Kurs i økologisk mat i Buskerud

Her finner du kurs der du lærer om økologisk mat.

Fermenteringskurs M/ Gry Hammer

Lær deg å lage levende, enzymrik mat og få kunnskap om hvorfor det er viktig for helsa. Vi mater og setter en surdeig, lager ketchup, klassisk surkål og kombucha. Du får tips til hvordan man kan bruke melkesyregjærede grønnsaker i maten, både som eget tilbehør og blandet i ulike retter, varmmat osv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 kveld 1.150 kr

Fermentert matkurs rawfood og levende mat

Fermentering av mat og drikke er i vinden som aldri før og det er enklere enn hva mange tror. På dette kurset lærer du om fermentering og alt du trenger for å komme deg i gang og lykkes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 kveld 1.100 kr

Foredrag: Grønn mat

På hvilken måte er produksjon av mat en betydelig bidragsyter til klimagassutslipp og miljøproblemer? Foredragsholder: Liv Thoring eller Christoffer Ringnes Klyve.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.