NLPNOR Kurs & Coaching AS

Vi tilbyr en arena for egenutvikling, coaching og utdanning, både for enkeltmennesker og virksomheter. Finn ut hvorfor 10-tusenvis, over hele verden, har satset på NLP. Nå kan du i tillegg sertifisere deg til NLP Coach og være igang med egen coachingvirksomhet på kun 7 måneder Vår visjon er å bidra til din vekst og utvikling, og til at du skal oppdage og ta i bruk alle dine ressurser - for å oppnå egne ønsker og mål.


NLP Master Studie ONLINE med coaching

Komplett NLP og coachingutdanning med veiledning til du er i gang som coach. NLP Practitioner - endringsteknikker, personlig utvikling, kommunikasjon og coaching NLP Master Practitioner - dyktiggjøre coachen, avansert kommunikasjon og løse problem. Sertifisering til NLP Coach

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 0 måneder 18.750 kr  

NLP Practitioner m/coaching

Vi tilbyr kurs i NLP Practitioner m/coaching. Finn din drøm, rydd unna problem, design ditt liv, bli mentalt sterkere, ta aksjon for å nå personlige mål. Bli rådyktig i kommunikasjon og coaching, hjelpe andre til å bli kvitt problem og lykkes.

Sted Dato Varighet Pris
Bodø Bodø 15 dager 26.900 kr  

NLP Practitioner Online med coaching

Bli mentalt sterkere, takle stress, tankerot og følelser, bedre relasjoner, få en bedre hverdag, kompetanse til å hjelpe andre, utvikle deg og skape en ny fremtid. Bli rådyktig i kommunikasjon og coaching, samt hjelpe andre til å lykkes. Start på coachutdanning. GRATIS WEBINAR - se link.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8.900 kr