Intuisjonsskolen

Intuisjon er i dag et fag innen psykologi og filosofi på universiteter og høyskoler. Vi tilbyr kurs og utdanning innen feltet. Intuisjonsskolen tilbyr kortere kurs og studier fra 1 - 3 år. Faget intuisjon passer godt for de som jobber med mennesker og kan fint kombineres med andre studieretninger.


 |  1 2   |  Neste side >>

Gratis intuisjonstest

Nå kan du teste intuisjonen din helt gratis. Intuisjonsskolen har utviklet en test som gir deg tilbakemelding på hvordan din intuisjon er.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr  

Grunnkurs i intuisjon

Lær å bruke intuisjonen din konkret og effektivt! Kursert er delt inn i forelesninger, gjennomgang av teknikker, felles- og individuelle oppgaver og case/eksempler som demonstreres. Individuell oppgave som du får med hjem med svar. med hjelp fra instruktør som dokumenteres.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 02.03.2024 1 dager02.03.2024 1500 kr  

Intuisjon i ledelse

Evne til å ta beslutninger er en av de viktigste suksessfaktorene for en god leder. Det gjelder både store og små beslutninger. Lær teknikker og verktøy for å lede i flyt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 4.990 kr  

Intuisjon i markedsføring

Morgendagens markedsføring henvender seg til høyre hjernehalvdel som tenker i form av bilder, lyd og følelser. Lær hvordan du gjør dette i praksis.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 4.990 kr  

Intuisjonskurs fra Intuisjonsskolen

Alle kan lære å bruke intuisjonen sin i helt konkrete sammenhenger. Lær å ta inn intuisjon, tolke og forstå den og ikke minst bruke den. Dette er et solid kurs basert på erfaring og god dokumentasjon. Intuisjonsskolen har over 20 års erfaring i å undervise, lære og coache mennesker om intuisjon.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager 3.500 kr  
Kristiansand Kristiansand 2 dager 2200 kr  
Oslo Oslo 02.03.2024 1 dager02.03.2024 1500 kr  
Stavanger Stavanger 2 dager, lørdag og søndag 2200 kr  

Jungs personlighetsteori

Lær deg prinsippene i disse personlighetstypene og modellen for hvordan dette er bygd opp. Forstå det som ligger bak DISC-testen og bli i stand til å forstå ulike mennesketyper og kommunisere godt med dem.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 699 kr  

Kommunikasjon og personlighet

Dette er et kurs i bevisstgjøring av din egen og andres personlighet og dermed også til en viss grad kommunikasjon. Kom å lær å bli bedre kjent med deg selv, hvordan du virker på andre og ikke minst hvordan du kan oppnå mer i din egen kommunikasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 3850 kr  

Kurs i avdekking av ubevisste blokkeringer og mønstre

Forstå hvorfor du reagerer på en måte du ikke ønsker, og hva du kan gjøre med det.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 27.02.2024 3 timer27.02.2024 699 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>