Laserbehandling kurs

Laserterapi introduksjonskurs

Vi tilbyr introduksjonskurs i laserterapi. Kurset går over 3 timer og er både teoretisk og praktisk. Kurset gir deg en introduksjon og en del områder berøres overfladisk. Viktige områder vil belyses dypere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 timer 495 kr

I samarbeid med NSI Norway tilbyr vi deg grunnkurs i vippeextension! Dette kurset er for deg som er interessert i å lære om hvordan legge vippeextension. Dette er et 2- dagers kurs som holdes i Sandefjord hvor du etter endt kurs vil få utdelt diplom.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 12000 kr

Voksing

Voksing Studieform: 1 dagskurs Oppstart: Se websden Opptakskrav: Ingen spesielle krav

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 4900 kr

IPL / Laser Sertifisering / Laser spesialist

Vi tilbyr kurs i IPL / Laser Sertifisering / Laser spesialist. Avansert hudpleie med laser og intenspulset lys (IPL) (100 timers diplomstudium). Inkludert er E-Light-Shr (Superfast hair removal). Hollywood peel. Denne utdanningen har internasjonal sertifisering godkjent i 39 land.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 36.000 kr

Strålevern årlig opplæring IPL & laser

VI tilbyr årlig kurs i Strålevern IPL & laser. Level 4 (nasjonal og internasjonal). Alle virksomheter må sørge for at personell får årlig opplæring og faglig oppdatering i Strålevern og strålebruk og apparater (IPL/Laser). Opplæring i samsvar med forskrift om strålevern, §49.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold 2 dager 6.900 kr