Kurs i personlig utvikling

Mange er lite bevisste rundt sitt eget liv, og kan ha mye å tjene på et kurs i personlig utvikling. Hva er det du vil her i livet? Hvilke drømmer har du? Det trenger ikke å være så vanskelig å realisere dem. Ta et kurs i personlig utvikling innen livsveiledning, selvutvikling, personlig suksess.

Personlig utvikling, yoga og mindfulness på Kreta

Bli med på en fantastisk uke for egenutvikling, balanse og indre ro! Klassene er basert på "drop-in" ved dette flotte familiære strandhotellet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hellas Hellas 1 uke fra 9.850 kr

Bli en balansekvinne - nettkurs

Jeg har laget et mini kurs til deg som ønsker å ta noen grep, få mer ro og tilstedeværelse i hverdagen. Innerst inne VET du hva du bør gjøre og ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang til kurset i 1. år fra 640 kr

En magisk indre reise - på vakre Jomfruland

Få en høyere bevissthet og klarhet i hvem du er. Få hjelp til å finne veien videre i livet. Få enkle og gode verktøy som gir indre ro, energi og glede. Vær på et magisk sted med sterke energier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kragerø Kragerø 16.04.2021 (+1) 1 helg16.04.2021 (+1) 4.800 kr

Foredrag - Hvordan bli en bedre utgave av deg selv

Vi tilbyr selvutviklingskurs i hvordan bli en bedre utgave av deg selv. Målet er å gi deg nye perspektiver, og gi enkle teknikker og verktøy som gjør at du kan ta nødvendige grep i eget liv. Hva kan du gjøre for å bli din beste versjon. Hvordan erstatte begrensninger med energi, livskraft og glede.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 time

Hvordan bli en bedre utgave av deg selv - bedriftsinternt

Vi tilbyr selvutviklingskurs for bedrifter i hvordan bli en bedre utgave av deg selv. Målet er å gi deg nye perspektiver, og gi noen enkle teknikker og verktøy som gjør at du kan ta nødvendige grep i eget liv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 time Avtales kr

Skap livet du ønsker deg - bedriftsinternt

Målet mitt er at flest mulig skal få akkurat det livet de ønsker seg med energi og glede, indre ro og balanse. Bli bevisst, få sterkere innsikt i deg selv og i andre mennesker. Få inspirasjon og motivasjon til å komme videre og gå nye veier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 helg Avtales kr

Temakveld - kunst som livshjelp

Vi tilbyr en temakveld hvor kunst som livshjelp er i fokus. I møte med kreft er det ikke alltid hverdagsspråket strekker til. Da kan det være godt å oppdage andre uttrykksformer. Frofatter Guro Skottene deler egne tekster og viser bilder av kunstneren Vincent van Gogh.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ullern Oslo, Ullern 1 1/2 time Gratis kr

Glede i sjelen med yoga og meditasjonskurs - Kragerø

Ro i sjelen, glede i hjerte, i herlige Kragerø - kan det bli bedre? Denne helgen er DIN. Bo på flotte Kragerø Resort Spa i vakre omgivelser og lad batteriene dine med en nydelig indre og ytre reise med felleskap, glede og ro i nærliggende natur med skog, svaberg og sjø.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kragerø Kragerø 3 dager 5.700 kr

Kick off 2021 med trening og livstilweekend

Vi tilbyr kick off 2021 med trening og livstilweekend. Sammen med Christin Kalve kan du starte det nye året med en magisk jentehelg på Vestlia Resort. Helgens tema er trening, livsstil og livskvalitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 4 dager 5.490 kr

Yoga i vinterprakt - Valdres

Vinteryoga i den norske fjellheimen. Turen går til fjellheimen, nærmere bestemt Nythun Fjellstue i nydelige Valdres for dager med yoga, meditasjon, langrennsturer og ro til å hente deg inn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Etnedal Etnedal 4 dager 6.900 kr

Mental trener utdannelse (PMT)

Vi tilbyr mental trener utdannelse (PMT). Utdannelsen gir deg kompetanse til å jobbe som mental trener, terapeut eller til å videreutvikle deg selv eller dine medarbeidere i ditt nåværende yrke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 7 timer 2300 / 39mnd (89.600) kr

Målsettingsworkshop

Vi tilbyr målsettingsworkshop. Under denne workshopen inngår privat veiledning med Stein, du får det seneste innen moderne adferds-økonomi. I tillegg får du en spennende forelesing av Stein Kvalheim.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 3 timer 2.500 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14   |  Neste side >>