Dr. Reckewegs kombinasjonsmidler - nettkursKursarrangør: Norsk Heilpraktikerskole
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 3 timer
Pris: 895

Vi tilbyr nettkurs om Dr. Reckewegs kombinasjonsmidler. Dr Reckewegs kombinasjonsmidler er lavpotenserte homeopatiske kompleksmidler. Midlene er sammensatt på en slik måte at alle terapeuter, uansett utgangspunkt enkelt kan lære å bruke midlene.

Kursinnhold:
Og midlene kan benyttes i kombinasjon med andre behandlinger / terapier (unntatt sammen med klassisk homeopatisk konstitusjonsbehandling). Dr. Reckeweg er kjent for å fremstille kvalitetsprodukter og midlene lages / potenseres fortsatt manuelt etter Hahnemann originale fremgangsmåte. Dr Reckewegs fabrikk ligger i Bensheim i Tyskland. Firmaet er familieeid (gjennom flere generasjoner) og er et av de eldste produsenter av homeopatiske midler som fortsatt eksisterer i dag. Firmaet ble grunnlagt av Heinrich Recheweg for over 70 år siden.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nettkurs om Dr. Reckewegs kombinasjonsmidler

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kompendium som du kan bruke som oppslagsverk

Eksamen / sertifisering:
Kursbevis

Foreleser: Heilpraktiker / homeopat Lars Steinar Haugen

Lars Steinar Haugen er leder av og underviser ved heilpraktikerskolen. Har arbeidet med alternativ medisin i over 30 år og driver egen klinikk ved Nordstrand i Oslo. Utdannet homeopat, heilpraktiker, Bc i biokjemi og utdanne legemiddelkonsulent og en rekke tileggsutdannelser innen bioregulasjonsmedisin / homotoxikologi, matvareintoleranser og manuell terapi.

Velg mellom kortbetaling og betaling med faktura
Ved kortbetaling får du tilgang på kurset med det samme.
Betal kurset med kort ved å gå inn på linken nedenfor.
https://norskheilpraktikerskole.podia.com/dr-rechewegs-kombinasjonsmidler