Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Bedre brød med surdeig - online

Vi tilbyr online surdeigsbakekurs på ditt eget kjøkken. Bli med på surdeigsbakekurs online på ditt eget kjøkken. Surdeig gir mer magevennlige brød, pizza og boller, i tillegg til at det smaker fantastisk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 580 kr

Den beste babymaten - online

Vi tilbyr onlinekurs om den beste babymaten. Kostholdet har stor betydning for barnets utvikling og helse. Margit Vea deler sine råd og om hvilke matvarer og hva som næring som er bra for barnet de første leveårene, samt gir tips og demonstrerer noen smakfulle og næringsrike retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 350 kr

Fiks tarmen og resten fikser seg selv - online

Vi tilbyr onlinekurs om fiks tarmen og resten fikser seg selv. Dette kurset gir deg gode verktøy for hvordan du kan fikse tarmen, restituere tarmen din som igjen vil påvirke helsen din positivt. Kurset ligger i egen Facebookgruppe, og du kan stille spørsmål i gruppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 580 kr

Hvordan forebygge og dempe stress med mat, urter, pust - nettkurs

Vi opplever alle stress i livet, noen mer enn andre. I dette webinaret deler vi egne erfaringer om hvordan forebygge stress. Eva snakker også om hvor viktig det er å puste riktig. I slutten av webinarer praktiserer vi noen enkle meditasjonsøvelser og Qigong.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 250 kr

Julens beste godteri og snacks - onlinekurs

Vi tilbyr onlinekurs om julens beste godteri og snacks. Julen kommer fortere enn du aner, og hva er vel bedre enn å møte den med det beste julegodtet? Bli med på kurs der du fyller opp med julens godteri og snacks fra eget kjøkken!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 490 kr

Kraftkokekurs - online

Vi tilbyr online kraftkokekurs. Høsten er tiden for å koke kraft. I fryseboksen min ligger det nå bein av lam og hjort, samt økologiske høner som utover vinteren skal bli til nydelig kraft som kan brukes i mange retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 450 kr

Nybegynnerkurs i fermentert drikke - online

Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke. Lære å lage sprudlende vannkefir og kombucha, sunne festdrikker som er gode for magen. Du får tilsendt kulturer i posten slik at du kommer raskt i gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 420 kr

Nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat - online

Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat. Fermentert mat og drikke er gull verdt for mage og tarm. Margit Vea viser hvordan lage vannkefir og kombucha, deler historier, tips og demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 550 kr

Webinar: Helseutfordringene dine kan skyldes fettmangel

Vi tilbyr webinar om helseutfordringer kan skyldes fettmangel. Fett er et viktig næringsstoff gjennom hele livet, fra befruktning til død. Sliter du med tørr og skrukkete hud, dårlig hukommelse, vekt, betennelser og slitenhet?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 250 kr

Webinar: Spiselige alger er supermat for tarmfloraen

Peggy Ellingsen, en av de i Norge som har mest kunnskap om alger, er med i sendingen 22 april 2025. Hun er fra Lofoten og har de siste sju årene arbeidet med spiselige alger, hvordan høste, behandle, oppbevare og hvilke fordeler de har for helsa vår

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 250 kr

Webinar: Tilsetningsstoffer forurenser tarmfloraen

Velkommen til livesending hvor jeg går gjennom de mest brukte tilsetningsstoffene og hvordan de påvirker tarmfloraen vår, mikrobene i vårt indre jordsmonn. Hvis vi kan si at naturlig mat er din medisin, kan vi si at død industrimat er din gift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 250 kr

Magnesiumprotokollen og ren mat

Vi tilbyr et helgekurs i magnesiumprotokollen og ren mat. Anne Gørild og Tore Holtskog er vertskap og byr på vakker natur, ren luft og deilig mat som gjør godt for kroppen. nå inviterer de til et langhelg opphold som gir kunnskap og inspirasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 4 dager fra 5.970 kr

Veganer i 28 dager

Dette nettkurset er en effektiv kostholdsplan som hjelper deg å komme i ditt livs beste form med plantebasert mat. Du får daglig inspirasjon til å bytte ut faste matvaner med nye plantebaserte ingredienser - samtidig vil du merke at maten du spiser påvirker helsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 28 dager 373.75 kr

Brødbakst - surdeig og urkorn på på Karin & Lizas Småbruk

Vi holder kurset Brødbakst - surdeig og urkorn på på Karin & Lizas Småbruk. Langtidsheving, elting, bretting, gamle kornsorter og surdeig. Vil du lære å bake smakfulle og næringsrike brød med spelt, emmer, rug og andre gamle kornsorter?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 31.10.2025 (+1) 1 dag31.10.2025 (+1) 2.790 kr

Fermentering - Bakterie & kultur på Karin & Lizas Småbruk

Vi tilbyr kurs i fermentering - Bakterie & kultur på Karin & Lizas Småbruk. Oppdag magien med fermentering – smak, helse og tradisjon i ett! Fermentering er mer enn en trend, det er en eldgammel metode som gir maten dypere smak, bedre holdbarhet og flere helsefordeler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 21.11.2025 (+1) 1 dag21.11.2025 (+1) 2.790 kr

Fiskefangst - Ferskvann og saltvannsfisk på Karin & Lizas Småbruk

Vi holder kurset Fiskefangst - Ferskvann og saltvannsfisk på Karin & Lizas Småbruk. Mestre fiskeretter – fra filetering til graving, og bli kjent med tang! I løpet av kurset fileterer du din egen fisk, graver røye, baker fisk i saltskorpe og lager fiskekaker fra bunnen av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 08.11.2025 1 dag08.11.2025 2.790 kr

Glutenfri bakst– Sunt & næringsrikt på Karin & Lizas Småbruk

Knekk koden til glutenfri bakst og lær å lage alt fra surdeigsbrød, pizza, paier til søte kaker! På dette kurset kombinerer vi teori og praksis. Du baker alt selv med veiledning fra kokken vår, Karin. I løpet av dagen lager vi glutenfritt surdeigsbrød, pizza, pai og saftige muffins.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 05.12.2025 (+2) 1 dag05.12.2025 (+2) 2.790 kr

Grønn matglede – Grønnsaker & belgfrukter

Vi tilbyr kurs om grønn matglede – Grønnsaker & belgfrukter på Karin & Lizas Småbruk Lær å trylle med grønnsaker og belgfrukter til fullverdige måltider. Bli med på en inspirerende dag hvor grønnsaker og belgfrukter får spille hovedrollen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.790 kr

Hele dyret – Lam og fårekjøtt på Karin & Lizas Småbruk

Mestre lam og sau – fra praktiske metoder til utnyttelse av innvoller! Lam og sau har vært en del av det norske kjøkkenet i generasjoner – men det finnes så mye mer enn bare fårikål og lammestek!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 01.11.2025 1 dag01.11.2025 1.850 kr

Høns i hagen – Hønsehold & fjærkre på Karin & Lizas Småbruk

Drømmer du om egne høner i hagen – eller vil du lære mer om fjærkrehold? Når man begynner med høner, ender, kalkuner, vaktler eller andre fjærkre, dukker det raskt opp mange spørsmål – og etter hvert enda flere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 13.03.2026 1 dag13.03.2026 2.490 kr

Høns i magen – Slakt & hold på Karin & Lizas Småbruk

Vi tilbyr kurs om Høns i magen – Slakt & hold på Karin & Lizas Småbruk. På dette kurset lærer du både om hønsehold og hvordan du slakter fjærkre på en human måte. Vi viser deg hvordan hele dyret kan brukes – fra hjerte og lever til krås og lunger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 24.10.2025 (+1) 1 dag24.10.2025 (+1) 2.790 kr

Konservering & hermetisering på Karin & Lizas Småbruk

Bli med på kurs om konservering & hermetisering - Fyll kjelleren med egenprodusert mat på Karin & Lizas Småbruk. Du får tips og triks gjennom hele dagen, og du vil føle deg både inspirert og trygg nok til å sette i gang hjemme!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 21.03.2026 1 dag21.03.2026 1.950 kr

Kraft, sauser og gryteretter på Karin & Lizas Småbruk

Smaken av høst .Bli med på en inspirerende dag hvor vi utforsker hemmelighetene bak god kraft, smakfulle sauser og fyldige gryteretter. Mange tror at det å lage kraft bare handler om å legge noen bein i en gryte med vann – men det ligger mer bak enn man skulle tro.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.790 kr

Pastalykke - ettermiddagskurs - på Karin & Lizas Småbruk

Det er noe helt eget med hjemmelaget pasta – den fyldige smaken, den myke konsistensen, og ikke minst gleden av å lage mat fra bunnen av. På dette kurset lærer du å lage fersk pasta og ravioli på tradisjonelt vis, med norske meltyper og råvarer i sesong.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 28.11.2025 (+1) 4 timer28.11.2025 (+1) 1.850 kr

Pølsemakeriet – Grillpølser & spekepølser

Vi tilbyr kurs i grillpølser & spekepølser i Pølsemakeriet på Karin & Lizas Småbruk.Har du lyst til å lære kunsten å lage dine egne pølser? Enten du drømmer om saftige grillpølser, krydderet chorizo eller ekte spekepølser, er dette kurset for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 16.01.2026 (+1) 1 dag16.01.2026 (+1) 2.790 kr

Pølsemakeriet – Grillpølser, julepølser & spekepølser

Har du lyst til å lære kunsten å lage dine egne pølser? Enten du drømmer om saftige grillpølser, krydrede chorizo eller ekte spekepølser, er dette kurset for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 13.12.2025 1 dag13.12.2025 2.790 kr

Selvberging på våren på Karin & Lizas Småbruk

Bli med på kurs om selvberging på våren på Karin & Lizas Småbruk. Gjør deg klar for sesongen, konservering & hermetisering! Vårens første skritt mot et selvforsynt liv!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 21.03.2026 1 dag21.03.2026 2.790 kr

Soppkurven– Sanking & konservering på Karin & Lizas Småbruk

Er du glad i sopp, men holder deg mest til kantarell og steinsopp? Ønsker du å lære mer om hvordan du kan bruke og bevare dem – og bli tryggere med soppkurven? På dette kurset får du både kunnskapen og inspirasjonen du trenger for å sanke, bruke og konservere sopp.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.790 kr

Spekemat, kjøttpålegg & konservering på Karin & Lizas Småbruk

Vi tilbyr kurs om spekemat, kjøttpålegg & konservering på Karin & Lizas Småbruk. Lær gamle teknikker for å lage holdbare og smakfulle produkter – fra bacon og spekepølse til lammerull og leverpostei.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 14.11.2025 (+1) 1 dag14.11.2025 (+1) 2.790 kr

Ville vekster- Sanking & matlaging på Karin & Lizas Småbruk

Bli med på kurs om ville vekster - Sanking & matlaging på Karin & Lizas Småbruk. På dette kurset lærer du å kjenne igjen, sanke, bearbeide og bruke ville vekster – fra skog og eng til gryte og glass. Dagen før kurset sanker vi et bredt utvalg ville vekster, slik at du får lære om mange ulike plante

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 12.06.2026 1 dag12.06.2026 2.790 kr

Ysting - gouda og camembert på Karin & Lizas Småbruk

Vi holder kurset Ysting - gouda og camembert på Karin & Lizas Småbruk. Bli med på en lærerik dag der vi forvandler fersk melk til camembert og gouda. Sammen med Liza – erfaren yster og kursholder – blir du trygt guidet gjennom hele prosessen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 20.02.2026 1 dag20.02.2026 2.790 kr

Ysting på kjøkkenet - feta og ferskost på Karin & Lizas Småbruk

Vi tilbyr kurs om feta og ferskost på Karin & Lizas Småbruk. Fra fersk melk til hjemmelagde oster og syrnede melkeprodukter. På dette kurset du lærer å lage ferskost, fetaost, ricotta, tjukkmjølk og yoghurt – sammen med Liza, erfaren yster som guider deg trygt gjennom hele prosessen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 30.01.2026 1 dag30.01.2026 2.790 kr

Asiatiske smaker

Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken. Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består av bla. Jianbing med and, spareribs og Tod mun pla(thai fiskekake).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 24.10.2025 (+2) 4 timer24.10.2025 (+2) 1750 kr

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 07.11.2025 3 timer07.11.2025 1.750 kr

Champagnelunsj

Bli med på Champagnelunsj – den perfekte lørdagsaktiviteten! Start lørdagen med noe ekstra hyggelig – bli med på vår Champagnelunsj! Perfekt for en formiddag med vennegjengen eller en date med kjæresten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 15.11.2025 4 timer15.11.2025 2.250 kr

Chardonnay og skalldyr

Velkommen til en smakfull reise der Chardonnay møter sesongens beste skalldyr.Velkommen til vårt nye mat- og vinkurs, Chardonnay og skalldyr! På dette kurset lærer du hvordan Chardonnay i ulike stiler kan fremheve de beste smakene i norske skalldyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 01.11.2025 (+1) 4 timer01.11.2025 (+1) 2.250 kr
Oslo, Grünerløkka 06.12.2025 4 timer 06.12.2025 2.250 kr

Fiskekurs

Lær å tilberede fisk sammen med våre kokker. Vi tar for oss steking, baking og posjering samt ulike speketeknikker. Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilken kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 11.11.2025 4 timer11.11.2025 2100 kr

Fransk mat og vin i kombinasjon

Vi tilbyr matkurset fransk mat og vin i kombinasjon. Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk fransk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 31.10.2025 (+4) 4 timer31.10.2025 (+4) 2.500 kr
Oslo, Grünerløkka 11.11.2025 4 timer 11.11.2025 2.500 kr
Oslo, Grünerløkka 18.11.2025 4 timer 18.11.2025 2.500 kr
Oslo, Grünerløkka 02.12.2025 4 timer 02.12.2025 2.500 kr
Oslo, Grünerløkka 16.12.2025 4 timer 16.12.2025 2.500 kr

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat. Med respekt for de beste råvarer og godt håndverk er med god grunn at det franske kjøkkenet er et av de klassiske verdenskjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 31.10.2025 (+4) 4 timer31.10.2025 (+4) 1.750 kr

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk italiensk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 2.500 kr
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 14.11.2025 4 timer14.11.2025 2.500 kr

Italienske smaker

Kvelden starter med en gjennomgang av den italienske matfilosofien og kveldens meny. Vi produserer cavatelli fra bunnen av og du vil bli godt kjent med hele prosessen slik at du lett kan gjøre det selv hjemme. Du lærer å lage en perfekt cavatelli, caponata, kalv piccata og egen biscotti.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 30.10.2025 (+2) 4 timer30.10.2025 (+2) 1.750 kr

Kjøttkurs

På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon av sesongens beste kjøtt. Kurset lærer deg alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 04.11.2025 4 timer04.11.2025 2200 kr

Kokkekamp på kulinarisk akademi

Perfekt for grupper som ønsker seg noe mer enn bare middag, men ikke ønsker et fullt matlagingskurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka

KULINARISK TEAMBUILDING på kulinarisk akademi

Dette kurset passer veldig godt for grupper som ønsker en hyggelig teambuildingaktivitet! Skal du arrangere et hyggelig arrangement og ønsker en aktivitet som passer for alle å enhver? Da er kulinarisk teambuilding noe for dere!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka

LEIE LOKALE - Kulinarisk akademi

Finn Oslo’s flotteste lokaler, fra tidligere industriområdet på Akerselva ved Sagene ned til Vulkan. Der øst møter vest mellom verdens kuleste bydel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka

Mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 07.11.2025 4 timer07.11.2025 2.500 kr
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 4 timer 2.250 kr

Matkurs - Kokkenes rebusløp

En smaksrik aften med en morsom aktivitet. Perfekt for grupper som ønsker seg noe mer enn bare middag, men ikke ønsker et matlagingskurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka

Matkurs - Litt å lage, litt å spise

Passer godt for kundearrangement og som en enklere teambuildingaktivitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka

Matkurs - Lunsjkurs

I løpet av 1,5 time får man et kort lærerikt kurs og har en hyggelig lunsj i inspirerende omgivelser. Passer perfekt for dere som ønsker et avbrekk i løpet av en travel arbeidsdag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka

Møtepakke kombinert med lunsjkurs på kulinarisk akademi

Vi har et bredt mat- og drikketilbud, hyggelig atmosfære og en gjeng kokker som står klare for å gi deg en uforglemmelig kulinarisk opplevelse. Ønsker du en møtepakke kombinert med lunsjkurs? Ta kontakt så skreddersyr vi det som vil passer dere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka

MØTEPAKKE MED LUNSJ på kulinarisk akademi

På utkikk etter enmøtepakke med lunsj for ditt neste selskap? Legg ditt neste møte og selskap til oss. Vi har et bredt mat- og drikketilbud, hyggelig atmosfære og en gjeng kokker som står klare for å gi deg en uforglemmelig kulinarisk opplevelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka

Nordiske Smaker - Kokkekurs

Bli med på et kokkekurs som tar for seg det nordiske kjøkken! Med suksessen til våre kurs basert på kjente verdenskjøkken, kommer neste utvidelse. Vi gleder oss til å introdusere - Nordiske smaker!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 06.11.2025 4 timer06.11.2025 1750 kr

Ost og Vin i Kombinasjon

Vår vinkelner og ostekjenner gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 07.11.2025 (+1) 3 time07.11.2025 (+1) 1450 kr
Oslo, Grünerløkka 29.11.2025 3 time 29.11.2025 1450 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 29.10.2025 (+1) 29.10.2025 (+1) 1.750 kr

Pizzakurs

God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Våre kokker lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzabunn med forskjellige sauser og tilbehør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 31.10.2025 (+2) 3 timer31.10.2025 (+2) 1.750 kr

Riesling & Dimsum

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.10.2025 (+4) 3 time25.10.2025 (+4) 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 08.11.2025 3 time 08.11.2025 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 22.11.2025 3 time 22.11.2025 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 13.12.2025 3 time 13.12.2025 1.600 kr
Oslo, Grünerløkka 20.12.2025 3 time 20.12.2025 1.600 kr

Sauser til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 29.10.2025 (+1) 29.10.2025 (+1) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 13.11.2025 13.11.2025 1.750 kr

Spanske Smaker

Vi begynner med å se litt på filosofien bak spansk matlaging og kveldens meny! På dette kurset jobber vi med retter og teknikker som har fått signaturstatus i Spansk mat som: Escabeche, grillet lam, bønnestuing og baskisk ostekake, for å neve noe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 28.10.2025 (+1) 28.10.2025 (+1) 1.750 kr

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss i Mathallen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 3 timer 1.750 kr
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 30.10.2025 (+2) 3 timer30.10.2025 (+2) 1750 kr

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grûnerløkka Oslo, Grûnerløkka 3 timer 1.750 kr

Vin og Vilt sesongens mat og vin

Velkommen til årets mat og vin med vilt i fokus! Vi inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk mat og vin med olympisk mester i kokkekunst Kjell-Patrick. Dere kan lene dere tilbake å nyte kvelden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 23.10.2025 4 timer23.10.2025 2.500 kr

4 Ikoniska italenska drinkar aperitivo &plock

Välkommen till 4 Ikoniska italenska drinkar aperitivo &plock. Välkommen till vår dryckesprovning i Stockholms Hagastaden hos Al Dente Vino, där vi skålar för den italienska traditionen med Prosecco, Hugo, Aperol Spritz och Vermouth

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 05.11.2025 (+18) 1 1/2 time05.11.2025 (+18) 590 kr

Amaroneprovning - Det Bësta från Valpolicella

Välkommen till en oförglömlig vinupplevelse! På Al Dente Vino bjuder vi in till smakfulla vinprovningar flera dagar i veckan inklusive fredagar och passar alla oavsett vinkunskaper – en perfekt start på helgen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 25.10.2025 (+31) 2 timer25.10.2025 (+31) 790 kr

Baroloprovning - Italiens favorta rödvin

Välkommen till en oförglömlig vinupplevelse med Al Dente Vino! Tillsammans med våra italienska vinkännare får du smaka och lära dig mer om det italienska Barolo-vinet – passar perfekt som AW då alla kan vara med oavsett tidigare vinkunskaper!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 25.10.2025 (+23) 1 1/2 time25.10.2025 (+23) 890 kr

Fiesta Italiana - Bubblor, drinkar & aperitivo

Hos Al Dente Vino är varje dag en fredag – lättsamt, glatt och fullt av italiensk smakglädje! Vi bjuder in till en smakresa för dig som älskar fruktiga viner, sprudlande bubblor och festliga drinkar att njuta tillsammans med vänner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 10.01.2026 (+16) 1 1/2 time10.01.2026 (+16) 790 kr

Grappaprovvning

Vilken grappa lyfter fram de subtila tonerna i mörk choklad? Och hur samspelar Italiens mest ikoniska destillat med traditionellt caffè mokka? Upptäck konsten att balansera sötma, bitterhet och styrka i vår grappaprovning i Stockholm som fördjupar sig i italiensk smaktradition.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 06.11.2025 (+46) 1 1/2 time06.11.2025 (+46) 790 kr
Sverige 20.11.2025 1 1/2 time 20.11.2025 790 kr
Sverige 03.12.2025 1 1/2 time 03.12.2025 790 kr
Sverige 13.12.2025 1 1/2 time 13.12.2025 790 kr
Sverige 17.12.2025 1 1/2 time 17.12.2025 790 kr
Sverige 08.01.2026 1 1/2 time 08.01.2026 790 kr
Sverige 10.01.2026 1 1/2 time 10.01.2026 790 kr
Sverige 14.01.2026 1 1/2 time 14.01.2026 790 kr
Sverige 16.01.2026 1 1/2 time 16.01.2026 790 kr
Sverige 22.01.2026 1 1/2 time 22.01.2026 790 kr
Sverige 24.01.2026 1 1/2 time 24.01.2026 790 kr
Sverige 31.01.2026 1 1/2 time 31.01.2026 790 kr
Sverige 04.02.2026 1 1/2 time 04.02.2026 790 kr
Sverige 06.02.2026 1 1/2 time 06.02.2026 790 kr
Sverige 12.02.2026 1 1/2 time 12.02.2026 790 kr
Sverige 13.02.2026 1 1/2 time 13.02.2026 790 kr
Sverige 19.02.2026 1 1/2 time 19.02.2026 790 kr
Sverige 21.02.2026 1 1/2 time 21.02.2026 790 kr
Sverige 25.02.2026 1 1/2 time 25.02.2026 790 kr
Sverige 27.02.2026 1 1/2 time 27.02.2026 790 kr
Sverige 05.03.2026 1 1/2 time 05.03.2026 790 kr
Sverige 07.03.2026 1 1/2 time 07.03.2026 790 kr
Sverige 14.03.2026 1 1/2 time 14.03.2026 790 kr
Sverige 18.03.2026 1 1/2 time 18.03.2026 790 kr
Sverige 20.03.2026 1 1/2 time 20.03.2026 790 kr
Sverige 26.03.2026 1 1/2 time 26.03.2026 790 kr
Sverige 27.03.2026 1 1/2 time 27.03.2026 790 kr
Sverige 02.04.2026 1 1/2 time 02.04.2026 790 kr
Sverige 04.04.2026 1 1/2 time 04.04.2026 790 kr
Sverige 08.04.2026 1 1/2 time 08.04.2026 790 kr
Sverige 10.04.2026 1 1/2 time 10.04.2026 790 kr
Sverige 16.04.2026 1 1/2 time 16.04.2026 790 kr
Sverige 18.04.2026 1 1/2 time 18.04.2026 790 kr
Sverige 25.04.2026 1 1/2 time 25.04.2026 790 kr
Sverige 29.04.2026 1 1/2 time 29.04.2026 790 kr
Sverige 01.05.2026 1 1/2 time 01.05.2026 790 kr
Sverige 07.05.2026 1 1/2 time 07.05.2026 790 kr
Sverige 08.05.2026 1 1/2 time 08.05.2026 790 kr
Sverige 14.05.2026 1 1/2 time 14.05.2026 790 kr
Sverige 16.05.2026 1 1/2 time 16.05.2026 790 kr
Sverige 20.05.2026 1 1/2 time 20.05.2026 790 kr
Sverige 22.05.2026 1 1/2 time 22.05.2026 790 kr
Sverige 28.05.2026 1 1/2 time 28.05.2026 790 kr
Sverige 30.05.2026 1 1/2 time 30.05.2026 790 kr
Sverige 06.06.2026 1 1/2 time 06.06.2026 790 kr
Sverige 10.06.2026 1 1/2 time 10.06.2026 790 kr
Sverige 12.06.2026 1 1/2 time 12.06.2026 790 kr

Italiensk glasskurs - Gelato

Vi erbjuder kurser i Italiensk glasskurs - Gelato! Italienarna vet hur man gör glass! Vi på Al Dente vågar säga att vår glass är den krämigaste och godaste i hela stan: lär dig att göra den bästa gelaton i Stockholm!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 25.10.2025 (+28) 1 dag25.10.2025 (+28) 1.490 kr

La Dolce Vita - Premium vinprovning

Välkommen till La Dolce Vita, vår exklusiva dryckesprovning där vi samlar det bästa Italien har att erbjuda i ett glas – och på en tallrik.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 07.01.2026 (+26) 1 1/2 time07.01.2026 (+26) 590 kr

Pasta fresca - baka din egen pasta

Vi erbjuder kurset Pasta fresca - baka din egen pasta. Lär dig baka egen färsk pasta! Även om det nu finns mycket bra färdig färsk pasta att köpa så förblir italienarnas egen hemlagade pasta en stående favorit i köket. För visst är pasta en ren njutning?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 01.11.2025 (+38) 3 timer01.11.2025 (+38) 1.590 kr
Sverige 09.11.2025 3 timer 09.11.2025 1.590 kr
Sverige 11.11.2025 3 timer 11.11.2025 1.590 kr
Sverige 15.11.2025 3 timer 15.11.2025 1.590 kr
Sverige 17.11.2025 3 timer 17.11.2025 1.590 kr
Sverige 22.11.2025 3 timer 22.11.2025 1.590 kr
Sverige 30.11.2025 3 timer 30.11.2025 1.590 kr
Sverige 06.12.2025 3 timer 06.12.2025 1.590 kr
Sverige 09.12.2025 3 timer 09.12.2025 1.590 kr
Sverige 13.12.2025 3 timer 13.12.2025 1.590 kr
Sverige 15.12.2025 3 timer 15.12.2025 1.590 kr
Sverige 20.12.2025 3 timer 20.12.2025 1.590 kr
Sverige 07.01.2026 3 timer 07.01.2026 1.590 kr
Sverige 17.01.2026 3 timer 17.01.2026 1.590 kr
Sverige 22.01.2026 3 timer 22.01.2026 1.590 kr
Sverige 31.01.2026 3 timer 31.01.2026 1.590 kr
Sverige 05.02.2026 3 timer 05.02.2026 1.590 kr
Sverige 14.02.2026 3 timer 14.02.2026 1.590 kr
Sverige 19.02.2026 3 timer 19.02.2026 1.590 kr
Sverige 28.02.2026 3 timer 28.02.2026 1.590 kr
Sverige 05.03.2026 3 timer 05.03.2026 1.590 kr
Sverige 14.03.2026 3 timer 14.03.2026 1.590 kr
Sverige 19.03.2026 3 timer 19.03.2026 1.590 kr
Sverige 28.03.2026 3 timer 28.03.2026 1.590 kr
Sverige 02.04.2026 3 timer 02.04.2026 1.590 kr
Sverige 11.04.2026 3 timer 11.04.2026 1.590 kr
Sverige 16.04.2026 3 timer 16.04.2026 1.590 kr
Sverige 16.04.2026 3 timer 16.04.2026 1.590 kr
Sverige 25.04.2026 3 timer 25.04.2026 1.590 kr
Sverige 30.04.2026 3 timer 30.04.2026 1.590 kr
Sverige 09.05.2026 3 timer 09.05.2026 1.590 kr
Sverige 14.05.2026 3 timer 14.05.2026 1.590 kr
Sverige 23.05.2026 3 timer 23.05.2026 1.590 kr
Sverige 28.05.2026 3 timer 28.05.2026 1.590 kr
Sverige 06.06.2026 3 timer 06.06.2026 1.590 kr
Sverige 11.06.2026 3 timer 11.06.2026 1.590 kr
Sverige 20.06.2026 3 timer 20.06.2026 1.590 kr
Sverige 25.06.2026 3 timer 25.06.2026 1.590 kr
Sverige 04.07.2026 3 timer 04.07.2026 1.590 kr

Pizzabakning & spritz mästerclass

Finns det en bättre kombination än en perfekt Aperol Spritz och en nygräddad pizza? Vi tror inte det – Låt vardagen övergå i fest med en kväll fylld av skratt, smakupplevelser och härlig gemenskap!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 07.11.2025 (+19) 3 timer07.11.2025 (+19) 890 kr

Pizzakurs - Lär dig baka, traditionell pizza

Upptäck hemligheten bakom Italiens mest älskade maträtt – pizza! Under ledning av vår passionerade pizzabagare Federico från Napoli, lär du dig konsten att göra riktigt knaprig pizza i Pinsa-stil.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 25.10.2025 (+20) 3 timer25.10.2025 (+20) 1.590 kr

Vardagsmat - Lär dig enkel italiensk mat

Vem vill inte äta gott alla dagar i veckan? Går det dessutom snabbt och är enkelt, blir varje måltid till en fest. Det här är en kurs som passar alla – matlagning all’Italiana gör vardagen enklare och godare!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 18.11.2025 (+15) 1 kveld18.11.2025 (+15) 1.540 kr

Veganskt al 'italiana

Föreställ dig att du står i ett ljuvligt italienskt kök, fyllt med doften av färska örter och rika, färgglada grönsaker – kom och laga fantastiska veganska rätter precis som man gör i Italien!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 04.11.2025 (+13) 1 kveld04.11.2025 (+13) 1.590 kr

Vegetariskt på italiensk vis

Drömmer du om att fördjupa dig i Italiens underbara matvärld av grön matlagning? Välkommen till en inspirerande vegetarisk matlagningskurs där du får lära dig att skapa autentisk italiensk vegetarisk mat med säsongsbetonade ingredienser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 03.11.2025 (+15) 1 kveld03.11.2025 (+15) 1.590 kr

Vinprovvning från Amarone och Chiianti til Barolo och flera

Välkommen till en oförglömlig vinprovning med Italiens bästa röda viner! Al Dente Vinos skickliga sommelierer guidar dig genom druvornas förtrollande värld odlade bland böljande kullar i Toscana och soliga Piemonte – varje sipp ger en smakexplosion av körsbär, kryddor, kaffe och choklad!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 24.10.2025 (+46) 2 timer24.10.2025 (+46) 790 kr
Sverige 31.10.2025 2 timer 31.10.2025 790 kr
Sverige 05.11.2025 2 timer 05.11.2025 790 kr
Sverige 13.11.2025 2 timer 13.11.2025 790 kr
Sverige 22.11.2025 2 timer 22.11.2025 790 kr
Sverige 28.11.2025 2 timer 28.11.2025 790 kr
Sverige 02.12.2025 2 timer 02.12.2025 790 kr
Sverige 05.12.2025 2 timer 05.12.2025 790 kr
Sverige 10.12.2025 2 timer 10.12.2025 790 kr
Sverige 12.12.2025 2 timer 12.12.2025 790 kr
Sverige 20.12.2025 2 timer 20.12.2025 790 kr
Sverige 05.01.2026 2 timer 05.01.2026 790 kr
Sverige 10.01.2026 2 timer 10.01.2026 790 kr
Sverige 17.01.2026 2 timer 17.01.2026 790 kr
Sverige 23.01.2026 2 timer 23.01.2026 790 kr
Sverige 31.01.2026 2 timer 31.01.2026 790 kr
Sverige 06.02.2026 2 timer 06.02.2026 790 kr
Sverige 07.02.2026 2 timer 07.02.2026 790 kr
Sverige 20.02.2026 2 timer 20.02.2026 790 kr
Sverige 21.02.2026 2 timer 21.02.2026 790 kr
Sverige 28.02.2026 2 timer 28.02.2026 790 kr
Sverige 02.03.2026 2 timer 02.03.2026 790 kr
Sverige 06.03.2026 2 timer 06.03.2026 790 kr
Sverige 14.03.2026 2 timer 14.03.2026 790 kr
Sverige 20.03.2026 2 timer 20.03.2026 790 kr
Sverige 21.03.2026 2 timer 21.03.2026 790 kr
Sverige 25.03.2026 2 timer 25.03.2026 790 kr
Sverige 27.03.2026 2 timer 27.03.2026 790 kr
Sverige 04.04.2026 2 timer 04.04.2026 790 kr
Sverige 11.04.2026 2 timer 11.04.2026 790 kr
Sverige 17.04.2026 2 timer 17.04.2026 790 kr
Sverige 25.04.2026 2 timer 25.04.2026 790 kr
Sverige 01.05.2026 2 timer 01.05.2026 790 kr
Sverige 02.05.2026 2 timer 02.05.2026 790 kr
Sverige 06.05.2026 2 timer 06.05.2026 790 kr
Sverige 08.05.2026 2 timer 08.05.2026 790 kr
Sverige 16.05.2026 2 timer 16.05.2026 790 kr
Sverige 23.05.2026 2 timer 23.05.2026 790 kr
Sverige 25.05.2026 2 timer 25.05.2026 790 kr
Sverige 29.05.2026 2 timer 29.05.2026 790 kr
Sverige 06.06.2026 2 timer 06.06.2026 790 kr
Sverige 12.06.2026 2 timer 12.06.2026 790 kr
Sverige 13.06.2026 2 timer 13.06.2026 790 kr
Sverige 17.06.2026 2 timer 17.06.2026 790 kr
Sverige 19.06.2026 2 timer 19.06.2026 790 kr
Sverige 27.06.2026 2 timer 27.06.2026 790 kr
Sverige 04.07.2026 2 timer 04.07.2026 790 kr

Vinprovvning4 viner & 4 ostar - kombinera ost och vin

Vilket vin passar bäst till parmigiano? Är Taleggio och vin Santo det perfekta paret? Lär dig knepen bakom det perfekta vinvalet inför din italienska ostbricka. Låt dina smaklökar ta en tur till soliga Italien tillsammans med Al Dente Vino!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 31.10.2025 (+45) 2 timer31.10.2025 (+45) 790 kr
Sverige 05.11.2025 2 timer 05.11.2025 790 kr
Sverige 07.11.2025 2 timer 07.11.2025 790 kr
Sverige 15.11.2025 2 timer 15.11.2025 790 kr
Sverige 19.11.2025 2 timer 19.11.2025 790 kr
Sverige 22.11.2025 2 timer 22.11.2025 790 kr
Sverige 05.12.2025 2 timer 05.12.2025 790 kr
Sverige 11.12.2025 2 timer 11.12.2025 790 kr
Sverige 19.12.2025 2 timer 19.12.2025 790 kr
Sverige 10.01.2026 2 timer 10.01.2026 790 kr
Sverige 15.01.2026 2 timer 15.01.2026 790 kr
Sverige 16.01.2026 2 timer 16.01.2026 790 kr
Sverige 24.01.2026 2 timer 24.01.2026 790 kr
Sverige 29.01.2026 2 timer 29.01.2026 790 kr
Sverige 30.01.2026 2 timer 30.01.2026 790 kr
Sverige 31.01.2026 2 timer 31.01.2026 790 kr
Sverige 07.02.2026 2 timer 07.02.2026 790 kr
Sverige 09.02.2026 2 timer 09.02.2026 790 kr
Sverige 14.02.2026 2 timer 14.02.2026 790 kr
Sverige 21.02.2026 2 timer 21.02.2026 790 kr
Sverige 27.02.2026 2 timer 27.02.2026 790 kr
Sverige 07.03.2026 2 timer 07.03.2026 790 kr
Sverige 12.03.2026 2 timer 12.03.2026 790 kr
Sverige 13.03.2026 2 timer 13.03.2026 790 kr
Sverige 14.03.2026 2 timer 14.03.2026 790 kr
Sverige 21.03.2026 2 timer 21.03.2026 790 kr
Sverige 28.03.2026 2 timer 28.03.2026 790 kr
Sverige 04.04.2026 2 timer 04.04.2026 790 kr
Sverige 06.04.2026 2 timer 06.04.2026 790 kr
Sverige 10.04.2026 2 timer 10.04.2026 790 kr
Sverige 18.04.2026 2 timer 18.04.2026 790 kr
Sverige 25.04.2026 2 timer 25.04.2026 790 kr
Sverige 02.05.2026 2 timer 02.05.2026 790 kr
Sverige 04.05.2026 2 timer 04.05.2026 790 kr
Sverige 09.05.2026 2 timer 09.05.2026 790 kr
Sverige 16.05.2026 2 timer 16.05.2026 790 kr
Sverige 22.05.2026 2 timer 22.05.2026 790 kr
Sverige 30.05.2026 2 timer 30.05.2026 790 kr
Sverige 04.06.2026 2 timer 04.06.2026 790 kr
Sverige 05.06.2026 2 timer 05.06.2026 790 kr
Sverige 06.06.2026 2 timer 06.06.2026 790 kr
Sverige 13.06.2026 2 timer 13.06.2026 790 kr
Sverige 20.06.2026 2 timer 20.06.2026 790 kr
Sverige 27.06.2026 2 timer 27.06.2026 790 kr
Sverige 29.06.2026 2 timer 29.06.2026 790 kr
Sverige 03.07.2026 2 timer 03.07.2026 790 kr

Vinresan genom Italien – 2 tillfällen

Vi erbjuder kurser i Vinresan genom Italien – 2 tillfällen. Med hjälp av noggrant utvalda viner från Italiens alla håll och kanter tar vi med er på en Vinresa genom Italien. Under två kvällar rör vi oss från norr till söder för att smaka på Italien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 08.11.2025 (+46) 1 1/2 time08.11.2025 (+46) 790 kr
Sverige 14.11.2025 1 1/2 time 14.11.2025 790 kr
Sverige 18.11.2025 1 1/2 time 18.11.2025 790 kr
Sverige 21.11.2025 1 1/2 time 21.11.2025 790 kr
Sverige 22.11.2025 1 1/2 time 22.11.2025 790 kr
Sverige 26.11.2025 1 1/2 time 26.11.2025 790 kr
Sverige 28.11.2025 1 1/2 time 28.11.2025 790 kr
Sverige 04.12.2025 1 1/2 time 04.12.2025 790 kr
Sverige 06.12.2025 1 1/2 time 06.12.2025 790 kr
Sverige 13.12.2025 1 1/2 time 13.12.2025 790 kr
Sverige 18.12.2025 1 1/2 time 18.12.2025 790 kr
Sverige 20.12.2025 1 1/2 time 20.12.2025 790 kr
Sverige 09.01.2026 1 1/2 time 09.01.2026 790 kr
Sverige 12.01.2026 1 1/2 time 12.01.2026 790 kr
Sverige 17.01.2026 1 1/2 time 17.01.2026 790 kr
Sverige 21.01.2026 1 1/2 time 21.01.2026 790 kr
Sverige 23.01.2026 1 1/2 time 23.01.2026 790 kr
Sverige 24.01.2026 1 1/2 time 24.01.2026 790 kr
Sverige 31.01.2026 1 1/2 time 31.01.2026 790 kr
Sverige 13.02.2026 1 1/2 time 13.02.2026 790 kr
Sverige 14.02.2026 1 1/2 time 14.02.2026 790 kr
Sverige 26.02.2026 1 1/2 time 26.02.2026 790 kr
Sverige 28.02.2026 1 1/2 time 28.02.2026 790 kr
Sverige 04.03.2026 1 1/2 time 04.03.2026 790 kr
Sverige 06.03.2026 1 1/2 time 06.03.2026 790 kr
Sverige 07.03.2026 1 1/2 time 07.03.2026 790 kr
Sverige 09.03.2026 1 1/2 time 09.03.2026 790 kr
Sverige 14.03.2026 1 1/2 time 14.03.2026 790 kr
Sverige 28.03.2026 1 1/2 time 28.03.2026 790 kr
Sverige 03.04.2026 1 1/2 time 03.04.2026 790 kr
Sverige 11.04.2026 1 1/2 time 11.04.2026 790 kr
Sverige 15.04.2026 1 1/2 time 15.04.2026 790 kr
Sverige 17.04.2026 1 1/2 time 17.04.2026 790 kr
Sverige 18.04.2026 1 1/2 time 18.04.2026 790 kr
Sverige 25.04.2026 1 1/2 time 25.04.2026 790 kr
Sverige 09.05.2026 1 1/2 time 09.05.2026 790 kr
Sverige 15.05.2026 1 1/2 time 15.05.2026 790 kr
Sverige 23.05.2026 1 1/2 time 23.05.2026 790 kr
Sverige 27.05.2026 1 1/2 time 27.05.2026 790 kr
Sverige 29.05.2026 1 1/2 time 29.05.2026 790 kr
Sverige 30.05.2026 1 1/2 time 30.05.2026 790 kr
Sverige 01.06.2026 1 1/2 time 01.06.2026 790 kr
Sverige 04.06.2026 1 1/2 time 04.06.2026 790 kr
Sverige 06.06.2026 1 1/2 time 06.06.2026 790 kr
Sverige 20.06.2026 1 1/2 time 20.06.2026 790 kr
Sverige 26.06.2026 1 1/2 time 26.06.2026 790 kr
Sverige 04.07.2026 1 1/2 time 04.07.2026 790 kr

Flatbrød med Margit Dale - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert sykurs om flatbrød med Margit Dale. Har du alltid hatt lyst til å bake dine egne flatbrød? Nå har du sjansen. I dette kurset tar vi deg gjennom de ulike stegene som trengs for å lage det perfekte flatbrødet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Kakekurs: Lær å dekorere fine kaker - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs hvor du lærer å dekorere fine kaker. Enten du vil lære å pynte gullrotkake, pynte sjokoladekake, eller det som er din favorittkake, så vil dette kurset perfekt for deg. I dette kakekurset på nett tar vi deg gjennom hele prosessen med å dekorere en kake.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 299 kr

Lefsebaking med Margit Dale - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert sykurs om lefsebaking med Margit Dale. Er du nysgjerrig på å utforske de tradisjonelle norske smakene og teknikkene som gjør lefse til en uunnværlig del av skandinavisk kulturarv? Da er dette kurset skreddersydd for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Melkeprodukter med Margit Dale - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert sykurs om melkeprodukter med Margit Dale. I dette kurset viser og forklarer Margit hvordan du lager viktige melkebaserte retter fra det tradisjonelle kostholdet i Setesdal. Kurset er helt nettbasert, så du kan ta det når du ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Catering: Grill-catering til store selskap - bedriftsinternt

Uthuset driver også med catering, men kun til store selskap (minimum 80-100 personer). Det vi gjør mest er selvfølgelig å grille. Her er det ubegrensede muligheter, selv om mesteparten av grillingen til Craig er på amerikansk-vis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger

Teambuilding - Matkurs i Uthuset der gjestene lager maten selv

Uthuset i Hafrfjorsdsgata på Våland var opprinnelig Stavangers første elektriske bakeri. Huset har blitt bygget opp igjen av Craig Whitson og Helle Mellemstrand, og er nå lokale for teambuilding i form av matkurs. Velkommen til Uthuset!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>