Vi tilbyr foredrag med ernæringsveileder og homeopat Kirsti Johanne Longva om bruk av mel, melk og cellesalt. Cellesalter er sammensatt av en rekke ulike mineraler kroppen trenger. Man kan finne noen av de samme mineralene i diverse tilskudd man kan kjøpe på helsekosten.
Denne filmreportasjen er laget til foreldre og FAU på norske grunnskoler for å inspirere til oppbygging av ordentlige skolemattilbud på skoler, uten å vente på myndighetene.
Vi tilbyr kurset Powered by nature - nettkursDen best bevarte hemmeligheten innen den medisinske verden er at kroppen din leger seg selv om den har de rette forutsetninger.
Stabilt Blodsukker er 2 foredrag i en film. Det første foredraget er av Unni Pedersen. Hun er kjemiingeniør og har lang erfaring som kostholdsveileder. Det andre foredraget omtaler også blodsukker og kosthold, melk og brødvarer (gluten).
This course will give you important knowledge so you can choose more correctly what you eat. Unni Pedersen is a Chemical engineer and homeopath. She will, together with Dag Viljen Poleszynski, give you important knowledge so you can choose more correctly what you eat.
Dette kurset er utviklet av Dag Viljen Poleszynski som er fagredaktør og han har skrevet flere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.
I løpet av «Drikke av denne?» vil du få tips til hvordan du kan få mer energi og overskudd i hverdagen til å gjøre akkurat det du har lyst til å gjøre. Se for deg at du har energi og «guts» til å virkeliggjøre drømmene dine.
Stabilt Blodsukker er to foredrag i en film. Det første foredraget er av Unni Pedersen. Hun er kjemiingeniør og har lang erfaring som kostholdsveileder. Det andre foredraget omtaler også blodsukker og kosthold – melk og brødvarer (gluten).
I dette foredraget gjennomgås cellesaltene til hjemmebruk. Vevd sammen med en lang innledning hvor helse-helhetsbilde tegnes forståelig!
Vegard Holum har studert omega 3 fettsyrer i praksis. Som lærer og spesialpedagog har han i mange a°r arbeidet med de vanskeligste og mest urolige barna og ungdommene.
Frisk hele livet -foredrag. Online streamet foredrag om hvordan klare det! Dag Viljen Poleszynski er fagredaktør og han har skrevet ere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.
Alt for mange av barna våre er i ferd med å kose seg til svake skoleresultater, og mulig fremtidig dårlig helse ved å spise for mye sukkerholdig hvete-bakst, bruk, nudler, energidrikker og godteri i det daglige. Denne filmreportasjen er laget til foreldre og FAU på norske grunnskoler for å inspirere
MAT? er en dokumentarfilm som intervjuer folk som har prøvd å endre på kostholdet. Særlig senket mengdene av melkevarer og brødvarer. Her får vi høre at mange får endret hverdagen ved å endre slik. Erstatningene til redusert inntak av nevnte matvarer er økt inntak av proteiner og fett.
Dette er en reportase fra Åssiden skole i Drammen, som handler om initiativet FAU ved skolen tok høsten 2009. Med en velvillig skoleledelse fikk FAU og øvrige medarbeidere gjennomført et storstilt skolefrokost-prosjekt til alle 350 elever ved 1-7 klasse på grunnskolen.
Jeg tilbyr privatundervisning i kosthold & ernæringveiledning samt bevisstgjørende veiledning via Skype eller telefon når du ikke har anledning å komme til klinikken på Geilo.
Jeg tilbyr kurs og foredrag i grunnleggende ernæring for bedrifter. Foredragene varer minimum fra 45 min eller mer. Anbefaler gjerne foredrag i 2 økter med en pause og enkelt servering. Jeg skreddersyr innhold og fokus etter dine / deres behov.
Årsenheten i ernæring og helse gir deg en innføring i ernæringsfysiologi, med fokus på blant annet kroppens energiomsetning, næringsstoffenes fysiologiske virkning og forebygging og behandling av livsstilsrelaterte sykdommer.
Vi tilbyr kurs i helsekostveileder som nettkurs. Målsettingen med dette studiet er at du skal bli faglig dyktig innen produktkunnskap, kundebehandling og veiledning.
Å jobbe med ernæring er både givende, utfordrende og ikke minst et svært viktig arbeid. Utviklingen av helsetilstanden i Norge viser dessverre samme negative tendens som i resten av den vestlige verden. Behovet for fagpersoner som kan hjelpe andre til et bedre kosthold er stort og økende.
Med fokus på hvordan ernæring påvirker trening og prestasjon. Treningsveileder er et nettstudium hvor du lærer hvordan optimalisere både treningen og kostholdet for best mulige treningsresultater og kroppssammensetning.
Vi tilbyr kurs i helse, livsstil og kosthold som nettkurs. Nettkurs eller brevkurs kombinert med forelesninger i form av lyd og bilde på din egen PC.
Vi tilbyr nettbasert kurs om kosthold for barn og ungdom. Vil du lære mer om mat sammen med barna / barnet ditt? Kjenner du at du har for lite kunnskap om hva og hvor mye barn bør spise? Har ikke barnet nok energi til skole, trening og venner?
Vi tilbyr nettbasert kurs om optimal ernæring for idrettsutøvere. Er du interessert i å lære mer om hvordan maten kan optimalisere treningen din? Da er dette et perfekt kurs for deg! I dette kurset vil jeg snakke om temaet «idrettsnutrition» ernæring for idrettsutøvere.
Fett og fettforbrenning er en av vår tids store fokusområder. fettcellene har lenge blitt sett på som stort sett et energilager, men det de aller fleste ikke vet er at fettcellene og fettvevet er som sitt eget lille univers. Vil du vite mer? Da er dette for deg.
Vi har en drøm om at Norge skal bli verdens sunneste land. Uten bred forståelse av koblingen mellom ernæring og helse så vil aldri målsetningen oppnås. Med vår utdannelse til Kostholdsveileder, er du rustet til å bidra i kampen for bedre helse både på individ og samfunnsnivå.