Silva Manifesting Mastery- repeterende deltager - OnlineKursarrangør: Silvametoden
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 1 år
Pris: 3.000

Vi tilbyr kurs Silva Manifesting Mastery - repeterende deltager - Online. Silva Manifesting tilgang 1 år + lydfil med meditasjonene til odel og eie. Alt foregår digitalt på nettet og i 20 livesendinger. Ta kontakt for mer informasjon

MERK! Dette er for deg som har deltatt på Silva Manifesting med Lene Thorgersen Røine eller Laura Silva tidligere! Du har da fått et sertifikatnr. på et diplom og navnet ditt ligger da i databasen.

MODUL 1
INTRODUKSJON
Reisen din starter her. Lytt til Jose Silva´s innerste tanker om manifestering og lær deg nøkkelkonsepter for å få mest mulig ut av programmet.

Lær deg modellen Ønske, Tro, Tilknytning og Forventning.

Grunnleggende ferdigheter for suksess. Bonus leksjoner om avspenning, tankestyring, intuisjonsverktøy som laboratoriet og rådgiverne og kildeenergien med mer.

MODUL 2
8 NØKLER TIL GOD MEDITASJON
Meditasjon er et avgjørende element i å manifestere, fordi det hjelper deg med å få tilgang til underbevissthet og den åndelige delen av deg. I denne modulen vil du få klarhet i hva du kan gjøre (og hva du ikke skal gjøre) for en bedre meditasjonspraksis. Du vil også lære å mestre Zap- og Rødtlys-meditasjoner, som er raske, enkle og kraftige øvelser for å trene sinnet ditt. Disse er fine å integrere i din daglige meditasjonsrutine.

Hovedpunkter:

* VIRKELIGGJØRINGSPROSESSEN (THE ACTUALIZATION PROCESS EXERCISE)
Manifester målene dine raskt

* 9 HEMMELIGE INGREDIENSER for MANIFESTERING
* MEDITASJONER med ÅPNE ØYNE
Hvordan du forblir i en rolig og fokusert meditativ tilstand selv om du er våken.

MODUL 3
KRAFTEN I DET SOM GIR DEG MENING
En av de sterkeste oppdagelsene du noensinne kan manifestere, er å bli bevisst hva som er ditt livs formål; hva som er ditt bidrag her, din Livsoppgave. Denne modulen tar deg gjennom en steg-for-steg oppskrift for å finne og følge ditt unike formål. For å styrke fokuset på hva som er riktig for deg vil du gjennomgå øvelsen «Din Livsoppgave». Du vil også gjøre en øvelse som går ut på å dempe «Monkey Mind» din, tankespinnet ditt som distraherer og hindrer deg fra å nå målene dine.

Hovedpunkter:

* LIVSOPPGAVEN
En kraftfull steg-for-steg øvelse for å kunne identifisere din unike livsoppgave.

* MONKEY MIND ØVELSEN
Eliminer uønskede forstyrrelser og sabotører, og få laserskarpt fokus.

MODUL 4
INVOLVER ALLE deler av deg
Det fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle er de 4 delene som gjør deg til deg. Du må mestre kunsten i å få alle disse 4 delene av deg til å jobbe samlet mot målet for at du skal kunne manifestere det største potensialet ditt.

I denne modulen får du innsikten og forståelsen du trenger. Samt øvelsen «Involvere alle deler av deg».

Hovedpunkter:

* Involver HELE DEG
Få kontakt med, og få alle 4 deler av deg selv til å samles og samarbeide mot målet.

MODUL 5
GI DEG SELV TILLATELSE TIL Å MOTTA
En av de mest oversette elementene ved å manifestere er å gi deg selv tillatelse til å motta og ha det du vil i livet. Gjennom en rekke øvelser, inkludert øvelsen «På avstand», øver du deg på å frigjøre deg fra dårlig samvittighet, skam, negativ tro og skjulte underbevisste begrensninger som hindrer deg i å tillate deg selv å leve fullt ut lykkelig.

Hovedpunkter:

* LOVEN OM Å TILLATE
Loven om å tillate er Loven om tiltreknings mindre kjente lillebror. Å forstå den kan være forskjellen på suksess og å feile i forhold til det du ønsker å manifestere.

* AVSTANDS ØVELSEN
Bruk denne for å få levende referanse punkter og projiser bevisstheten din ut i universet.

MODUL 6
HVORFOR BLIR TANKENE DINE TIL TING
Hva bruker du mesteparten av tiden din til å tenke på? Svaret på dette spørsmålet bestemmer hvilke ting, mennesker og situasjoner du tiltrekker deg i livet.

Denne modulen forklarer hvorfor tankene dine er det som forer skapelsen. Du skal gjøre øvelsene Valgpunkter og Målbilde for å få bedre kontroll på tankene dine.

Hovedpunkter:

* TA KONTROLL OVER TANKENE DINE
Nøkkelen til å ta kontroll over tankene dine og eliminere negativitet

* MÅLBILDE
Denne øvelsen er for å skjerpe fokuset ditt og eliminere tankespinnet ditt.

* VALG VED VEISKILLER
Det perfekte hjelpemiddelet for å hjelpe deg til å løse problemer og ta valg.

MODUL 7
OPPDAG STORHETEN OG DET BESTE I DEG SELV
De som glemmer at de ble født for å oppnå storheten eller det beste i seg selv, er de som slår seg til ro med å leve et gjennomsnittlig eller middelmådig liv.

I denne modulen avslører vi 7 kraftfulle ideer for at du skal kunne oppnå det beste i alle områder av livet. Du skal også få svaret på hvordan du integrerer det beste I deg selv med andre viktige konsepter som ønske, tro og synkronisitet for en sterk helhetlig tilnærming til manifestering.

Hovedpunkter:

* SKAPE, TRO OG OPPNÅ
3 springbrett til manifestering

* AKSEPTER OG INTEGRER DET BESTE I DEG
Bruk denne øvelsen for en øyeblikkeling boost i selvfølelsen din

MODUL 8
MANIFESTERING OG SINNSSPEILET
Sinnsspeilet er et av de kraftigste teknikkene i Silvametoden. Folk hevder at den hjelper dem «å bøye» virkeligheten. Når de bruker teknikken, ser det ut til at tilfeldigheter, muligheter og attraktive partnere osv. dukker opp i livet og faller på plass på en nesten magisk måte.

Nå skal du få lære enda mer om denne øvelsen ved å lære om de 6 universelle lovene som spiller inn i Sinnsspeilet. Du skal også gjøre en øvelse for å integrere takknemlighet i dine daglige rutiner.

Hovepunkter:

* LOVEN OM GJENSIDIGHET
Hvorfor det er helt essensielt å «gi det videre»/ «pay it forward» for å få suksess med manifestring.

* DE 6 UNIVERSELLE LOVENE I SINNSSPEILET
Oppdag hvordan du kan få mest mulig ut av denne viktige øvelsen som jobber på et dypt plan.

* TAKKNEMLIGHET ØVELSEN
Denne øvelsen er for å stille deg inn på enda mer takknemlighet og finne ytterlige grunner for å være takknemlig.

MODUL 9
TILTREKK DEG OVERFLOD
Bli en mester I å mestre kunsten å manifestere det alle ønsker å ha mer av: penger og / eller overflod i forskjellige former på de forskjellige livsområdene dine.

Lær 6 måter å skape et overflods mindset. Finn ut hvordan du kan få hjelp fra universet. Gjør Penge Magnet øvelsen for en overflods boost. Hva er resultatet? Du blir en av de med “flaks» som ikke trenger å bekymre seg for om de har penger eller annen form for overflod til det de trenger og ønsker.

Hovedpunkter:

* PENGE MAGNET ØVELSEN (THE MONEY MAGNET EXERCISE)
Finjuster den indre prosessen din til frekvensen av overflod.

Modul 10 inneholder de bonuser som ikke ligger i de andre modulene, samt ekstra kunnskap om mål og manifestering som hjelper og støtter deg på veien. Her åpner også alle meditasjonene seg til nedlasting når du kommer så langt.

Å GJØRE MANIFESTERING SÅ FORUTSIGBART OG KONSEKVENT SOM LOVEN OM GRAVITASJON ...
Det var Jose Silva’s visjon da han begynte å skape Silvametodens manifesterings prosess. Han trodde fullt og fast på at en person kan manifestere et objekt, en person eller et ønske nesten så lett som å knipse i fingrene dersom personen fikk den rette opplæringen.

Og at nøkkelen til å få det til lå skjult i det bevisste og ubevisste sinn.

I kjernen av Silva Manifesting er et utvalg av avanserte verktøy og teknikker som styrker og involverer alle lag av sinnet ditt. Noen er nye og noen er oppdaterte versjoner av favoritt teknikker som har bestått over årtier.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
“Silva Manifestering har gitt meg mer energi og pågangsmot til å nå mine mål. Jeg har lært meg gode teknikker/verktøy for å møte alle livets utfordringer. Kursportalen gjør det mulig å lære i eget tempo og repetere etter eget behov. Live-Sendingene gir støtte og samhold. De er også fulle av tips og triks for å komme videre eller starte på nytt igjen om man har kommet ut av gode vaner. Silva Manifestering har gitt meg trygghet og mot. Trygghet på at ending/utvikling/bedring skjer og mot til å gjøre jobben for å nå målet.”
Katja Skjellum

Vis flere tilsvarende kurs: