På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.
Raw food er rett og slett rå mat. Gjennom å tilberede maten så skånsomt som mulig, uten varmebehandling, så får du frem mange viktige næringsstoffer som vi ellers går glipp av.
Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.
Å spise vegetar gjør vi av forskjellige grunner: for bedre helse, for dyrene, for miljøet, for det det er billigere. Men ikke minst fordi grønnsaker kan smake så fantastisk godt. På våre kokekurs lærer du å lage vegetariske retter som et alternativ til og/eller komplement til tradisjonell norsk kost
Vi tilbyr kurs i TEK, trening, ergonomi og kosthold. Her lærer vi om forskjellige treningsmetoder, teorier og øvelser. Vi lærer oss teoretisk og praktisk ergonomi. Løfteteknikk, arbeidsstillinger, sittestillinger.
Fagskoleutdanning i Ernæring i pleie- og omsorgstjenester retter seg mot ansatte som arbeider innen sykehjem, hjemmetjeneste, sykehus, boliger for mennesker med utviklingshemming, dagsentra, avlastningshjem og andre områder innen helse og omsorg hvor ernæring vektlegges.
Dette kurset er utviklet av Dag Viljen Poleszynski som er fagredaktør og han har skrevet flere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.
I løpet av «Drikke av denne?» vil du få tips til hvordan du kan få mer energi og overskudd i hverdagen til å gjøre akkurat det du har lyst til å gjøre. Se for deg at du har energi og «guts» til å virkeliggjøre drømmene dine.
Stabilt Blodsukker er to foredrag i en film. Det første foredraget er av Unni Pedersen. Hun er kjemiingeniør og har lang erfaring som kostholdsveileder.
I dette foredraget gjennomgås cellesaltene til hjemmebruk. Vevd sammen med en lang innledning hvor helse-helhetsbilde tegnes forståelig!
Vegard Holum har studert omega 3 fettsyrer i praksis. Som lærer og spesialpedagog har han i mange a°r arbeidet med de vanskeligste og mest urolige barna og ungdommene.
Frisk hele livet -foredrag. Online streamet foredrag om hvordan klare det! Dag Viljen Poleszynski er fagredaktør og han har skrevet ere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.
Alt for mange av barna våre er i ferd med å kose seg til svake skoleresultater, og mulig fremtidig dårlig helse ved å spise for mye sukkerholdig hvete-bakst, bruk, nudler, energidrikker og godteri i det daglige. Denne filmreportasjen er laget til foreldre og FAU på norske grunnskoler for å inspirere
MAT? er en dokumentarfilm som intervjuer folk som har prøvd å endre på kostholdet. Særlig senket mengdene av melkevarer og brødvarer. Her får vi høre at mange får endret hverdagen ved å endre slik. Erstatningene til redusert inntak av nevnte matvarer er økt inntak av proteiner og fett.
Dette er en reportase fra Åssiden skole i Drammen, som handler om initiativet FAU ved skolen tok høsten 2009. Med en velvillig skoleledelse fikk FAU og øvrige medarbeidere gjennomført et storstilt skolefrokost-prosjekt til alle 350 elever ved 1-7 klasse på grunnskolen.
Vi tilbyr kurs i gentesting som nettkurs. Nå kan du som terapeut tilby en gentest som gjør at du vil kunne gi mer spesifikke råd om livsstil og kosthold, tilpasset pasientens genetiske utgangspunkt.
Vi tilbyr kurs i helsekostveileder som nettkurs. Målsettingen med dette studiet er at du skal bli faglig dyktig innen produktkunnskap, kundebehandling og veiledning.
Å jobbe med ernæring er både givende, utfordrende og ikke minst et svært viktig arbeid. Utviklingen av helsetilstanden i Norge viser dessverre samme negative tendens som i resten av den vestlige verden. Behovet for fagpersoner som kan hjelpe andre til et bedre kosthold er stort og økende.
Følg oss live fra Sundvolden. 3 dager stappfulle med spennende, og ikke minst nyttig, kunnskap for alle som er opptatt av helse. Vi sender live HD-TV fra alle foredragene. I tillegg til live-TV (HD-kvalitet) får du tilgang til opptak i 3 måneder.
Jeg tilbyr privatundervisning i kosthold & ernæringveiledning samt bevisstgjørende veiledning via Skype eller telefon når du ikke har anledning å komme til klinikken på Geilo.
Jeg tilbyr kurs og foredrag i grunnleggende ernæring. Foredrag passer til alle lag: bedrift/firma på tur, bedrift/firma i nærområdet, vennegjenger, familier, kommunale bedrifter, skoler, barnehager, lag og foreninger innen idrett og andre interesser.
Jeg tilbyr kurs og foredrag om Mindfull ernæring - hvordan gå over til en mer fredfull tilnærming til kosthold. Foredrag passer til alle lag: bedrift/firma på tur, bedrift/firma i nærområdet, vennegjenger, familier, kommunale bedrifter, skoler, barnehager, lag og foreninger innen idrett ol.
Jeg tilbyr kurs og foredrag om stress og dets påvirkning – hva gjør det med helsa vår. Foredrag passer til alle lag: bedrift/firma på tur, bedrift/firma i nærområdet, vennegjenger, familier, kommunale bedrifter, skoler, barnehager, lag og foreninger innen idrett og andre interesser.
Jeg tilbyr matkurs på forespørsel - kan fint gjøres i kombinasjon med foredrag. Passer til alle lag: bedrift/firma på tur, bedrift/firma i nærområdet, vennegjenger, familier, kommunale bedrifter, skoler, barnehager, lag og foreninger innen idrett ol.
Vi tilbyr foredrag med ernæringsveileder og homeopat Kirsti Johanne Longva om bruk av mel, melk og cellesalt. Cellesalter er sammensatt av en rekke ulike mineraler kroppen trenger. Man kan finne noen av de samme mineralene i diverse tilskudd man kan kjøpe på helsekosten.
Denne filmreportasjen er laget til foreldre og FAU på norske grunnskoler for å inspirere til oppbygging av ordentlige skolemattilbud på skoler, uten å vente på myndighetene.
Stabilt Blodsukker er 2 foredrag i en film. Det første foredraget er av Unni Pedersen. Hun er kjemiingeniør og har lang erfaring som kostholdsveileder. Det andre foredraget omtaler også blodsukker og kosthold, melk og brødvarer (gluten).
This course will give you important knowledge so you can choose more correctly what you eat. Unni Pedersen is a Chemical engineer and homeopath. She will, together with Dag Viljen Poleszynski, give you important knowledge so you can choose more correctly what you eat.
Fett og fettforbrenning er en av vår tids store fokusområder. fettcellene har lenge blitt sett på som stort sett et energilager, men det de aller fleste ikke vet er at fettcellene og fettvevet er som sitt eget lille univers. Vil du vite mer? Da er dette for deg.
Vi har en drøm om at Norge skal bli verdens sunneste land. Uten bred forståelse av koblingen mellom ernæring og helse så vil aldri målsetningen oppnås. Med vår utdannelse til Kostholdsveileder, er du rustet til å bidra i kampen for bedre helse både på individ og samfunnsnivå.