ALFA KST



Sted: Rogaland, Haugesund
Rogaland
Kursadresse: Kvalamarken 7, 5514 Haugesund (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 4 dager
Pris: 5.390
Neste kurs: 30.01.2020 | Vis alle kursdatoer

Helsemassasje i er utviklet fra Klassisk massasje og er en manipulasjon av kroppens mykvev, muskler og bindevev, med den hensikt å normalisere deres funksjoner. Massasje virker avslappende, blod - og lymfesirkulasjon øker.

Kurset omhandler blandt annet:
• Informasjon om: Bruce H. Liptons forskning. Epi-genetik, Kvantefysik, Hjernens elektriske bølger – herunder: Delta, Theta, Alfa, Beta og Gamma.
• Avbalansering av den vertikale linje (kroppen) på flere plan. Herunder det fysiske, det psykiske og det spirituelle/tankeplan. Der blir blandt annet arbeidet med muskler, skjelett, kredsløp, meridianer og chakraer.
• Nye teknikker og oppdatering av tidligere arbeidsmetoder i både Muskel og Kranio-Sakral terapi.
• Ny generel behandlingsprotokol, som stort sett kan benyttes i alle dine sessions.
• Avkodning av innlagte programmeringer og forestillinger, som forhindrer oss i å leve det liv vi ønsker. Eksempelvis på områder som: Succes. Økonomi. Sunnhet, herunder bl.a. spisevaner og vekt. Allergier. Angst og Migrene.



Du vil oppleve, hvordan klientene dine kommer dypere og dypere inn i seg selv, etter noen ganske få behandlinger, hva enten du benytter deg av avkodning eller ikke.
For å få kursbevis, skal det avleveres og godkjennes 3 behandlingsjournaler

Målgruppe for kurset

Dere som har tatt KST I – III på Sirius eller andre skoler, har en generell behandlings protokoll. Den blir på dette kurset oppdatert med en helt annen inngangsvinkel og nye behandlings teknikker, hvor flere både gamle og nye arbeidsmetoder / tanker blir kombinert i en NY, meget effektivt resultatorientert og samtidig spirituell Behandlings-energi