Cellesalt, melk og gluten - nettkursKursarrangør: Nettbasertekurs.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 6 måneder
Pris: 299

Vi tilbyr foredrag med ernæringsveileder og homeopat Kirsti Johanne Longva om bruk av mel, melk og cellesalt. Cellesalter er sammensatt av en rekke ulike mineraler kroppen trenger. Man kan finne noen av de samme mineralene i diverse tilskudd man kan kjøpe på helsekosten.

Men cellesaltene er delt opp i 12 kategorier som virker ulikt på kroppens funksjoner, og utgjør en helhet. Brukeren får mulighet til spesifisere bruken etter sine egne behov, når kunnskapen er tilstede.


Kirsti Johanne Lomgva:
“Jeg var mye syk som barn. Når jeg hørte legebåten komme over fjorden, visste jeg at det var enda en stor sprøyte med penicillin i vente. Bedringen varte i en kort stund, så var det nye smerter i magen. Operert i en alder av 2 år rett etter krigen. Men jeg har alltid vært sta og egen, så til slutt banket jeg ned febermåleren selv, lot som jeg var frisk og gikk på skolen likevel. Jeg satt på knausen og kikket ut over fjorden og fjellene og ble i ungdomstiden sikker på at jeg skulle ikke bli her.

Jeg skulle ut i verden og finne ut av ting. Jeg ble utdannet og jobbet en stund i psykiatrien. Men der var det en veldig bruk av medisiner, noe jeg hadde fått føle på kroppen tidligere og tenkte at dette kunne ikke være riktig. Når jeg kom over homopatien følte jeg endelig at ting stemte. Siden, etter å ha forstått cellesaltenes og kostholdets betydning, har jeg de siste årene hatt komplett god helse og mye energi. Tusener av sider med notater om erfaringer, har hjulpet meg til å dele kunnskapene med pasienter de siste 20 år.”


Eksamen/sertifisering:
Kursbevis