Et komediedrama i fire akter - bedriftsinternt



Kursarrangør: KURS I SKOLEN
Sted: Hele landet, vi kommer til dere
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 timer
Pris: 16.000

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om et komediedrama i fire akter for lærere i ungdoms- og videregående skole. I dette kurset får du et humoristisk, men dypt alvorlig, blikk på de skoleansattes mange roller i det sosiale samspillet i skolehverdagen.

Innhold:
Å jobbe i skolen er å primært jobbe med kommunikasjon. Det ropes høyt i media om lærerens mange hatter, og virvaret lærerne kan kjenne på i de raske hatteskiftene og rollebyttene. Vi er - skal vi tro det vi leser, og det skal vi vel? - lærere, men også psykologer, helsesøstre, mammaer og pappaer, og sykepleiere og advokater og underholdere og drittsekker! og kjempesnille, og «sjuke i huet»…

Mest av alt er vi mennesker og pedagoger. Og vi jobber med kommunikasjon. Så, hvordan holde tunga rett i munnen, fylle rollene, men ha pedagoghatten på? I dette kurset vil det bli gitt nyttige perspektiver på lærerprofesjonen anno 2023, og målet er at du også skal kjenne at du får profesjonsfaglig påfyll. Kurset tar utgangspunkt i det sosiale samspillet i lærertilværelsen, på en helt vanlig ungdoms- og videregående skole, med helt vanlige lærere og elever.

Kursholder: Elin Normand

Elin Normand jobber som kurs- og foredragsholder og er i tillegg lærer på videregående skole. Hun har de siste årene holdt en rekke foredrag og kurs for lærere og ledere i grunnskolen og videregående. Elin er faglig oppdatert, og formidler med humor og tydelighet. I sine foredrag og kurs tar hun opp temaer som vurderingspraksis, lærernes handlingsrom, medvirkning, fagfornyelsen, endrings- og utviklingsarbeid, tilpasset opplæring og relasjonskompetanse.

Elin har en bred systemforståelse innenfor skolen, og et ønske om å bidra til en lærende og utviklende kultur som passer tiden vi lever i. Hun brenner for at skolen skal være en arena som passer alle elever.

Målgruppe for kurset:
Dette kurset retter seg mot lærere i ungdoms- og videregående skole

Vis flere tilsvarende kurs: