Nasjonal fagkonferanse for helsefagarbeidere



Kursarrangør: Fagakademiet AOF
Sted: Fagforbundet
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Keysers gate 15, 0165 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 3.600

Vi ønsker med dette velkommen til vår sjette nasjonale fagkonferanse for helsefagarbeidere. Konferansen arrangeres som tidligere av Fagakademiet i samarbeid med Fagforbundet Seksjon Helse og sosial. Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger fra de fem tidligere konferansene.

Innhold:
Vår intensjon er fortsatt at denne årlige konferansen skal være en arena og et treffsted for faglig utvikling til beste for den enkelte ansatte, arbeidsgivere og ikke minst pasienter og brukere. Vi mener årets konferanse belyser sentrale og tidsaktuelle temaer med gode forelesere, som bør være av stor interesse for målgruppen, som er blant de aller største innen helse og omsorg. Konferansen søkes godkjent som tellende i program for Fagforbundets kliniske fagstige.

Konferansen tar opp sentrale og tidsaktuelle temaer med flotte forelesere:
• Mohsen Jamei, initiativtager (og omtalt i nyttårstalen til statsminister Erna Solberg) som ga kjemperesultater etter endring av måltidsrutiner.
• Mads Gilbert, legen som er internasjonalt kjent for sitt solidaritetsarbeid i Palestina og for sitt arbeid med akuttmedisin både nasjonalt og internasjonalt.
• Øyvind Thorvaldsen, pedagogen som har oppnådd svært gode resultater med sine deltakerbaserte læringsprosesser.
• Lillian Trevland er et fyrverkeri av en foreleser
• Vår faste "husjurist" Knut Erling Nyheim kommer også denne gangen

Målgruppe for kurset:
Målgruppen er især helsefagarbeidere, men konferansen er også aktuell for annet helse- og omsorgspersonell og andre interesserte.