MAT - foredrag om kosthold



Kursarrangør: Filmpraksis AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du vil
Varighet: Spilletid er 1 time og 49 min.
Pris: 360

MAT? Vi vet alle at bilmotoren må ha riktig bensinblanding og olje. Du ville aldri finne på å fylle diesel på en bensinmotor. Men hva med kroppen, verdens fineste maskineri, hvilken «bensin» må den ha?

KURSET OM KOSTHOLD OG LIVSRELATERTE SYKDOMMER
Akkurat som bilmotoren fungerer godt eller ikke i det hele tatt, avhengig av hvilken bensin du gir den, gjør menneskekroppen og hjernen det også! Vi tenker lite over hva kroppen trenger for at vi skal fungere optimalt – fysisk og psykisk – ukritisk putter vi i oss det vi har lyst på og regner med at det går bra.

Hvorfor spiser vi egentlig?
Fordi det er godt? For å bli mette? For å kose oss? Ja, det også, men du spiser hovedsakelig for å få energi til å orke å gjøre det du har lyst til og for å vokse. DU BLIR HVA DU SPISER; gamle celler dør og nye gjenskapes hele tiden, hver dag hele livet. For at cellefornyelsen skal være reproduserbar er kroppen avhengig av å ha ideelt byggemateriale, og det byggematerialet er det du som gir kroppen din gjennom det du spiser. Det sier seg derfor selv at det er ekstremt viktig at det du putter i munnen er av GOD KVALITET!


Du er hva du spiser
Det vil si det er du som bestemmer hva du putter i deg og hvilken effekt det kommer til å ha på både overskuddet ditt, velværet ditt og helsen din. Det eneste du trenger er kunnskap om hvilken «bensinblanding» du skal velge for å fungere optimalt på alle plan.

Ta dette kurset og lær mer!


Målgruppe for kurset
Voksne

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg ble så glad for at jeg fikk tak i denne informasjonen.