Anna Sigridsdatter Heen

Jeg jobber som parterapeut / samlivsterapeut og også med individuell rådgivning, og holder jevnlig samlivskurs og psykodramakurs Jeg har tidligere arbeidet mange år som sosionom. Er registrert psykoterapeut med spesialitet i psykodrama. Jeg har utdanning i EFT-c (Emotional Focused Therapy for couples) og har utdanning som ParRelasjonsCoach. Jeg er sexolog, er sertifisert kursleder i PREP og har jobbet med kommunikasjon og formidling. Jeg har lang erfaring fra konflikthåndtering og konfliktløsning. I min verktøykasse finnes også handlingsrettet trening og aksjonsmetoder egnet for grupper i arbeids- og organisasjonslivet. For bedriftsrådgivning og lederutvikling, se min hjemmeside Bedriftssamspillet


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Endags PREP-kurs

Vi tilbyr 1-dags PREP-kurs for å bedre kommunikasjonen i parforholdet. Dette er en kortversjon av PREP-kurset (fullversjonen over 2 dager anbefales) som kun konsentrerer seg om kommunikasjonen i parforholdet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Åsen Oslo, Åsen 1 dag 4500 per par kr  

Godt Samliv, samlivskurs for nybakte foreldre

Vi tilbyr samlivskurs for nybakte foreldre. Venter dere barn, eller nettopp har fått barn deres første barn er kurset Godt samliv noe for dere! Få en flying start på overgangen fra å være et par til å bli familie!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 10.09.2022 8 timer10.09.2022 4000 per par kr  

Individuell rådgivning og egenterapi - privatundervisning

Vi tilbyr individuell rådgivning og egenterapi basert på samtale og coaching, inkludert bruk av enkle metoder og øvelser til videre selvhjelp. Jeg er din sparringspartner og veileder som gjennom samtale og enkle øvelser får deg til å oppdage at du har det du trenger for å forandre livet ditt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 time 1.250 kr  

Parkurs om seksualitet, bedre sexliv - bedre samliv

Parkurs om sex og samliv. Skjønn mer av forskjellen på kvinners og menns seksualitet.Få større forståelse for dine egne og partners følelser og behov, og hvordan dere som par kommuniserer og samhandler seksuelt.

Sted Dato Varighet Pris
Oppegård Oppegård 24.09.2022 1 helg24.09.2022 5000 per par kr  

Parterapi for bedre samliv - online

Jeg tilbyr parterapi for bedre samliv online. Det fine med parterapi er at da konsentrerer vi oss om det dere vil ha fokus på. I parterapi jobber dere mer intensivt og dypere, og kommer lenger i å identifisere, angripe og løse opp i problemer enn hvis dere hadde gått på samlivskurs med andre par.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 1.700 pr par kr  

Parterapi for bedre samliv - privatundervisning

Jeg tilbyr parterapi for bedre samliv. Det fine med parterapi er at da konsentrerer vi oss om det dere vil ha fokus på. I parterapi jobber dere mer intensivt og dypere, og kommer lenger i å identifisere, angripe og løse opp i problemer enn hvis dere hadde gått på samlivskurs med andre par.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 time 1.700 pr par kr  

PREP samlivskurs for par - online

Jeg tilbyr PREP samlivskurs for par online via Skype. Unntakstilstanden som coronaviruset forårsaker har vist seg tung for par som sliter i samlivet sitt. Men hvorfor ikke nytte tiden nå som det gis åpninger? Dere kan bruke denne anledningen til å få det bedre sammen!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 eller 5 timer fra 3.750 per par kr  

PREP samlivskurs for par - privatundervisning

Jeg tilbyr PREP samlivskurs for par som privatundervisning. Unntakstilstanden som coronaviruset forårsaker har vist seg tung for par som sliter i samlivet sitt. Men hvorfor ikke nytte tiden nå som det gis åpninger? Dere kan bruke denne anledningen til å få det bedre sammen!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 3 eller 5 timer fra 3.750 per par kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>