Silvametoden

SilvaMetoden er et kraftfullt program som kan endre livet ditt. Den ble utviklet av José Silva for mer enn 50 år siden og har virkelig tålt tidens tann. Aktiv, dynamisk meditasjon, kombinert med nye måter å tenke på samt 16 effektive tanketeknikker.

Den er enkel, alle kan bruke den. Men du må bruke den. SilvaMetoden er en serie mentale øvelser. De mest effektive teknikkene for personlig vekst oppdatert med ny forskning. Du bruker tanker og følelser til å tiltrekke det du ønsker.


 |  1 2   |  Neste side >>

Coaching - privatundervisning

Jeg tilbyr én til én coaching. Jeg jobber gjerne med deg for å hjelpe deg dit du vil. En forutsetning er at du virkelig vil. Du må være villig til å gjøre det som kreves, og du må walk your talk. Det er eneste måten å skape fremdrift og endring på. Du kan selv bestemme tempo fremover.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Kick-Off - Silva Livsmestring og Intuisjon

Kunne du tenke deg å bli bedre en bedre selger, eller bedre i jobben din? Ønsker du en bedre relasjon til noen? Kunne du tenke deg bedre intuisjon for å gjøre bedre valg og finne ut hva som er riktig for deg? osv. osv. Bli med oss på en dag spesialtilpasset bl.a. disse temaene!

Sted Dato Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 dag 700 kr  

Silva Intuisjon System - Intuisjonstrening

Vi tilbyr kurs i Silva Intuisjon System - Intuisjonstrening. Venter du på at livet ditt skal begynne? Bli bevisst på hva som gir livet ditt mening? Ignorerer du den lille, indre stemmen som veileder deg? Lær å bruke intuisjonen, dine ESP-evner aktivt.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 4.900 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 helg 4.900 kr  
Stavanger Stavanger 1 helg 4.900 kr  
Trondheim Trondheim 1 helg 4.900 kr  

Silva Livsmestring - barn og ungdom

Vi tilbyr kurs i Silva Livsmestring for barn og ungdom. Et kurs i livsmestring for barn og unge som vil bygge selvtillit og gjøre det bra på skolen. Et kurs som vil forbedre det de er gode på, redusere egne begrensninger, og lære å leve livet og ikke som et offer for omstendighetene.

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 1 helg 3.950 kr  
Oslo Oslo 1 helg 3.950 kr  
Trondheim Trondheim 1 helg 3.950 kr  

Silvametoden - Rå i hue for bedrifter

Vi tilbyr kurset Rå i hue for bedrifter. Hvordan er det mulig å få en morsommere og mer produktiv hverdag fylt med energi og overskudd til kjærlighet og lidenskap? Mer moro, mer energi, mer lykke? Ja takk! Mental trening og gode enkle verktøy kan hjelpe deg på en effektiv måte.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr  

Silvametoden - Rå i hue for damer

Vi tilbyr kurs i Silvametoden - rå i hue for damer. Mental trening og gode verktøy kan hjelpe deg på en effektiv måte. Mer moro, mer energi, mer sprudlende glad! Bli med på en kveld for å pleie deg selv, reflektere og tilegne deg mer kunnskap.

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 1 kveld  
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 kveld  

Silvametoden - Rå i hue for idrettsungdom

Vi tilbyr kurs i silvametoden - rå i hue for idrettsungdom. Dette er et kurs som lærer deg grunnleggende ferdigheter innen mental trening. Du lærer praktiske teknikker som hjelper deg til å ha en konstruktiv og positiv indre dialog.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo  

Silvametoden - Silva Life System (SLS)

Vi tilbyr kurs i Silvametoden - Silva Life System (SLS). SilvaMetoden SLS er laget for å frigjøre din indre kraft ved bruk av tanketeknikker, visualisering og forestilling, tenke positivt og meditasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 4.900 kr  
Bodø Bodø 1 helg 4.900 kr  
Drammen Drammen 1 helg 4.900 kr  
Hamar Hamar 1 helg 4.900 kr  
Moss Moss 1 helg 4.900 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 helg 4.900 kr  
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 helg 4.900 kr  
Stavanger Stavanger 1 helg 4.900 kr  
Trondheim Trondheim 1 helg 4.900 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>