagedyrkere, men også for hobbydyrkere som vil fordype seg i drivhusdyrking. Kurset er en dagskurs på en ukedag. Kurset gir deg inspirasjon til å doble veksthusarealet ditt umiddelbart!
Vi tilbyr kurset Økologisk kjøkkenhagedyrking -og planlegging. Kjøkkenhagekurset inneholder både praktisk og teoretisk læring og går over to dager.
Vi tilbyr kurset Økologisk planteoppal. Kurset økologisk planteoppal er et dagskurs på en uke dag og er primært tenkt for yrkesdyrkere.
Vi tilbyr matkurs i RawFood til hverdag og fest. Bli med på et 2-dagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter, smakfullt, morsomt og variert.
Vi tilbyr kurs i Påskegodt - godt og søtt – onlinekurs. Sunt og godt for et stabilt blodsukker, stabil energi og godt humør! Lær mer om hvordan du bør spise, få gode tips og oppskrifter og bli inspirert! Vi lager mat sammen, på hvert vårt kjøkken!
Vi tilbyr et helgekurs i magnesiumprotokollen og ren mat. Anne Gørild og Tore Holtskog er vertskap og byr på vakker natur, ren luft og deilig mat som gjør godt for kroppen. nå inviterer de til et langhelg opphold som gir kunnskap og inspirasjon.
Påsken er tid for god mat, gode turer og godt selskap. Bli med på kurs og få inspirasjon til retter du lett kan lage på hytta, ta med på tur, bruke alene eller som tilbehør til lam / kylling.
Lær å bruke det som gror rundt deg. Vi lager spagetti av løvetann, suppe og salater med det du lett kan finne i hagen eller grøftekanten
Vi tilbyr kurs i hvordan etablere en matskog / skogshage. Kurset gir deg en praktisk introduksjon til permakultur og skoghage gjennom deltakelse i etablering av en skoghage på Eker Gård.
Lær å spise det du finner i naturen. Vi har glemt det meste av hva vi viste om å spise det vi kunne finne i naturen. Oppdag spennende smaker og muligheter i det som finnes i grøftekanten.
Meditasjonsretreat og helseretreat med Audun Myskja, Reidun Myskja og Linda B. Stokke på det fullkomne stedet, Akinon Resort på Spanias solkyst
Vi tilbyr kurs om vegetarmat. Grønnsaker er digg! Hvem trenger kjøtt?! På dette kurset skal vi lage fantastiske retter med sesongens lokale grønnsaker. På kurset skal du lage mat. Vi lærer deg masse triks og gir deg masse tips om hvordan gjøre om sesongens grønnsaker til velsmakende måltider.