Anna Sigridsdatter Heen

Jeg jobber som parterapeut / samlivsterapeut og også med individuell rådgivning, og holder jevnlig samlivskurs og psykodramakurs Jeg har tidligere arbeidet mange år som sosionom. Er registrert psykoterapeut med spesialitet i psykodrama. Jeg har utdanning i EFT-c (Emotional Focused Therapy for couples) og har utdanning som ParRelasjonsCoach. Jeg er sexolog, er sertifisert kursleder i PREP og har jobbet med kommunikasjon og formidling. Jeg har lang erfaring fra konflikthåndtering og konfliktløsning. I min verktøykasse finnes også handlingsrettet trening og aksjonsmetoder egnet for grupper i arbeids- og organisasjonslivet. For bedriftsrådgivning og lederutvikling, se min hjemmeside Bedriftssamspillet


 |  1 2   |  Neste side >>

Godt samliv - samlivskurs for førstegangsforeldre - privatkurs

Vi tilbyr kurs om godt samliv - samlivskurs for førstegangsforeldre som privatundervisning . Mye er nytt for førstegangsforeldre: foreldrerollen, økonomi, amming og barnesykdommer. Kurset skal gi dere støtte og inspirasjon i en periode med store forandringer og utfordringer i hverdagen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 5 timer 6.250 per par kr  

Individuell rådgivning og egenterapi - privatundervisning

Jeg tilbyr individuell rådgivning og egenterapi basert på samtale og coaching, inkludert bruk av enkle metoder og øvelser til videre selvhjelp. Jeg er din sparringspartner og veileder som gjennom samtale og enkle øvelser får deg til å oppdage at du har det du trenger for å forandre livet ditt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 time 1.250 kr  

Parterapi for bedre samliv - online

Jeg tilbyr parterapi for bedre samliv online. Det fine med parterapi er at da konsentrerer vi oss om det dere vil ha fokus på. I parterapi jobber dere mer intensivt og dypere, og kommer lenger i å identifisere, angripe og løse opp i problemer enn hvis dere hadde gått på samlivskurs med andre par.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 1.700 pr par kr  

Parterapi for bedre samliv - privatundervisning

Jeg tilbyr parterapi for bedre samliv. Det fine med parterapi er at da konsentrerer vi oss om det dere vil ha fokus på. I parterapi jobber dere mer intensivt og dypere, og kommer lenger i å identifisere, angripe og løse opp i problemer enn hvis dere hadde gått på samlivskurs med andre par.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 time 1.700 pr par kr  

PREP samlivskurs for par - privatundervisning

Jeg tilbyr PREP samlivskurs for par som privatundervisning. Har får dere hjelp til å kommunisere bedre og løse problemer og utfordringer mer konstruktivt. Dere kan komme på mitt hjemmekontor på Hasle i Oslo eller ta kurset online. Oppstart og kursgjennomføring når det passer dere.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 3 eller 5 timer fra 3.750 per par kr  

PREP-kurs for bedre kommunikasjon i samlivet

Vi tilbyr PREP-kurs for å bedre kommunikasjonen i parforholdet og håndtere deres problemer og utfordringer mer konstruktivt og ivareta godene i forholdet. Vi ser på ødeleggende kommunikasjonsmønstre som par har. Vi tar opp problemhåndtering og problemløsning.

Sted Dato Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 helg 6.000 pr par kr  

Privatundervisning for par om kjærlighetsspråket

Jeg tilbyr privatundervisning for par om kjærlighetsspråket. Dere får 3 timers kursing i å lese og forstå eget og partners kjærlighetsspråk for å nå fram til hverandre og verdsette den andres uttrykk. Dere kan komme på mitt hjemmekontor på Hasle i Oslo eller ta kurset online.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 3 timer 6.500 pr par kr  

Privatundervisning for par om sex og kommunikasjon

Jeg tilbyr privatundervisning for par om sex og kommunikasjon. Her får dere innblikk i likheter og forskjeller mellom kvinners og menns seksualitet og hjelp til å dele hva dere ønsker og trenger av hverandre på det intime og nære planet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 3 timer 4.500 pr par kr  
 |  1 2   |  Neste side >>