Treningsveileder - nettkursKursarrangør: Tunsberg Medisinske Skole
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 10 måneder
Pris: 12.800 (1.409/10 avdrag)

Med fokus på hvordan ernæring påvirker trening og prestasjon. Treningsveileder er et nettstudium hvor du lærer hvordan optimalisere både treningen og kostholdet for best mulige treningsresultater og kroppssammensetning.

Med på kjøpet følger en god helse og funksjonell kropp. Ernæring og trening henger sammen, og vil forsterke effekten av hverandre. Studiet inkluderer den helt avgjørende tilleggsfaktoren søvn, i tillegg til læren om aktiv restitusjon, prestasjonsfremmende kosttilskudd og hvordan bruke ulike apparater for å måle kroppssammensetning og treningsresultater.

For optimale treningsresultater handler det om å trene og spise etter hva vi evolusjonært er tilpasset. Dette gjelder også søvn. God søvn er så mye mer enn bare selve søvnen. Forholdene må legges til rette på alle nivåer for å oppnå kvalitetssøvn. Uten dette vil treningsresultatene – både prestasjon og kroppssammensetning, bli dårligere, og det vil dessuten være vanskeligere å spise optimalt. Alt henger sammen, og er det feil på en av delene, vil det ofte forflytte seg over på flere.

Gjennom Treningsveileder har du en unik mulighet til å hjelpe og motivere dine kunder med spesialtilpassede opplegg på et høyt faglig dokumentert nivå. Motivasjon og trygghet er viktig for dem som skal legge om livsstilen på alle plan. Studiet gir deg inngående kunnskap om de ulike temaene, som vil hjelpe deg å skape trygghet, motivasjon og gjennomføringskraft.

Det er et økende fokus på trening og fysisk aktivitet både fra myndighetene og folk flest. Tunsberg Medisinske Skole ønsker å utdanne studenter som kan dekke et økende behov for vitenskapelig basert kompetanse rundt de fleste aspekter av trening og fysisk aktivitet.

Studiet passer også godt for deg som allerede kan mye om trening og kosthold, men som ønsker en faglig oppdatering. Dette kan være:
• Personlig trenere (PT)
• Kostholdsveiledere
• Ernæringsterapeuter
• Trenere i masseidrett og toppidrett
• Fysioterapeuter, naprapater, osteopater

Målgruppe for kurset:
Målgruppen er deg som ønsker å lære om trening og ernæring for å få maksimalt utbytte av treningen, best mulig fettprosent og yte bedre i konkurranse. Det er også et studium for deg som ønsker å lære om dette for å kunne veilede andre.

Opptakskrav:
Studiet er åpent for alle men det er en fordel, med grunnleggende kunnskaper i anatomi og fysiologi.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
«Denne skolen er utrolig innholdsrik og lærerik. Er utrolig fornøyd! Har fått ett mye bedre perspektiv på treningen og kostholdet. Anbefales på det sterkeste. Kjempefornøyd med læreren jeg har. »
- Renate Pettersen, Student

«Jeg valgte dette studiet fordi jeg ønsker å ha en profesjonell fremtreden som veileder og distributør av keto støttende helsekost. Jeg har en Facebookside / blogg, hvor jeg inspirerer andre til trening og et ketogent kosthold. Jeg oppdaget lavkarbo for ca. 10 år siden, men den gang hadde jeg ikke nok kunnskap om det og sluttet etter kort tid. Har prøvd mye siden den gang og har nå med hjelp fra dette studiet kunnet hjelpe både meg selv og andre. »
- Hege Wangen, Selvstendig distributør av helsekost

«Fra tidligere har jeg høyskoleutdanning i ernæring og idrettsernæring, men ønsket meg en bredere tilnærming til faget, og ble anbefalt dette studiet. Jeg kan på alle måter anbefale Optimal trening og ernæring del 1 og del 2 til alle som ønsker en grundig innføring i smart trening og idrettsernæring. Dette studiet har blitt et nyttig verktøy i mitt arbeide som kostholds og treningsveileder. Det har også inspirert meg til å bli mer allsidig i egentrening, teste nye treningsmetoder og har lært meg å sette sammen treningsprogram som har gitt meg resultater jeg ikke har oppnådd tidligere. At lærer Kenn Hallstensen er en av de fremste på sitt fagfelt kan jeg absolutt forstå. »
- Sissel Kjørren, Kostholdsveileder