Skriveopplæring i videregående skole - bedriftsinternt



Kursarrangør: KURS I SKOLEN
Sted: Hele landet, vi kommer til dere
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: fra 3 timer
Pris: fra 19.000

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om skriveopplæring i videregående skole for lærere i den videregående skole. Hvordan kan vi jobbe med formativ vurdering i skriveopplæringen i et treårig løp, slik at elevene blir godt forberedt til videre studier?

Innhold:
Elevenes evne til å bearbeide og vurdere egne tekster har kommet inn i LK20, og de tradisjonelle heldagsprøvene er kanskje ikke så aktuelle fremover. Hvordan kan vi jobbe med skriveopplæring i tråd med læreplanen? Hva forventes av elevene i skrivearbeidet, og hvordan kan vi legge til rette for god, studieforberedende skriving? Kurset fokuserer på formativ vurdering og hvordan elevene kan trenes i tekstrevisjon. Kurset er praktisk rettet med eksempler på oppgaver som er både norskfaglige og tverrfaglige.

Kursholder: Gitte Koller

Gitte Koller har over tjue års erfaring som lektor i videregående skole. Hun er utdannet Cand. Philol. ved Universitetet i Oslo og jobber i dag ved Hadeland videregående skole, hvor hun underviser i norsk, engelsk og historie, i tillegg til å være fagkoordinator i norsk. Hun har mange års erfaring som sensor ved sentralgitt skriftlig eksamen i norsk og har også erfaring som oppmann ved eksamen og som klagesensor. Hun er særlig interessert i skriveopplæring og å utvikle elevenes revisjonskompetanse som et ledd i studieforberedningen.

Målgruppe for kurset:
Dette kurset retter seg mot lærere i den videregående skole

Vis flere tilsvarende kurs: