Sirius Naturterapeutisk Skole

Sirius Naturterapeutisk Skole ble grunnlagt i 1998 av Stine Røthing. I dag er skolen godt etablert og samarbeider blant annet med Naturmedisinsk skole i Drammen og Alfa Living i Danmark.

Sammen tilbyr vi en rekke kurs - og utdannelser innen Naturmedisin (KAM). Blant annet er vi den eneste skolen i Norge som har en profesjonsutdannelse i KranioSakralTerapi etter Alain Gehin. Denne og andre Naturmedisinske utdannelser er bygget opp av praktisk/ teoretiske moduler av 4 dager og strekker seg over ca 2 år.


 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>

ALFA KST

Vi tilbyr kurs i ALFA KST. Dette kurset har en helt annen inngangsvinkel og nye behandlingsteknikker i forhold til KST del 1 - 3, som har en generell behandlingsprotokoll.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 03.10.2024 4 dager03.10.2024 5.950 kr  

Anatomi og fysiologi - nettbasert

Vi tilbyr NNH-godkjent nettbasert kurs i anatomi og fysiologi. Du hører faglærer og kan følge med på egne tegninger og modeller som brukes i studieveiledningen. Sentrale fysiologiske prosesser og problemstillinger beskrives nøye, og tegningene er unikt tilpasset teksten.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5.500 kr  

Aromamassasje del 1

Vi tilbyr massasjekurs i aromamassasje for nybegynnere del 1. Aromamassasje er en myk og behagelig form for massasje uten dyptgående grep. Teknikkene er roligere, mer glidende og overfladisk enn klassisk massasje.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 2 helg 2900 kr  

Behandling av ansikt, kjeve og hals

Vi tilbyr behandling av ansikt, kjeve og hals. Det er mange lymfeganger i ansiktet, som frakter og drenerer lymfe og avfallsstoffer vekk, – en blid og svakt pulserende ansiktsmassasje drenerer overskuddsvæske og vitaliserer samt oppløfter hele ansiktet.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 3 dager 3.950 kr  

Behandling av nakke, skuldre og armer del 1

Vi tilbyr kurs i behandling av nakke, skuldre og armer del 1 av 2 deler. Dette er et manuell - terapeutisk behandlerkurs og inngår i utdanningen til Naturmedisinsk Muskelterapeut. Studiet er NNH godkjent. Belastningsskader, smerter og spenninger i muskler og skjelett er et økende hverdagsproblem.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 27.02.2025 4 dager27.02.2025 5.990 kr  

Behandling av nakke, skuldre og armer del 2

Vi tilbyr kurs i behandling av nakke, skuldre og armer del 2 av 2 deler. Dette er et manuell - terapeutisk behandlerkurs og inngår i utdanningen til Muskelterapeut - NNH godkjent Belastningsskader, smerter og spenninger i muskler og skjelett er et økende hverdagsproblem.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 4 dager 5.950 kr  

Behandling av rygg, bekken og ben del 1

Vi tilbyr kurs i behandling av rygg, bekken og ben del 1 av 2 deler. Belastningsskader, smerter og spenninger i muskler og skjelett er et økende hverdagsproblem. Statistisk sentralbyrå (SSB) viser til at 1 av 4 nordmenn har vondt i hode, rygg, hofter, korsrygg, bekken og ben.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 4 dager 5.950 pr del kr  

Førstehjelp - nettbasert

Vi tilbyr NNH-godkjent nettbasert kurs i førstehjelp som er en del av grunnmedisin. Studiet i grunnmedisin sitt faglige nivå, omfang og varighet ligger på nivå med Norske Høyskoler.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2.000 kr  
 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>