I denne kategorien finner du kurs i forskjellige fag som filosofi, religion, anatomi, fysiologi, landbruk, pedagogikk og jus. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.
Vi tilbyr HING / forkurs ingeniør som fagpakke halvår. Har du lyst til å bli ingeniør, men mangler realfagene som skal til for å søke? Her er en pakkeløsning med fagene du trenger. Kurset går over 1. semester og dekker fagkravene for ingeniørstudier.
Vi tilbyr kurs i historie som live online undervisning. Du trenger dette faget for å oppnå generell studiekompetanse. Historie er ett av de seks minstekravsfagene som gir studiekompetanse. Gjennom faget får du god oversikt over verdens- og Norges-historien de siste 4000 årene.
Vi tilbyr kurs om historie som enkeltfag halvår. Historie er ett av de seks minstekravsfagene som gir studiekompetanse. Gjennom faget får du god oversikt over verdens- og Norges-historien de siste 4.000 årene.
Vi tilbyr kurs om historie PBY - 2 økter pr uke som enkeltfag halvår. Historie Påbygg og Historie - 23/5 regelen. Kurset er for deg som skal forbedre karakteren i historie eller skal ta faget for første gang.
Vi tilbyr kurs om historie PBY som enkeltfag halvår. Historie for påbygg til generell studiekompetanse samt historie for de som tar 23/5 reglen - generell studiekompetanse. Kurset er for deg som ikke har bestått faget fra tidligere eller som skal forbedre karakteren.
Vi tilbyr kurs om historie VG2 + VG3 - 2 økter pr uke som enkeltfag halvår.
Vi har nå skreddersydd en pakke for deg som vil bli lege. Metis Privatistskole skreddersyr pakker som passer for legestudiet enten du velger norske eller utenlandske universiteter (se medisiner-pakken Øst-Europa). Studiepakkene går over et skoleår.
Vi tilbyr kurs om religion og etikk som enkeltfag halvår. Obligatorisk for studieforberedende utdanningsprogram, studiespesialiserende retning. Hovedområder i faget er religionskunnskap og religionskritikk, islam og en valgfri religion, kristendommen, filosofi, etikk og livssynshumanisme.
Vi tilbyr kurs om sosialkunnskap som enkeltfag halvår. Sosialkunnskap fokuserer på samspillet mellom individ og samfunn og tar opp viktige etiske dilemma. Faget bidrar til kompetanse som kan danne grunnlag for deltakelse i arbeidslivet og for videre studier i samfunnsvitenskapelige fag.
Vi tilbyr kurs om sosiologi og sosialantroplogi + sosialkunnskap som fagpakke halvår. Disse to fagene til sammen gir deg en fordypning på Språk, samfunnsfag og økonomi. Sosiologi og sosialantropologi: Muntlig Sosialkunnskap: Skriftlig.
Vi tilbyr kurs om sosiologi og sosialantropologi som enkeltfag halvår. Sosiologi og sosialantropologi (Vg2) er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram: samfunnsfag, språk og økonomi.
Vi tilbyr kurs om aktivitet og trening for eldre. AFPTs kurs har som mål å gi økt kunnskap til personlige trenere i møte med spesifikke kundegrupper. Dette kurset vil styrke din rolle som personlig trener, samt øke din aktuelle kundemasse.
Vi tilbyr nettkurs om basalfag. For en fullstendig forståelse av treningens effekter og fysiologien rundt de ulike adaptasjonene som skjer er en grunnleggende forståelse av det vi kaller basalfag viktig. Denne utdanningen gir deg den nødvendige kunnskapen for å ha en stabil base å bygge videre på.
Vi tilbyr nettkurs om ernæring og fysisk aktivitet. IKF105 Ernæring og fysisk aktivitet leveres av høgskulen i Volda ikke AFPT. De som melder seg på studiet PT TOTAL m/studiepoeng kan velge dette som ett 15 studiepoeng ekstra valg.
Vi tilbyr kurs om functional fitness intro som nettkurs. Lurer du på hva functional fitness er, eller ønsker du å ta utviklingen din innen sporten et steg videre? Da er dette kurset et bra sted å starte.
Vi tilbyr kurs om functional fitness trainer. Dette kurset vil kurset gir deg en grundig forståelse for funksjonell trening, og lærer deg hvordan du kan se, korrigere og optimalisere bevegelsesmønstre innenfor både styrketrening, kroppsvektstrening og utholdenhetstrening.
Vi tilbyr nettkurs om fundamentals. Nå har du muligheten til å på en enkel måte lære de mest nødvendige tingene om trening, ernæring og hvordan oppnå sine mål. Kurset har en varighet på 5 timer og du vil få en tilgang til en egen portal der du finner alt du trenger.
Vi tilbyr kurs som fysisk trener i utholdenhet. Vi er opptatte av at du skal stå trygt og kompetent i rollen som fysisk trener i utholdenhet, der du kjenner godt til mekanismer bak økt prestasjonsevne, ulike treningsmetoder, tolkning av testresultater og mye mer.
Vi tilbyr utdannelse som rehab trainer. Moderne smertevitenskap har tydeliggjort at smerte og redusert funksjon dreier seg om mye mer enn svake og stramme muskler eller stive og slitte ledd.
Vi tilbyr kurs om trening for barn og ungdom. AFPTs kurs har som mål å gi økt kunnskap til personlige trenere i møte med spesifikke kundegrupper. Dette kurset vil styrke din rolle som personlig trener, samt øke din aktuelle kundemasse.
Vi tilbyr kurs om trening under og etter graviditet. AFPT sitt kurs har som mål å gi økt kunnskap til personlige trenere i møte med spesifikke kundegrupper. Dette kurset vil styrke din rolle som personlig trener, samt øke din aktuelle kundemasse.
Vi tilbyr webinar om hvordan bli en nærværskole. Dropout, skolevegring og ufrivillig skolefravær er alle begreper som benyttes. På dette kurset lærer du hvordan du kan ta grep for å fremme nærvær i skolen, samt forebygge skolefraværssaker.
Vi tilbyr et praktisk dagskurs om KI for lærere. Har du nettopp begynt å ta i bruk KI, og er usikker på hvordan du kan benytte det til planlegging og gjennomføring av undervisningsopplegg? Da er dette kurset midt i blinken for deg!
Vi tilbyr kurs om KI i VGS, fagskole og yrkesfag. Enten du underviser i elektro, helse eller automasjon, er KI kommet for å bli. Kurset er også relevant for deg som arbeider VGS! Kunstig intelligens er ikke lenger noe som bare skjer i Silicon Valley - den skjer i klasserommet ditt.
Vi tilbyr kontaktlærerkonferansen. En overlevelsespakke for deg som kontaktlærer. Fokus på rollen som kontaktlærer, og praktiske tips til oppgavene som følger med. Kontaktlæreren har en sentral rolle i arbeidet med å skape et trygt læringsmiljø.
Vi tilbyr kontaktlærerkonferansen som webinar. En overlevelsespakke for deg som kontaktlærer. Fokus på rollen som kontaktlærer, og praktiske tips til oppgavene som følger med. Kontaktlæreren har en sentral rolle i arbeidet med å skape et trygt læringsmiljø.
Vi tilbyr dagskurs om lærer uten rettebunker. Hvordan bli en lærer uten rettebunker? Hvordan følge vurderingsforskrifter og anbefalinger, og tenke annerledes om vurdering? Vurdering av elever er ferskvare.
Vi tilbyr webinar om lærer uten rettebunker. Hvordan bli en lærer uten rettebunker? Hvordan følge vurderingsforskrifter og anbefalinger, og tenke annerledes om vurdering? Vurdering av elever er ferskvare.
Vi tilbyr foredrag om når det stormer mellom hjem og skole som webinar. De fleste lærere møter fra tid til annen markante, og / eller krevende foreldre. Noen lærere har uheldige strategier i sitt møte med elevenes foresatte.
Vi tilbyr konferanse om når skolen blir for vanskelig. Skolevegring, ufrivillig skolefravær, og bekymringsfullt fravær. Begrepene er mange når vi snakker om barn som synes det blir vanskelig å være på skolen. For 11. år på rad samler vi fagfeltet for laget rundt eleven.
Vi tilbyr webinar om psykisk helse i skolen. Det blir flere og flere elever som sliter. Lærere opplever ofte at de ikke har det nødvendige kunnskapsgrunnlaget for å forstå bakgrunnen, samt hvordan de skal forholde seg til elever med psykiske problemer.
Vi tilbyr foredrag om skolenærvær som webinar. Dropout, skolevegring og ufrivillig skolefravær er alle begreper som benyttes. På dette kurset lærer du hvordan du kan ta grep for å fremme nærvær i skolen, samt forebygge skolefraværssaker.
Vi tilbyr kurs om systematisk innsats for et trygt og godt læringsmiljø. Hvordan kan vi skape en helhetlig tilnærming til å forbedre skolemiljøet, slik at alle elever føler seg trygge både faglig og sosialt?
Vi tilbyr kurs om utfordrende atferd i skolen. Et praktisk dagskurs med Terje Wårheim med konkrete verktøy for hvordan du kan forstå, analysere og håndtere utfordrende atferd, før den eskalerer.
Vi tilbyr webinar om vold og trusler for skoleansatte. Skoleansatte er blant yrkesgruppene som er mest utsatt for vold og trusler. Forskning fra Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI), viser at 1 av 4 lærere på grunnskolen har opplevd vold- og trusselepisoder på jobb.
Vi tilbyr bachelor i friluftsliv. Bachelor i friluftsliv er en utdanning som kombinerer personlig interesse for friluftsliv med friluftsliv som fag, og som kilde til helse og livskvalitet for alle aldersgrupper uavhengig av ambisjonsnivå.
Vi tilbyr bachelor i Sport Management. Gjennom studiet tilegner studentene seg kunnskap som gir forutsetning for ledelse og arbeid i idrettsorganisasjoner og i frivillig, offentlig eller kommersiell sektor.
Vi tilbyr bachelor i trenerrollen og idrettspsykologi. Fysisk og mental forståelse er viktige elementer i arbeid med mennesker, enten det gjelder som trener i et idrettslag eller på landslaget, eller som idrettspsykologisk veileder og koordinator i et særforbund.
Vi tilbyr bachelor i trening, helse og prestasjon. Utdanningen gir deg mulighet til å spille en viktig rolle for andre mennesker enten det er på individ, gruppe eller samfunnsnivå gjennom arbeid med fysisk aktivitet, helse og fysisk yteevne.
Masterprogrammet "European Master in Health and Physical Activity" (EMHPA) fokuserer på fysisk aktivitet i et folkehelseperspektiv og på anvendelsen av fysisk aktivitet og trening i helsefremmende arbeid, forebygging og rehabilitering.
Ønsker du å studere idrett og samtidig jobbe som frivillig bistandsarbeider i andre kulturer? Studiet gir deg innsikt i forholdet mellom idrett og internasjonalt utviklings- og fredsarbeid, i andre kulturer og i idrett som kulturfenomen.
Vi tilbyr nettkurs om idrettens organisasjoner og organisering. Gjennom kurset får du innsikt i idrettens organisasjoner, og hvordan disse er organisert. Mest vekt legges på norske forhold, men også internasjonal idrett inngår i kurset.
Vi tilbyr deltidsstudie i kroppsøving del 1. Målsettingen med deltidsstudiet er å gi lærere formell kompetanse til å undervise i kroppsøvingsfaget i skolen.
Vi tilbyr deltidsstudie i kroppsøving del 2. Studiet gir forståelse av mennesket i bevegelse både fra naturvitenskapelige og samfunnsvitenskapelige perspektiver.
Lærerutdanningen i praktiske og estetiske fag for trinn 1 – 13, kroppsøving og idrettsfag, utdanner lærere til å arbeide profesjonelt med barn og unges utvikling og læring.
Idrett og trenerrollen gir fordypningen og kunnskap i ulike tverrfaglige perspektiver på trenervirksomhet og ferdighetsutvikling, ulike teoretiske rammeverk som danner grunnlag for evnen til å forstå, forutsi og påvirke atferd, læring og utvikling i ulike idrettskontekster.
Vi tilbyr master i idrettsfysioterapi. Masterprogrammet i idrettsfysioterapi gir deg kunnskap og ferdigheter i å utføre klinisk arbeid og forskningsarbeid. Du lærer om forebygging, behandling og rehabilitering av idrettsskader.
Kandidater med en mastergrad i idrettsmedisin har forutsetninger for å kartlegge, gjennomføre, kommunisere og evaluere aktivtetsrelaterte tiltak innen helsefremming, forebygging og behandling av livsstilssykdom og helseproblemer knyttet til idrettsutøvelse.
Studiet?egner seg for de som ønsker å jobbe innen idretts- og undervisningssektoren eller?i kontekster og praksiser?hvor fysisk aktivitet og idrettspsykologi er relevant.
Studiet integrerer teori og praksis fra humaniora og samfunnsvitenskapene blant annet gjennom å samarbeide rundt forskning og utvikling med det brede arbeidslivsfeltet. Dette inkluderer statlig og kommunal forvaltning, private bedrifter, organisasjoner og andre offentlige organ.
Studiet tar for seg hvordan man kan jobbe pedagogisk med å begrunne, forstå og legge til rette for menneskers danning, utvikling og læring i ulike aktivitetskontekster.
Programmet gir kvalifikasjoner for å kunne jobbe som personlig trener (PT) for friske, voksne mennesker. Undervisningen inkluderer oppdatert forskningsbasert og praktisk kunnskap innen treningslære, øvelsesanalyse, PT-rollen og oppfølging av kunder, treningsplanlegging og praktisk trening.
Det ettårige påbygningsstudiet fysisk aktivitet og funksjonshemming lærer studentene å legge til rette for fysisk aktivitet, idrett, kroppsøving og friluftsliv (også kalt bevegelsesaktiviteter) for mennesker med ulike funksjonshemminger.
Vi tilbyr praktisk-pedagogisk utdanning (PPU). Praktisk- pedagogisk utdanning gir deg kunnskap om praktisk og teoretisk pedagogikk. Gjennom fagdidaktikk i kroppsøving lærer du hvordan du kan formidle din idrettsfaglige kompetanse fra bachelorstudiene til elever på ulike nivåer.
Studiet integrerer teori og praksis i sport management, blant annet innenfor organisasjon og ledelse, samt markedsføring og kommunikasjon. Samarbeid med arbeidslivet om forskning og utvikling vektlegges.
Vi tilbyr kurs i trening og kreft / AKTIV-instruktør. Som AKTIV-instruktør vil du kunne gi kvalifiserte råd og veilede pasienter om trening etter gjennomgått kreftbehandling. På emnet AKTIV-instruktør får du økt kunnskap og kompetanse om det å trene personer som har gjennomgått kreftbehandling.
Årsstudiet i idrett og samfunn benytter filosofiske, sosiologiske, kulturelle og historiske perspektiver til å vurdere idrett som kulturfenomen, og hvilken verdi idretten har i samfunnet.
Vi tilbyr gratis webinar om cybersikkerhet for industrielle automatiserings- og kontrollsystemer. Kurs om operasjonell teknologi (OT) og industriell cybersikkerhet iht. IEC 62443. Meld deg på og få tips til hva du kan gjøre for å sikre dine OT-systemer.
Vi tilbyr kurs om IEC 62443 - cybersikkerhet for operasjonell teknologi (OT) på engelsk. Få en god forståelse for IEC 62443 og hvordan du kan jobbe med å sikre dine OT-systemer. Etter kurset vil du være i stand til ta i bruk det du har lært i praksis i egen virksomhet.
Vi tilbyr nettkurs om IEC 62443 - introduksjonskurs i cybersikkerhet for operasjonell teknologi (OT). Få en grunnleggende forståelse for IEC 62443 og hvordan du kan jobbe med å sikre dine OT-systemer. Etter kurset vil du ha økt kunnskap om OT og hva din bedrift må jobbe med videre.
Vi tilbyr kurs med introduksjon til NIS2 som nettkurs. Dette kurset gir en grunnleggende innføring i NIS2-direktivet og er perfekt for deg som ønsker å forstå de grunnleggende kravene og hvordan de påvirker din virksomhet.
Vi tilbyr utdanning som diplomert integreringspedagog som onlinekurs. Utdannet integreringspedagog er en utdanning som leder til en jobb som gir mennesker et bedre liv gjennom en god start i det nye hjemlandet.
Vi tilbyr utdanning som sertifisert administrator som onlinekurs. Brenner du for service? Er du strukturert, grundig og liker å ha orden? Da er administrasjon et yrke for deg og vi har utdanningen som tar deg dit. Hos oss kan du studere en yrkesfaglig utdanning etter dine forutsetninger.
Vi tilbyr utdanning som sertifisert billedkunstner som onlinekurs. Vil du jobbe i et kunstnerisk yrke i fremtiden? Her kan du ta det første steget og få det grunnleggende innen tegning og maling samtidig som du utvikler din kunstneriske personlighet.
Vi tilbyr utdanning som sertifisert markedsføringsassistent som onlinekurs. En markedsføringsassistent må være grundig, kreativ og trives med å kommunisere både internt og eksternt.
Vi tilbyr utdanning som sertifisert sosialpedagog som onlinekurs. Målet med utdanningen er at studenten etter fullført utdanning har tilegnet seg de kunnskaper som kreves for kvalifisert og selvstendig arbeid innen fagfeltet.
Sertifikatet gir etter 12 måneders fartstid som sertifisert ansvarshavende vaktoffiser (styrmann) på bro rett til å føre yrkesbåter inntil 500 BT i Nord – og Østersjøfart.
Certificate of competency Deck officer class 5 gives the right to serve on ships with a gross tonnage of less than 500 in North and Baltic shipping as Duty Officer in charge or/and Chief Mate.
TEMAKVELD Svein H. Høgberg. Dizzie Tunes historie Tema: Svein Helge Høgberg med Dizzie Tunes historie / film
TEMAKVELD: "Forbudstid og smuglerkongen fra Sandefjord" v/ Tron Wigeland Nilsen. Tron Wigeland Nilsen er bosatt i Stavern og samler stoff om kystkultur med utgangspunkt i Larvik og tilstøtende områder.
Torsdag 3. april kommer den profilerte folkeminnegranskeren, forfatteren og foredragsholderen Thor Gotaas på besøk på Hedrum bygdetun. Tema for foredraget vil bli annonsert senere: det vil ta utgangspunkt i en av Gotaas´ mange bøker