Tunsberg Medisinske Skole

Vi er en av Norges største private skoler innen medisinske fag, ernæring og naturmedisin. Skolen ble etablert i 1998, og har i dag over 800 studenter i året. Hovedstudiene er grunnmedisin, ernæringsterapi og biopati. Flere av våre studier er godkjent av NNH (Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon).

Vi har også studier innen naturmedisin, kostholdsveiledning, soneterapi, klinikkdrift og naturmedisinsk hudterapi.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

7 trinn til god helse - opptak - webinar

I løpet av webinaret går vi igjennom nesten alt som er viktig for å oppnå god helse. Webinaret er basert på en ny metode for å hjelpe andre til bedre helse som er utviklet av skolen, og som vi har kalt 7 trinn til god helse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 290 kr  

Balansering av fettsyrer - nettkurs

Vi tilbyr kurs i balansering av fettsyrer som nettkurs. Savner du kunnskap om fettsyrer som ikke er koblet til en leverandør eller et produkt? Kunnskap som er objektiv og forskningsbasert?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 3 - 5 måneder 2.900 kr  

Ernæringsterapi - nettstudie + samlinger i Tønsberg (4 år)

Ernæringsterapi er en terapiform hvor man ut ifra informasjon fra pasienten, analyser og biokjemiske tester, gir råd om hvordan man bør endre kostholdet, og hvilke kosttilskudd som kan være fornuftige i den gitte situasjonen.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 29.08.2020 4 år29.08.2020 33.800 pr år kr  

Fagskole Biopati - nettstudie + samlinger (4 år deltid)

Vi tilbyr fagskoleutdanning i Biopati med 120 studiepoeng. Biopati er et helhetlig analyse- og behandlingssystem innen naturmedisin. Innenfor det biopatiske system føres verdifull kunnskap fra den tradisjonelle naturmedisinen videre og settes i system med nyere teorier innen Vestlig medisin.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 29.08.2020 4 år29.08.2020 38.800 pr år første 2 år kr  

Forkurs anatomi og fysiologi - nettkurs

Vi tilbyr forkurs i anatomi og fysiologi som nettkurs. Kurset gir deg en god innføring i menneskekroppens grunnleggende anatomi og fysiologi. Du lærer om de viktigste organsystemene, hvordan de er bygd opp og fungerer og litt om hvordan de samarbeider.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16 uker 3.500 kr  

Grunnmedisin - nettkurs

Grunnmedisin er et deltidsstudium over 1 år, som gir kompetanse i medisinsk naturvitenskapelig tenkemåte og kunnskap, med hovedvekt på anatomi, fysiologi og patologi. Mulighet for studiepoeng.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 semestre 17.900 kr  

Helsekostveileder - nettkurs

Vi tilbyr kurs i helsekostveileder som nettkurs. Målsettingen med dette studiet er at du skal bli faglig dyktig innen produktkunnskap, kundebehandling og veiledning.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 - 12 måneder 9.800 kr  

Hårmineralanalyse - nettkurs

Vi tilbyr kurs i hårmineralanalyse som nettkurs. Opplever du at noen pasienter gjør alt riktig, men likevel ikke blir bedre? Da kan det være nyttig for deg å ha flere kartleggingsverktøy på lur!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 - 4 måneder 4.500 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>