Fokus på Omega 3 - foredragKursarrangør: Filmpraksis AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du vil
Pris: 300

Vegard Holum har studert omega 3 fettsyrer i praksis. Som lærer og spesialpedagog har han i mange a°r arbeidet med de vanskeligste og mest urolige barna og ungdommene.

Omega 3 virket. Han ble nysgjerrig og brukte mange a°r pa° a° lære alle nyanser av hvorfor det virket og hvilke mengder som skulle til for a° fa° full virkning. Her fa°r du hele bakgrunnen og forsta°elsen for at tilskudd av skeolje er sa° utrolig viktig for helsen!

Kroppens celler er avhengig av omega 3. Om man tenker at en appelsin er en celle i kroppen, sa° er skallet cellemembran. Halvparten av cellemembranen er laget av omega-3-fettsyrer og andre halvdelen er laget av ulike proteiner. Hjernen er til en stor del besta°ende av omega-3-fettsyrer. Nervesystemet er til en stor del isolert med omega-3-fettsyrer. Men en kapsel eller to om dagen er ikke nok!

Målgruppe for kurset

Voksne

Uttalelser

Tusner har sett dette foredraget. Det faller ned en del klaffer for folk etter at de har hørt om dette. Helhetsforståelsen av kroppens funksjoner senker seg ned over dem og spørsmålet oppstår: Hvorfor har vi ikke hørt om dette før?