Helsefagarbeider vg1 og vg2



Sted: Oslo
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Samlinger, kl 17:00 - 20:30
Varighet: 2 semester
Pris: 26.000

Vi tilbyr kurs i helsefagarbeider vg1 og vg2 - kurs som fører frem til fagbrev. Helsefagarbeider består av undervisning i programfagene for Helse- og oppvekstfag vg1 første semester i tillegg til Helsearbeiderfag vg2 andre semester.

Programfagene for vg1 og for vg2 er:
• Helsefremmende arbeid
• Kommunikasjon og samhandling
• Yrkesutøvelse
• Undervisning i teoridelen som inngår i fagprøven

I tillegg til kveldsundervisning får deltakerne tildelt forelesninger på alle tema som inngår i kurset og dette kan benyttes til enhver tid.

Lånekassen:
• Utdanningen er godkjent for lån og stipend i Lånekassen

Fagprøven som praksiskandidat:
Fagprøven består av en teoretisk del og en praktisk del. Dette gjelder for praksiskandidater - de som har minst 5 års godkjent praksis fra yrket, avlegger teoretisk del av fagprøve i tillegg til den praktiske fagprøven. Det kreves ikke dokumentert praksis for å avlegge den teoretiske prøven. For å kunne fremstille seg til den praktiske del av fagprøven kreves det dokumentasjon på 5 års godkjent praksis. Praksis vurderes av fylkeskommunen hvor du bor.

Fagprøven for de som følger skolemodellen (lærlinger):
Har du allmennfagene / fellesfagene fra ordinær videregående skole, anbefaler vi deg å ta privatisteksamen i samtlige programfag for vg1 og vg2. Du kan da søke lærlingeplass for 2 år. De som er lærlinger må ta eksamen i hvert enkelt fag for vg1 og for vg2 i tillegg til teoretisk og praktisk fagprøve.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker fagbrev i helsearbeiderfag vg1 og vg2

Eksamen/sertifisering:
Kurset er eksamensforberedende og fører frem til fagbrev. Privatisteksamen etter gjeldende regler.