Silvametoden

SilvaMetoden er et kraftfullt program som kan endre livet ditt. Den ble utviklet av José Silva for mer enn 50 år siden og har virkelig tålt tidens tann. Aktiv, dynamisk meditasjon, kombinert med nye måter å tenke på samt 16 effektive tanketeknikker.

Den er enkel, alle kan bruke den. Men du må bruke den. SilvaMetoden er en serie mentale øvelser. De mest effektive teknikkene for personlig vekst oppdatert med ny forskning. Du bruker tanker og følelser til å tiltrekke det du ønsker.


Silva Intuisjon System - Intuisjonstrening

Vi tilbyr kurs i Silva Intuisjon System - Intuisjonstrening. Venter du på at livet ditt skal begynne? Bli bevisst på hva som gir livet ditt mening? Ignorerer du den lille, indre stemmen som veileder deg? Lær å bruke intuisjonen, dine ESP-evner aktivt.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 5.690 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 helg 5.690 kr  
Stavanger Stavanger 1 helg 5.690 kr  
Trondheim Trondheim 1 helg 5.690 kr  

Silva Intuisjon System - Intuisjonstrening - online vi Zoom

Vi tilbyr kurs i Silva Intuisjon System - Intuisjonstrening - online. Venter du på at livet ditt skal begynne? Bli bevisst på hva som gir livet ditt mening? Ignorerer du den lille, indre stemmen som veileder deg? Lær å bruke intuisjonen, dine ESP-evner aktivt.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 ganger 5.400 kr  

Silva Livsmestring - barn og ungdom

Vi tilbyr kurs i Silva Livsmestring for barn og ungdom. Et kurs i livsmestring for barn og unge som vil bygge selvtillit og gjøre det bra på skolen. Et kurs som vil forbedre det de er gode på, redusere egne begrensninger, og lære å leve livet og ikke som et offer for omstendighetene.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 4.400 kr  
Oslo Oslo 1 helg 4.400 kr  
Stavanger Stavanger 1 helg 4.400 kr  
Trondheim Trondheim 1 helg 4.400 kr  

Silva Manifesting Mastery - Online

Vi tilbyr kurs Silva Manifesting Mastery - Online. Silva Manifesting tilgang 1 år + lydfil med meditasjonene til odel og eie. Ta kontakt for mer informasjon

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 8.900 kr  

Silvametoden - Silva Life System (SLS)

Vi tilbyr kurs i Silvametoden - Silva Life System (SLS). SilvaMetoden SLS er laget for å frigjøre din indre kraft ved bruk av tanketeknikker, visualisering og forestilling, tenke positivt og meditasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 5.690 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 helg 5.400 kr  
Stavanger Stavanger 1 helg 5.400 kr  
Trondheim Trondheim 1 helg 5.690 kr  

Silvametoden - Silva Life System (SLS) - online

Vi tilbyr kurs i Silvametoden - Silva Life System (SLS) online. SilvaMetoden SLS er laget for å frigjøre din indre kraft ved bruk av tanketeknikker, visualisering og forestilling, tenke positivt og meditasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 kvelder 5.400 kr  

Silvametoden for barn (8 - 11 år)

Vi tilbyr kurs i Silvametoden for barn. Silvametoden SLS er en rekke mentale treningsteknikker som hjelper deg til å bruke mer av hjernen og sinnet og utvikle din kreativitet og intuisjon. Dette skjer ved hjelp av visualisering og forestilling, positiv tenking og dynamisk meditasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 4.400 kr  
Oslo Oslo 1 helg 4.400 kr  
Stavanger Stavanger 1 helg 4.400 kr  
Trondheim Trondheim 1 helg 4.400 kr  

Silvametoden Norge Gratiskurs - Online

Jeg tilbyr gratiskurset - mindre bekymring og mer glede. Her får du en smakebit på hva vi jobber med i Silvametoden. Kos deg med 6 fine leksjoner! Hilsen oss i Silvametoden Norge - Lene

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 leksjoner Gratis kr