Sirius Naturterapeutisk Skole

Sirius Naturterapeutisk Skole ble grunnlagt i 1998 av Stine Røthing. I dag er skolen godt etablert og samarbeider blant annet med Naturmedisinsk skole i Drammen og Alfa Living i Danmark.

Sammen tilbyr vi en rekke kurs - og utdannelser innen Naturmedisin (KAM). Blant annet er vi den eneste skolen i Norge som har en profesjonsutdannelse i KranioSakralTerapi etter Alain Gehin. Denne og andre Naturmedisinske utdannelser er bygget opp av praktisk/ teoretiske moduler av 4 dager og strekker seg over ca 2 år.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

ALFA KST

Helsemassasje i er utviklet fra Klassisk massasje og er en manipulasjon av kroppens mykvev, muskler og bindevev, med den hensikt å normalisere deres funksjoner. Massasje virker avslappende, blod - og lymfesirkulasjon øker.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 4 dager 5.390 kr  

Anatomi og fysiologi (anatomy and physiology

Studiet er godkjent av NNH (Norsk Naturterapeutisk Hovedorganisasjon), og tilfredsstiller kravene til en NNH-godkjent naturterapeut. Grunnmedisin er et obligatorisk studium for alle naturterapeuter i Norge, og gir kunnskap og kompetanse i medisinsk naturvitenskapelig tenkemåte.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 5.500 kr  

Ansikts – og fot Refleksterapi

På kurset lærer du Avansert Ansikts – og Fotrefleksologi. Det undervises i en grunnleggende metode, som har en dyp avslappende effekt.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 2 dager 3.300 kr  

Aromamassasje

Aromamassasje er en myk og behagelig form for massasje uten dyptgående grep. teknikkene er roligere, mer glidende og overfladisk enn klassisk massasje. Aromamassasje virker fremmende på blod – og lymfesirkulasjonen, er avslappende, virker beroligende og reduserer spenningen / stress i hud og mus

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 helg 2.900 kr  

Atlas korrigering – 4 dagers kurs

Vi tilbyr et intensivt og lærerikt 4 dagers kurs, der du lærer å teste en feilstilt Atlas og ikke minst– du får hele 4 forskjellige metoder til å korrigere en feilstilt Atlas med det beste verktøyet som finnes – dine egne hender! Hver metode har sine fordeler alt etter type feilstilling og symptomer

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 4 dager 4.950 kr  

Begynnerkurs, Klassisk Massasje

På Begynnerkurs, Klassisk Massasje vil dere lære de mest grunnleggende massasjestrøk og massasjegrep innen klassisk massasje.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 3 dager 3.550 kr  

Behandling av Nakke, Skuldre og Armer

Det undervises i alle relevante knokler og alle muskler gjennomgås med utspring, hefte og funksjon. Studentene lærer å behandle med enkle og blide teknikker, samtidig med at de også arbeider med øvelser, som styrker og avslapper musklene.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 8 dager 5.350 kr  

Behandling av rygg, bekken og ben

Spesifikk behandling av rygg, bekken og ben, 2 x 4 dager (64 timer) Kurset er et spesifikt behandlingskurs, og er en del av utdanningen til Muskelterapeut, NNH -godkjent. Forutsetning: Begynnerkurset ” Meridian – Triggerpunktbehandling” eller trenet terapeut

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 8 dager 3.550 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>